- 3 Kasım 2017
- 11
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi Aslihanirmak
Anneannem ergenligimde memelerim büyüyünce "bunları minciklediler mi minciklenen meme buyur " demişti. Ergenlik travmam budur. Allam nolur buyumesinler babam minciklediklerini düşünür diye korkardim. Meme ile ilgili tek bilgim bu. Size zerre katkısı olmayan bu meme anısını yazıp dilediginiz meme ölçüsüne tez vakitte kavusmanizi dilerim efem. Mincikleme önemli onu unutmayın.
Bence yaptırma ben yaptırdım memnun değilim.
İçinde yabancı bi madde olduğunu hissediyosun.
Göğüs ucunda hissizleşme oluşuyor.
Ben sorduğun doktora yaptırmadım meme estetiği sanıldığı kadar güzel birşey değil onu demek istiyorum.
4 yıl geçti üstünden hatırlayamıyorum. O zaman için iyi bi markaydı araştırmıştım.Bilmiyorum kendimi öyle daha mutlu hissedeceğime inanıyorum. Hangi marka silikon taktırdınız?
Hayatımda duyduğum en abes en komik, örf ve adetlerimize en uygun travma buAnneannem ergenligimde memelerim büyüyünce "bunları minciklediler mi minciklenen meme buyur " demişti. Ergenlik travmam budur. Allam nolur buyumesinler babam minciklediklerini düşünür diye korkardim. Meme ile ilgili tek bilgim bu. Size zerre katkısı olmayan bu meme anısını yazıp dilediginiz meme ölçüsüne tez vakitte kavusmanizi dilerim efem. Mincikleme önemli onu unutmayın.
Hhahahaha allahım ya.Anneannem ergenligimde memelerim büyüyünce "bunları minciklediler mi minciklenen meme buyur " demişti. Ergenlik travmam budur. Allam nolur buyumesinler babam minciklediklerini düşünür diye korkardim. Meme ile ilgili tek bilgim bu. Size zerre katkısı olmayan bu meme anısını yazıp dilediginiz meme ölçüsüne tez vakitte kavusmanizi dilerim efem. Mincikleme önemli onu unutmayın.
Bir tanığım Hacettepe uni hastanesinde yaptırmıştı. Ama doktoru hatırlayamadım şimdi. Memnun kalmıştı o zamanlar.