meme estetigi olan arkadaslar dusunelerinize ihtiyacim var

sedakara81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
216
58
43
adana da yasiyorum erol kesiktasa ameliyat olmayi planliyorum. tubuler memeye sahibim yani 3 islem gerceklesecek diklestirme protez ve kahverengi alanim kucultulmesi. silikonda kahverengi alandan koyacakmis. gogus tabani dar oldugu icin ictrn keserek o alani genisletip protezi yerlestirecek.
benim sorum yasafigimiz yerde kimsemiz yok yalniz basima ameliyata girip cikmayi dusunuyorum. medline da olucam.

evde iki kucuk cocuk oldugundan biri 1.5 digeri 3 yasinda esim onlarin basinda kalacak. bakimimi kendim yapmayi dusunuyorum esim isten bi hafta izin alip cpcuklara bakacak bende kendi kendime idare edicem bi hafta diye dusunuyorym yatakta yatma sürem.

ameliyat olan arkfaslar hangi sureclerden geciykrsunjz cok agri oluyor mu kendi kendime hastanede ve evde idare edebolirmiyim sizce?

Yazınızı daha yeni gördüm, ben yaklaşık 3 yıl önce Erol beye ameliyat oldum,kesinlikle meme konusunda tavsiye etmiyorum. Hatasını da asla kabul etmez.

Umarım henüz olmamışsınızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…