- Konu Sahibi __ilknur__
-
teşekkürler. muayenesinin ücretli olması aslında biraz benim çekinmeme neden oldu. olurya insanın kanı ısınmaz dr'a ve yaptırmak istemeyebilir.
teşekkürler. muayenesinin ücretli olması aslında biraz benim çekinmeme neden oldu. olurya insanın kanı ısınmaz dr'a ve yaptırmak istemeyebilir.
Arkadaşlar haklısınız belki gereğinden fazla alıyordur ama emin ellerde olacaksam bu his de çok önemli. kontrolü tamamen karşımızdaki kişiye bırakıyoruz. benim çekincem giderim Serdar Eren'e. sonra kanım ısınmaz yaptırmam. bir de muayene ücreti verip sinir olup dönerim. zaten randevu almak da kolay değil. ya ben uygun değilim ya da doktor uygun değil. buluşmak bile zor wallahi.
bence amelıyat yaptıgı kısılerın fotolarına bak bu forumda olanlar varsa onlrdan resımlerını rıca edebılırsın ama herzaman ucretının fazla olması mukemmel doktor anlamına gelmıyo..tabı bu benım dusuncem..ben oncelıkle aldıgı egıtıme bakarım ve amelıyat tecrubelerıne ve yaptıgı hastaların fotolarına...en onemlısıde sordugun ve aklında kalan her soruya cevap vermesı..
ben amelıyt oldugum doktoru tanımıyodum..oncelıkle egıtımıne baktım... kendıne cok guvenen bı doktor ve hastasıyla olan ıletısımıde cok ıyıı.. banada guven verdı amelıyatımı oldum..ılk gorustugum doktordu ve baskada kımseyı dusunmedım..
Evet ya,ben en az 5 doktora gittim,hiçbiri muayene ücreti almadı,duyduguma görede kendisi ameliyatları bayaaaaagııı bir uçuk fiyata yapıyormuş.Sosyete doktoru zaten,araştırınca kimler çıktı kimler.Bize göre degil yani...CADIARZU
30 eylul de Serdar Eren e meme diklestirme + implant ameliyati oldum
o bir sanatci, muthis bir doktor
ameliyatimin butun ayrntilari `meme diklestirme ameliyati oldum,ayrintilariyla` baslikli bolumde,ordan oku
Evet ya,ben en az 5 doktora gittim,hiçbiri muayene ücreti almadı,duyduguma görede kendisi ameliyatları bayaaaaagııı bir uçuk fiyata yapıyormuş.Sosyete doktoru zaten,araştırınca kimler çıktı kimler.Bize göre degil yani...CADIARZU
Eger bir mahsuru yoksa hangi doktorlarla gorustugunu sorabilirmiyim. Birde aralarinda begendigin guven duydugun oldumu? Tesekkur ederim.
bir ay yeterli oldumu siz yaptırdınız mı lütfen cevap yazın cunku doktor bey ekimde gelcekmiş benm düğünüme 4 hafta kala sizce yaptırmam doğrumu düğün öncesi dört hafta önce olmazmı lütfen yardım etMerhaba bomba
Ben serdar eren hakkındaki ameliyat yorumlarını okudum. Benim 20 ocak'ta nikahım var ve bir an önce ameliyatı olmak istiyorum(dikleştirme ve küçültme) yalnız ancak 21 aralık'a randevu verebildirler. Senden ricam kendisinin cep numarası varsa bana verebilir misin özel olarak durumumun aciliyetini anlatsam anlayış gösterir ve öne çeker diye düşünüyorum. Bir de durumun şu an nasıl? Benim en büyük korkum ters t izi fakat sende kalmadığını okuyunca seçtim açıkçası serdar beyi yoksa ücreti çokk yüksek. fakat iz kalmaması çok önemli benim için. Senden ameliyat öncesi sonrası resimlerini istesem kabalık etmiş olur muyum acaba? Çekinirsen numarayı verip izler hakkında bilgilendirirsen de kafidir.
Çok teşekkür ederim minnetar kalacağım
bir ay yeterli oldumu siz yaptırdınız mı lütfen cevap yazın cunku doktor bey ekimde gelcekmiş benm düğünüme 4 hafta kala sizce yaptırmam doğrumu düğün öncesi dört hafta önce olmazmı lütfen yardım et
bir ay yeterli oldumu siz yaptırdınız mı lütfen cevap yazın cunku doktor bey ekimde gelcekmiş benm düğünüme 4 hafta kala sizce yaptırmam doğrumu düğün öncesi dört hafta önce olmazmı lütfen yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?