Kızlar selam haftaya meme estetiği için muayene olmaya gideceğim doktora sormam gereken şeyler neler komplikasyon vs vs bilgi verebilir misiniz tecrübelerinizden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi marka takılacagını sorabilirsin kaç cc takılacagını genelde ameliyat sırasında karar verilihor. Dikis izini , günlük yaşama ne zaman döneceğini , vs vsKızlar selam haftaya meme estetiği için muayene olmaya gideceğim doktora sormam gereken şeyler neler komplikasyon vs vs bilgi verebilir misiniz tecrübelerinizden
ne kadar fiyati ben de istiyorum daKızlar selam haftaya meme estetiği için muayene olmaya gideceğim doktora sormam gereken şeyler neler komplikasyon vs vs bilgi verebilir misiniz tecrübelerinizden
ben 60bine anlaştım tabi yeni yılda fiyatı ne olur bilmiyormne kadar fiyati ben de istiyorum da
Merhaba bende 20 gün önce oldum meme küçültme ameliyatı korkmaya gerek yok ağrı normal bir ağrı tabi ben hareketli bir kişiliğe sahip olduğum için erken başladım işe ama ne kadar dinlenirseniz okadar çabuk iyileşirsin.Doktora soracağınız pek bir şey yok zaten ameliyat sonrası sürekli iletişim halinde olacaksınız ben günde iki kere fotoğraf atıyorudum doktoruma iyileşme sürecini takip amaçlı hem içinizde bir nebze olsun rahatlıyor Umarım ameliyatınız iyi geçerKızlar selam haftaya meme estetiği için muayene olmaya gideceğim doktora sormam gereken şeyler neler komplikasyon vs vs bilgi verebilir misiniz tecrübelerinizden
ayy cok iyi istanbulda mi yaptirdin ben daha yeni 18 iim ve uyguna bulmak istiyorumben 60bine anlaştım tabi yeni yılda fiyatı ne olur bilmiyorm
Bende 20 yaşındayım henüz ameliyat olmadım İstanbul’da olucam 9 ocakta günüm dr Orkun uyanık memnun olursam sana dönüş yaparım yeni yıl fiyatı da sanırım 85 bin idiayy cok iyi istanbulda mi yaptirdin ben daha yeni 18 iim ve uyguna bulmak istiyorum
tamam çok teşekkürler umarım güzel geçmiştir ameliyat nasıl geçtiBende 20 yaşındayım henüz ameliyat olmadım İstanbul’da olucam 9 ocakta günüm dr Orkun uyanık memnun olursam sana dönüş yaparım yeni yıl fiyatı da sanırım 85 bin idi
Teşekkür ederim güzel geçti şu an ameliyat günü dahil 5. Gündeyim ilk 3 gün çok ağrım vardı bu akşam drenlerim çıktı baya bir rahatladım bu arada bir arkadaş yazdı buradan sanırım şu an 60.000 tl fiyat veriyorlarmış bilginiz olsuntamam çok teşekkürler umarım güzel geçmiştir ameliyat nasıl geçti
Merhabalar nasıl durumdasınız acaba şişlikleriniz varmı ben de ameliyat oldum bir hafta sonra bir ayım olacak ama silikonlar cebe yerleşmedi sizdeyse böle durum varmıTeşekkür ederim güzel geçti şu an ameliyat günü dahil 5. Gündeyim ilk 3 gün çok ağrım vardı bu akşam drenlerim çıktı baya bir rahatladım bu arada bir arkadaş yazdı buradan sanırım şu an 60.000 tl fiyat veriyorlarmış bilginiz olsun
Merhaba ödem hala var tabi ki benimde 1. Ay dolmasına 4-5 gün var ilk günkü gibi şişlik yok ama günden güne azalıyor daha çok erken 3. Aydan sonra güzelleşmeye başlıyorlarmışMerhabalar nasıl durumdasınız acaba şişlikleriniz varmı ben de ameliyat oldum bir hafta sonra bir ayım olacak ama silikonlar cebe yerleşmedi sizdeyse böle durum varmı
