• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

__ilknur__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
78
1
36
İstanbul
Merhabalar,

Son demlerini yaşayan araştırmalarım sonucunda Serdar Eren ismi sıcak gelmeye başladı. Bu doktora ameliyat olan arkadaşlar varsa lütfen bilgilerini benimle paylaşsınlar...

30 eylul de Serdar Eren e meme diklestirme + implant ameliyati oldum
o bir sanatci, muthis bir doktor
ameliyatimin butun ayrntilari `meme diklestirme ameliyati oldum,ayrintilariyla` baslikli bolumde,ordan oku

teşekkürler. muayenesinin ücretli olması aslında biraz benim çekinmeme neden oldu. olurya insanın kanı ısınmaz dr'a ve yaptırmak istemeyebilir.

teşekkürler. muayenesinin ücretli olması aslında biraz benim çekinmeme neden oldu. olurya insanın kanı ısınmaz dr'a ve yaptırmak istemeyebilir.

Evet ya,ben en az 5 doktora gittim,hiçbiri muayene ücreti almadı,duyduguma görede kendisi ameliyatları bayaaaaagııı bir uçuk fiyata yapıyormuş.Sosyete doktoru zaten,araştırınca kimler çıktı kimler.Bize göre degil yani...CADIARZU

ya bıde hepsını yaptıgı ıs aynı acıp, protezı yerlestırıp dıkıyolar..9000 euro cok abartı yanı..o protezlerın malıyetı en fazla 2000 tl ıken ben bu kadar para vermem acıkcası

Arkadaşlar haklısınız belki gereğinden fazla alıyordur ama emin ellerde olacaksam bu his de çok önemli. kontrolü tamamen karşımızdaki kişiye bırakıyoruz. benim çekincem giderim Serdar Eren'e. sonra kanım ısınmaz yaptırmam. bir de muayene ücreti verip sinir olup dönerim. zaten randevu almak da kolay değil. ya ben uygun değilim ya da doktor uygun değil. buluşmak bile zor wallahi.

Arkadaşlar haklısınız belki gereğinden fazla alıyordur ama emin ellerde olacaksam bu his de çok önemli. kontrolü tamamen karşımızdaki kişiye bırakıyoruz. benim çekincem giderim Serdar Eren'e. sonra kanım ısınmaz yaptırmam. bir de muayene ücreti verip sinir olup dönerim. zaten randevu almak da kolay değil. ya ben uygun değilim ya da doktor uygun değil. buluşmak bile zor wallahi.

bence amelıyat yaptıgı kısılerın fotolarına bak bu forumda olanlar varsa onlrdan resımlerını rıca edebılırsın ama herzaman ucretının fazla olması mukemmel doktor anlamına gelmıyo..tabı bu benım dusuncem..ben oncelıkle aldıgı egıtıme bakarım ve amelıyat tecrubelerıne ve yaptıgı hastaların fotolarına...en onemlısıde sordugun ve aklında kalan her soruya cevap vermesı..
ben amelıyt oldugum doktoru tanımıyodum..oncelıkle egıtımıne baktım... kendıne cok guvenen bı doktor ve hastasıyla olan ıletısımıde cok ıyıı.. banada guven verdı amelıyatımı oldum..ılk gorustugum doktordu ve baskada kımseyı dusunmedım..

bence amelıyat yaptıgı kısılerın fotolarına bak bu forumda olanlar varsa onlrdan resımlerını rıca edebılırsın ama herzaman ucretının fazla olması mukemmel doktor anlamına gelmıyo..tabı bu benım dusuncem..ben oncelıkle aldıgı egıtıme bakarım ve amelıyat tecrubelerıne ve yaptıgı hastaların fotolarına...en onemlısıde sordugun ve aklında kalan her soruya cevap vermesı..
ben amelıyt oldugum doktoru tanımıyodum..oncelıkle egıtımıne baktım... kendıne cok guvenen bı doktor ve hastasıyla olan ıletısımıde cok ıyıı.. banada guven verdı amelıyatımı oldum..ılk gorustugum doktordu ve baskada kımseyı dusunmedım..

Çok teşekkürler bilgilendirmen için. bende İzmir'liyim; fakat okul çalışma hayatı derken İStanbul'da evam ediyorum artık. Burda da iyimi kötümü tartışılır ama çok fazla doktor tercihi var. bu mu olsun şu mu olsun derken o kadar çok aklıma takılan isim oluyorki. henüz karar veremedim. aklımda yer eden birkaç doktor var, onları da dediğin gibi eğitim ve referasnlarından ölçmeye çalışıyorum. umarım bu kararsızlığı çözüp bir de sonunda iyi sonuç alacağım..

pahalı bır doktor..9000 euro ona vercegıme araba alırım bee.butun doktorlarla yaptıgı ıslem aynı..ozellıgı ne dıgerlerınden acaba altın protezmı yerlestırıyo acaba :)))

yaa gogus bu
riske atabilir misin
en guvendigin kimse, en inandigin ona yaptirirsin, butcene gore verirsin tabii ki
ben onur erol la da, fethi orak la da gorustum, vazgeciyordum,ikisi de etkilemedi beni ama serdar eren cok baska

