- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Meme dokum az da olsa var, 75 i dolduruyor,dolguluda hafif dekolte veriyor :) içimden geçen büyük olmayan, ama dolgun ve seksi, high profil göğüsler. 25 yasında, evliyim eşimi çooook zor ikna ettiğimi de söylesem şaşırmazsınız herhalde :) İnş sonuçtan ikimizde memnun kalırız
Aklımdan geçen kesi yeri meme altı, kas zarı altı yöntemi, tabi Hasan bey uygun görürse. Büyüklük olarak da minimum 300 cc, 325 arası düşünüyorum. 350 çok olur gibi geliii
kızlar bende 15 şubat sonrasında kendimi Hasan beye teslim edicem.Çok heyecanlıyım. Opersyon sonrası hastanede mi kalınıyor ki? kaç gün? kaç günde normal yaşama geri dönülüyor??
Yani operasyondan 15-20 gün sonra denize falan girebilirim di mi? ağrılar tamamen ne zaman geçiyor?
Selamlar,
Bende 12 ocak günü Hasan bey'e meme büyütme ameliyatı oldum.Kas altı 350 cc yuvarlak mentor marka protez kondu.ilk 1-2 gün ağrılı geçsede şuan kendimi çok iyi hissediyorum. Hasan bey de karar kılmamdaki en büyük etken içtenliği,samimiyeti ve en önemlisi bana o güveni vermesiydi.Kesinlikle çok başarılı bir doktor. Çok memnunum :)
Geçmiş olsun,memnun kalmanıza çok sevindim.Bende Hasan beye ameliyat oldum,Şubat'ta iki senem olacak inşallahBu zamana kadar kendisine ufak operasyonlarda yaptırdım.İlgisinden,içtenliğinden bende çok memnunum..İyiki karşilaşmışım onunla,iyiki onu tercih etmişim
2011 yılında barış beye ameliyat olacaktım sutun goğsumden cekilmesi için 3 ay sure vermişti o sure zarfında kaza ile ikinciye hamile kaldım simdi 2. Kızım 1 yasınd ve göğsumde yine sut cekilmesinden kaynaklı doku kaybı olustu ve yaptırmaya karar verdim tekrar. Ama barış beyin damla silikon takması fikrimi Hasan bey e dogru yoneltti. Hasan beyin hersey dahil guncel fiyatı nedir kızlar
2011 yılında barış beye ameliyat olacaktım sutun goğsumden cekilmesi için 3 ay sure vermişti o sure zarfında kaza ile ikinciye hamile kaldım simdi 2. Kızım 1 yasınd ve göğsumde yine sut cekilmesinden kaynaklı doku kaybı olustu ve yaptırmaya karar verdim tekrar. Ama barış beyin damla silikon takması fikrimi Hasan bey e dogru yoneltti. Hasan beyin hersey dahil guncel fiyatı nedir kızlar
bende yaptıracağım fiyat konusunu ilen varsa yazarsa çok memnun olurum dümdüz göğüslerle gezmek iğrenç
canım gemiş olsun bende hasan beyiüşünüyorum ne kadara mal oldu e kaç cc kullanıldı benimde çok küçükler doğal duruyor mu
canım gemiş olsun bende hasan beyiüşünüyorum ne kadara mal oldu e kaç cc kullanıldı benimde çok küçükler doğal duruyor mu
kendisi hakkında bilgi alabilir miyim
memnun mu olan arakadaşlar lütfen yazınn
Merhabaaaa, uzun zamandır takip ettiğim bir site fakat aranıza yeni katılıyorum:) Cumartesi günü göğüs büyütme için Hasan Bey ile randevum var, aktarımda bulunacağım:)
Merhabaaaaa, ben de yeniyimve yarın hasan bey ile randevum var göğüs büyütme benm de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?