Tşk ederim cvbınız için benim çok fazla ödemim var şişliğim çok fazla o şekli oturmadı kas altı daha geç oturuyor diyorlar ne derece doğru bilmiyorum ama benimde 4 gün sonra 1 ay olacak yuvarlak bir görüntü yok ve morelim bozuluyorMerhaba ödem hala var tabi ki benimde 1. Ay dolmasına 4-5 gün var ilk günkü gibi şişlik yok ama günden güne azalıyor daha çok erken 3. Aydan sonra güzelleşmeye başlıyorlarmış
Merhaba bende Orkun beye ameliyat oldum 25 ocakta ameliyat öncesi ve sonrası süreçten memnunum kas üstü 325 CC mentor hing profil kondu sizin boyut ve süreciniz nasıl geçti şuan sağ taraf hassas ve sola göre biraz şişBende 20 yaşındayım henüz ameliyat olmadım İstanbul’da olucam 9 ocakta günüm dr Orkun uyanık memnun olursam sana dönüş yaparım yeni yıl fiyatı da sanırım 85 bin idi
Merhaba benim neredeyse 1 ay olacak benim hiç dokum yoktu o yüzden kas altı 275 cc yüksek profil koydu Orkun bey benim de aynı şekilde sağ göğsüm sola göre daha ödemli gayet normalmiş geçmiş olsun bu aradaMerhaba bende Orkun beye ameliyat oldum 25 ocakta ameliyat öncesi ve sonrası süreçten memnunum kas üstü 325 CC mentor hing profil kondu sizin boyut ve süreciniz nasıl geçti şuan sağ taraf hassas ve sola göre biraz şiş
Benimde hala ödemlerim var şöyle söyliyim daha dikiş yerlerim gözüküyor karşıdan yani dikiş yeri meme katlantısının altında kalacak bu düz mantıkla düşünürsek demek oluyor ki memeler daha kendini salacak aşağı inecek hiç kafanıza takmayın bende de daha yuvarlak görüntü yok isterseniz özelden foto atabilirimTşk ederim cvbınız için benim çok fazla ödemim var şişliğim çok fazla o şekli oturmadı kas altı daha geç oturuyor diyorlar ne derece doğru bilmiyorum ama benimde 4 gün sonra 1 ay olacak yuvarlak bir görüntü yok ve morelim bozuluyor
Yaaa çok sevinirim benimde dikilşlerim gözüküyor hala taze iz kremi sürdükçe kabuk kalkıyor ve iyileşme sürecinde foto atarmışsınız özeldenBenimde hala ödemlerim var şöyle söyliyim daha dikiş yerlerim gözüküyor karşıdan yani dikiş yeri meme katlantısının altında kalacak bu düz mantıkla düşünürsek demek oluyor ki memeler daha kendini salacak aşağı inecek hiç kafanıza takmayın bende de daha yuvarlak görüntü yok isterseniz özelden foto atabilirim
bana de özelden atabilir misin Merda, bende daha dün oldum ameliyatıBenimde hala ödemlerim var şöyle söyliyim daha dikiş yerlerim gözüküyor karşıdan yani dikiş yeri meme katlantısının altında kalacak bu düz mantıkla düşünürsek demek oluyor ki memeler daha kendini salacak aşağı inecek hiç kafanıza takmayın bende de daha yuvarlak görüntü yok isterseniz özelden foto atabilirim
Teşekkür ederim cevabın için bu goguslerdeki hassasiyet ne zaman geciyo mastit olmuşum gibi sanki memelerim süt dolmuş dokundukça sizliyoMerhaba benim neredeyse 1 ay olacak benim hiç dokum yoktu o yüzden kas altı 275 cc yüksek profil koydu Orkun bey benim de aynı şekilde sağ göğsüm sola göre daha ödemli gayet normalmiş geçmiş olsun bu arada
O hassasiyet biraz sürüyor ama 1buçuk aydan sonra rahatlamaya başlayacaksınız. Daha kendi memeniz gibi hissetmeyeTeşekkür ederim cevabın için bu goguslerdeki hassasiyet ne zaman geciyo mastit olmuşum gibi sanki memelerim süt dolmuş dokundukça sizliyo