Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 2 sini ayni anda yaptırdım 2 hafta geçti ve iyileştim bile doktorum çok iyidi ..Nokta atışları yaptı burnumdaki ve gögusumdeki sorunlara herkese gonul rahatlığı ile tavsiye ederim Op.Dr.Mert Demirel ... üzerimdeki işçilik mükemmel suan :)
Eger imkanim varsa ikisini birlikte dusunurdum ama tek secenek olacaksa once meme yaptirirdim ki öylede yaptim. :)) Sayin doktorum Kubilay Özdilede bu anlamda çok sey borçluyum. Çunku sayesinde çok mutluyum
Ben 2 sini ayni anda yaptırdım 2 hafta geçti ve iyileştim bile doktorum çok iyidi ..Nokta atışları yaptı burnumdaki ve gögusumdeki sorunlara herkese gonul rahatlığı ile tavsiye ederim Op.Dr.Mert Demirel ... üzerimdeki işçilik mükemmel suan :)
Merhaba acaba detay verebilirsiniz ben de ikisini aynı anda yaptırmak istiyorum. Ne teknik kullandı. Kapalı veya açık burun estetiği mi, devuasyon da varmıydi burnunuzda? Açık tenli ince derilimisiniz ve yaşını kaç? Meme buyutmede de çipli Vs teknikler varmış yeni. Kusura bakmayın çok sordum ama tüm detaylar önemli. Teşekkürler.