- 1 Eylül 2015
- 31
- 6
-
- Konu Sahibi blabla0123
CeBen de bu konuda cok cekinmistim, ama cekingen biri oldugum icin. Ve zayif noktam oldugu icin, kadinsal durum oldugundan dolayi. Soyledikten sonra anlayisla karsiladi. Estetige karsi oldugunu ama ben kendimi nasil mutlu hissedeceksem, kararlarimin arkasinda durdugunu dile getirdi. Hatta haftaya ameliyat olacagim, kendisi refakatcim olmak istedigini soyledi.
Aksi taktirde derhal ayrilirdim zaten benim arkamda durmayan, kararlarima saygi duymayan biri ile birlikte olmak istemezdim sahsen. Sevgili dedigin kisi ile tartisa bilmen lazim, bir takim seyleri konusa bilmen lazim. Fikir alisverisi yapa bilmen lazim. Dediginiz gibi zaten anlayacaktir zaten, yalan soylemeyiniz. Bence durust bir sekilde soyleye bilirsiniz. Ve konusa bilmek icin hazirlikli olun cumlelerinizi hazirda bulundurun. Sizin icin nekadar onemli oldugunu, kadinsi hissetmediginizi vs.
Ben de bu konuda cok cekinmistim, ama cekingen biri oldugum icin. Ve zayif noktam oldugu icin, kadinsal durum oldugundan dolayi. Soyledikten sonra anlayisla karsiladi. Estetige karsi oldugunu ama ben kendimi nasil mutlu hissedeceksem, kararlarimin arkasinda durdugunu dile getirdi. Hatta haftaya ameliyat olacagim, kendisi refakatcim olmak istedigini soyledi.
Aksi taktirde derhal ayrilirdim zaten benim arkamda durmayan, kararlarima saygi duymayan biri ile birlikte olmak istemezdim sahsen. Sevgili dedigin kisi ile tartisa bilmen lazim, bir takim seyleri konusa bilmen lazim. Fikir alisverisi yapa bilmen lazim. Dediginiz gibi zaten anlayacaktir zaten, yalan soylemeyiniz. Bence durust bir sekilde soyleye bilirsiniz. Ve konusa bilmek icin hazirlikli olun cumlelerinizi hazirda bulundurun. Sizin icin nekadar onemli oldugunu, kadinsi hissetmediginizi vs.
Bende soylemek istemiyorum ama sonradan ogrenirse daha kotu olur diye korkuyorum cunki agir bir ameliyat ve burundan ameliyat olupta mesela sarilamamak ona suphe uyandiracak ve ben yalanci konumuna dusmus olacagim yoksa herseyi bilmek zorunda degil ama durduk yere haksiz durumuna dusmekte istemiyorum ama gercekleride soylemek istemiyorum. Ameliyatin korkusunami yanayim bunami yanayim bilmiyorummNe münasebet ? Bu sizin özeliniz tabiki de söylemeyin. Kocan değil baban değil, altı üstü sevgilin onu ilgilendirmiyor, bu kadar hayatınıza müdahale ettirmeyin.
Sağol canım
çok iyiyim canım sen nasılsın pek estetik kısmına girmiyorum artık :) yemek yarışmaları iyi geliyor
hayırlı olsun Allah daim etsin o şehirden başka yere gitmişsiniz artık dimi :))Sağol canım
Sağol canım, İstanbullu olduk artık :))hayırlı olsun Allah daim etsin o şehirden başka yere gitmişsiniz artık dimi :))
her ikisi de iyi olmuş sevindim gerçekten :)Sağol canım, İstanbullu olduk artık :))