Meme estetiği Serkan Dinar

Aslihanirmak

Zirvede çamaşır asan kız
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
11
1
28
Arkadaşlar merhaba bende göğüslerinden şikayetçi olanlardanım çok küçükler. Uzun zamandır araştırma yapıyorum estetik ameliyat olmak İçin,
Ama bütçem de kısıtlı en fazla 7000 verebilirim. Şimdiye kadar en uygun olanı çevre hastanesi 7000 tl istiyor. Doktoru da Serkan Dinar internette meme estetiği hakkında fazla birşey çıkmıyor Serkan Dinar’la ilgili.

Ona ameliyat olan var mı memnun musunuz?
Yada önerenileceğiniz uygun fiyatlı başka bir yer var mı??

Anneannem ergenligimde memelerim büyüyünce "bunları minciklediler mi minciklenen meme buyur " demişti. Ergenlik travmam budur. Allam nolur buyumesinler babam minciklediklerini düşünür diye korkardim. Meme ile ilgili tek bilgim bu. Size zerre katkısı olmayan bu meme anısını yazıp dilediginiz meme ölçüsüne tez vakitte kavusmanizi dilerim efem. Mincikleme önemli onu unutmayın.

Bilsem minciklerdim memelerimi, ufacık kaldı benimkiler

Meme estetiği bölümünde doktor önerileri, meme estetiği olan kadınların günlük şeklinde konuları var. Orası size daha çok yardımcı olur. Memem küçük olduğu için orayı da takip ediyorum. Minciklemedim işte önemliymiş ne bileyim.

Bir tanığım Hacettepe uni hastanesinde yaptırmıştı. Ama doktoru hatırlayamadım şimdi. Memnun kalmıştı o zamanlar.

Bence yaptırma ben yaptırdım memnun değilim.
İçinde yabancı bi madde olduğunu hissediyosun.
Göğüs ucunda hissizleşme oluşuyor.
Ben sorduğun doktora yaptırmadım meme estetiği sanıldığı kadar güzel birşey değil onu demek istiyorum.

Bilmiyorum kendimi öyle daha mutlu hissedeceğime inanıyorum. Hangi marka silikon taktırdınız?

Bilmiyorum kendimi öyle daha mutlu hissedeceğime inanıyorum. Hangi marka silikon taktırdınız?
4 yıl geçti üstünden hatırlayamıyorum. O zaman için iyi bi markaydı araştırmıştım.
Ameliyat sürecide çok zor geçmişti benim yataktan doğrulamıyordum.
Herşeyin orjinali güzel estetik amaçlıda olsa bıçak altına yatmış oluyorsun bence değmez. Biraz daha düşün derim.

Hayatımda duyduğum en abes en komik, örf ve adetlerimize en uygun travma bu “Yılın Türk Kadını Travması” ödülünü veriyorum.

Hhahahaha allahım ya.
Benim ananemde demişti. Ve yemin ederim benimde öyle Bi korkum vardı
Ama sanırım benim dualar kabul oldu. 75 bedende kaldı. Hatta 75 i bile doldurmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…