meme estetigi olacagim ama sevgilime soylemek istemiyorum

blabla0123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
31
6
merhaba kizlar,

size bir soru sormak istiyorum ben yakin zamanda meme buyutme operasyonu geciricem ayni ameliyatta burun operasyonumda var, sevgilime sadece burun operasyonumu soyledim ama meme operasyonumu soylemek istemiyorum, agir bir ameliyat olacagi icin buyuk ihtimal anlayacaktir zaten cok sarilamayizda ordan anlar gibime geliyor, ama soylemekten cekiniyorum acikcasi, nedenide su; sevgilim topuklu ayakkabi giydigim zaman bile sorun yapan biri dikkat cekme gibisinden bahsediyor surekli ve meme operasyonumu soylersem sen cok dikkat cekeceksin diyeceginden eminim. ve buyuzden kavga edecek. Ama meme operasyonumun nedeni aslinda beni cok mutsuz ettigi icin ve kenime ozguvenim olmadigindan, surekli buyuk beden sutyen giymek istemiyorum. Sevgilimin annesiyle birgun elbise bakmaya gitmistik orda elbise denerken bana seninde goguslerin ne kucukmus demisti ve bu beni cok uzmustu. Tabikide sevgilimin annesi boyle birsey dedi diye yaptirmiyorum uzun zamandir dusundugum birsey ve beni gercekten uzen bir durum kucuklugu. sizce sevgilime nedemeliyim onunla bunu gercekten paylasmak istemiyorum, Cok buyuk ihtimal anlayacak ama baska ne soyleyebilirmki yalan soylemek istemiyorum ama bu durumda dogruyu soylememeyi tercih ederim, cunki anlayisla karsiliyacak biri degil. Bana normal gelen seyler ona ve ailesine normal gelmiyor.

Ben de bu konuda cok cekinmistim, ama cekingen biri oldugum icin. Ve zayif noktam oldugu icin, kadinsal durum oldugundan dolayi. Soyledikten sonra anlayisla karsiladi. Estetige karsi oldugunu ama ben kendimi nasil mutlu hissedeceksem, kararlarimin arkasinda durdugunu dile getirdi. Hatta haftaya ameliyat olacagim, kendisi refakatcim olmak istedigini soyledi.

Aksi taktirde derhal ayrilirdim zaten benim arkamda durmayan, kararlarima saygi duymayan biri ile birlikte olmak istemezdim sahsen. Sevgili dedigin kisi ile tartisa bilmen lazim, bir takim seyleri konusa bilmen lazim. Fikir alisverisi yapa bilmen lazim. Dediginiz gibi zaten anlayacaktir zaten, yalan soylemeyiniz. Bence durust bir sekilde soyleye bilirsiniz. Ve konusa bilmek icin hazirlikli olun cumlelerinizi hazirda bulundurun. Sizin icin nekadar onemli oldugunu, kadinsi hissetmediginizi vs.

Ne münasebet ? Bu sizin özeliniz tabiki de söylemeyin. Kocan değil baban değil, altı üstü sevgilin onu ilgilendirmiyor, bu kadar hayatınıza müdahale ettirmeyin.

Ce

Cevabin icin ilk oncelikle tesekkur ederim, ben birkac kez konusmaya calistim ama bu konuya acik biri degil yani soyeldigim gibi bunu yaptirdigim zaman daha cok dikkat cekecegim dusuncesinde onu ilgilendiren tek konu benim dis gorunusumun degismesi ama beni icten acitan o durumun degiseceginden farkinda degil, bende herzmaan dogrulari soylemekten yanayim ve buyuk ihtimal fark edecegi bir durum cunki bir hafta boyunca kollarimi bile cok iyi kullanamiyacagim yani demek istedigim burundan ameliyat bununla alakali birsey degil sarilmak istedigi zaman sarilamiyacagim ve ogrenicek ne yapacagimi bilemiyorum oyuzden ve cok az bir zaman kaldi. Dedigim gbi bazi konularda cok catisma yasiyoruz bana normal gelen seyler ona normal gelmiyor..

Ne münasebet ? Bu sizin özeliniz tabiki de söylemeyin. Kocan değil baban değil, altı üstü sevgilin onu ilgilendirmiyor, bu kadar hayatınıza müdahale ettirmeyin.
Bende soylemek istemiyorum ama sonradan ogrenirse daha kotu olur diye korkuyorum cunki agir bir ameliyat ve burundan ameliyat olupta mesela sarilamamak ona suphe uyandiracak ve ben yalanci konumuna dusmus olacagim yoksa herseyi bilmek zorunda degil ama durduk yere haksiz durumuna dusmekte istemiyorum ama gercekleride soylemek istemiyorum. Ameliyatin korkusunami yanayim bunami yanayim bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…