• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği mi burun estetiği mi?

ilk önceliğiniz?

• meme estetiği

OY: 3 60,0%
  • burun estetiği

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

teacherelt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
3
1
36
Kocaeli
kızlar göğsünüzün ve burnunuzun görüntüsünden rahatsız olsanız ve imkanınız olsa ilk olarak hangi estetiği düşünürsünüz?

Ben 2 sini ayni anda yaptırdım 2 hafta geçti ve iyileştim bile doktorum çok iyidi ..Nokta atışları yaptı burnumdaki ve gögusumdeki sorunlara herkese gonul rahatlığı ile tavsiye ederim Op.Dr.Mert Demirel ... üzerimdeki işçilik mükemmel suan :)

kızlar göğsünüzün ve burnunuzun görüntüsünden rahatsız olsanız ve imkanınız olsa ilk olarak hangi estetiği düşünürsünüz?

Eger imkanim varsa ikisini birlikte dusunurdum ama tek secenek olacaksa once meme yaptirirdim ki öylede yaptim. :)) Sayin doktorum Kubilay Özdilede bu anlamda çok sey borçluyum. Çunku sayesinde çok mutluyum

Ben 2 sini ayni anda yaptırdım 2 hafta geçti ve iyileştim bile doktorum çok iyidi ..Nokta atışları yaptı burnumdaki ve gögusumdeki sorunlara herkese gonul rahatlığı ile tavsiye ederim Op.Dr.Mert Demirel ... üzerimdeki işçilik mükemmel suan :)
Merhaba acaba detay verebilirsiniz ben de ikisini aynı anda yaptırmak istiyorum. Ne teknik kullandı. Kapalı veya açık burun estetiği mi, devuasyon da varmıydi burnunuzda? Açık tenli ince derilimisiniz ve yaşını kaç? Meme buyutmede de çipli Vs teknikler varmış yeni. Kusura bakmayın çok sordum ama tüm detaylar önemli. Teşekkürler.

Back