1 ay sonra görüşmem var doktorla sonra da ameliyat
Evet ya,ben en az 5 doktora gittim,hiçbiri muayene ücreti almadı,duyduguma görede kendisi ameliyatları bayaaaaagııı bir uçuk fiyata yapıyormuş.Sosyete doktoru zaten,araştırınca kimler çıktı kimler.Bize göre degil yani...CADIARZU

30 eylul de Serdar Eren e meme diklestirme + implant ameliyati oldum
o bir sanatci, muthis bir doktor
ameliyatimin butun ayrntilari `meme diklestirme ameliyati oldum,ayrintilariyla` baslikli bolumde,ordan oku

Merhaba bomba

Ben serdar eren hakkındaki ameliyat yorumlarını okudum. Benim 20 ocak'ta nikahım var ve bir an önce ameliyatı olmak istiyorum(dikleştirme ve küçültme) yalnız ancak 21 aralık'a randevu verebildirler. Senden ricam kendisinin cep numarası varsa bana verebilir misin özel olarak durumumun aciliyetini anlatsam anlayış gösterir ve öne çeker diye düşünüyorum. Bir de durumun şu an nasıl? Benim en büyük korkum ters t izi fakat sende kalmadığını okuyunca seçtim açıkçası serdar beyi yoksa ücreti çokk yüksek. fakat iz kalmaması çok önemli benim için. Senden ameliyat öncesi sonrası resimlerini istesem kabalık etmiş olur muyum acaba? Çekinirsen numarayı verip izler hakkında bilgilendirirsen de kafidir.

Çok teşekkür ederim minnetar kalacağım

Son düzenleme:

Eger bir mahsuru yoksa hangi doktorlarla gorustugunu sorabilirmiyim. Birde aralarinda begendigin guven duydugun oldumu? Tesekkur ederim.

Serdar Eren'e meme küçültme ameliyatı olup, çok ama çok üzücü sonuçları olan bir arkadaşımız oldu. Yaşadıklarını da meme küçültme topiğinde de yazdı...her zaman çok para = mutlu son olmuyor ne yazık ki..

Eger bir mahsuru yoksa hangi doktorlarla gorustugunu sorabilirmiyim. Birde aralarinda begendigin guven duydugun oldumu? Tesekkur ederim.

Sakıncası yok tabiki,aklıma gelen doktorları söyliyim,unuttugum olabilir :9:
Yakup Avşar ve eşi Dilek Avşar,Aylin Karanlık,Barış Çakır,Gürsel Turgut,Zekeriya Kul,Defne Erkara,Deniz Küçükkaya,Gürsel Turgut..Okmeydanı ve Şişli araştırma hastanesindeki plastik cerrahlar,Çevre hastanesinde daha önce görev yapan bir doktor vardı onunlada görüşmüştüm ismi aklıma gelmiyor şu anda..Aklıma gelen isimler bunlar,yine gelirse yazarım canım :34:

Merhaba bomba

Ben serdar eren hakkındaki ameliyat yorumlarını okudum. Benim 20 ocak'ta nikahım var ve bir an önce ameliyatı olmak istiyorum(dikleştirme ve küçültme) yalnız ancak 21 aralık'a randevu verebildirler. Senden ricam kendisinin cep numarası varsa bana verebilir misin özel olarak durumumun aciliyetini anlatsam anlayış gösterir ve öne çeker diye düşünüyorum. Bir de durumun şu an nasıl? Benim en büyük korkum ters t izi fakat sende kalmadığını okuyunca seçtim açıkçası serdar beyi yoksa ücreti çokk yüksek. fakat iz kalmaması çok önemli benim için. Senden ameliyat öncesi sonrası resimlerini istesem kabalık etmiş olur muyum acaba? Çekinirsen numarayı verip izler hakkında bilgilendirirsen de kafidir.

Çok teşekkür ederim minnetar kalacağım
bir ay yeterli oldumu siz yaptırdınız mı lütfen cevap yazın cunku doktor bey ekimde gelcekmiş benm düğünüme 4 hafta kala sizce yaptırmam doğrumu düğün öncesi dört hafta önce olmazmı lütfen yardım et

Canım arkadaş görmemiş sanırım yazdığını ama bence olabilir eğer iyileşmen göğüslerinin yumuşaması güzel olursa 1 ay iyi bir süre gözüküyor.Benim göğüslerim 10 günden sonra masaja başladığım için 2. hafta itibariyle doğal meme gibilerdi evlensem o zaman olurmuş yani :)

bir ay yeterli oldumu siz yaptırdınız mı lütfen cevap yazın cunku doktor bey ekimde gelcekmiş benm düğünüme 4 hafta kala sizce yaptırmam doğrumu düğün öncesi dört hafta önce olmazmı lütfen yardım et

Size uygulanan yönteme,agrı eşiginize göre degişen bir durumdur bu..Aynı yöntemle ameliyat olan iki kişiden biri birinci haftada kendini toparlamıştır fakat diger kişi çok agrı çekiyor olabilir.Bu durumları gördük biz forumda..Bunun cevabını net,dogru bir şekilde bulamazsınız buradan.Doktorunuza danışın bence :34:

Back