- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Aledax...nerdeyse ameliyattan vazgeçmek üzereyim.....sende bir sorun var mı?????
Merhaba Jelesec.Haklı olabilirisin.Her hekimin başarısı zaman zaman degişebilir.Çok şükürki ben şimdilik memnun kalanlardanım.Henuz çok yeni ameliyatım.kesin memnuniyet için zaman lazım.Buradan araştırdıgım kadarıyla olumsuz bir sonuç görmedim.Elbette siz sitede epey eskisiniz ve çok daha hakimsiniz bu konulara.
Ayrıca okuduklarım kadarıyla şahsınızı özelllıkle tebrık ve takdir etmek istiyorum.Diger arkadaşlarla dayanışmanız yardımlarınız gerçekten muhteşem.Yurtdışından gelen arkadaşlara yardımlarınız ilginiz takdire şayan bir davranış.İnsanlar akrabalarını ziyaret etmekten imtina ederken sizin bu yaptıgınız benı çok etkiledi.
K.K.için geç kalmışım hissi uyandırdı.Sorumuza cvp arayıp çıkmaktan ibaret degilmiş sitemiz bunu bir kez daha pekiştirerek anlamış oldum sayende
iyi yüreginizi emeginizi tekrar kutlarım.Sevgiyle Kalın.
kızlar kafam iyice karıştı şimdi......yarın ameliyat ama okuduklarıma inanamıyorum....
Merhaba:))) Çok sevindim memnun olmanızaben herkesin sonuçlarından mutlu olmasını tüm kalbimle istiyorum.Bu zor bir süreç, bende daha önce olumsuz bir ameliyat geçirdim ...kaldı ki bu doktorun adı sıklıkla geçmekte ve hastaları sonuçlarından memnun. Her doktorun vardır mutlaka istemeden de olsa mutsuz sonuçları...Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun.
Ben doktoru tanımam... sadece benim bildiğim 2 hastası sonuçlarından mutsuz(en kısa zamanda yüzleri güler umarım) bizler sık sık toplanır kahvaltı keyfi yaparız...aramızda inanılmaz güzel arkadaşlıklar kuruldu...hepsiyle telde zaten sohbetler yapıyoruz. Ben de dahil bir çoğumuz bu ameliyatları anneden babadan komşudan gizli yaptığımız için... bizi bizden başka kimsenin anlamayacağını düşünüyorum.Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için...ben dahil bir çok arkadaşım yeni ameliyat olan arkadaşlarımızı ziyaret ettik bundan da çok keyif aldık.
Sevgiler
kızlar kafam iyice karıştı şimdi......yarın ameliyat ama okuduklarıma inanamıyorum....
Saltamcım ne yaptın nerelerdesın.İyi haberlerini bekliyorum.
ameliyatın çok başarılı geçmiştir umarım...sıkıntısız bir iyileşme süreci dilerim.Kendini iyi hissettiğinde yazarsın
Sevgili Jelesec,
ameliyatım dün yapıldı 12.00 civarı...şuana kadar bir sıkıntım yok.kendim kalkıyorum, giyiniyorum.hafif başım dönüyor,sanırım anesteziden kaynaklanıyor...
kollarımı çok rahat haraket ettirebiliyorum, göğüsümde hafif sızlama var...
ameliyat iyi geçti ama sonrası benim için daha da önemli...inşallah istediğim gibi olur. çok fazla ödemim de yok, sarmadan spor sütyeni giydirmiş.
Aledax a yazdığım gibi, sol 300 cc,sağ 275 cc,yuvarlak,mentor kas üstü takıldı.
inşallah herşey istediğim gibi gider.
merak ettiğin için tşklr
sevgiler
sevgili Aledax...
evet kafam karışıktı.doktorla ilgili değil, genel olarak vaçgeçmek üzereydim....
ama dün 12.00 da ameliyatım yapıldı.şuan bi sıkıntım yok, eve geldim.herşeyi kendim yapabiliyorum ama biraz sızlama var..inanılmaz uykum var..dünden beri ha bire uyudum...
göğüslerim asimetrik olduğundan (emzirme sonucu), bir tarafa 275 cc diğer tarafa 300 cc yuvarlak,meme ucundan,kas üstü yapılmış.şuan gayet orantılı ama füze gibiler..
yataktan kendim kalkabiliyorum, anestezi sonucu sanırım halsizlik var..ve vucüdüm biraz şiş...
Aledaxcım tşklr merak ettiğin için....öpüyorum...muhakkak hep görüşelim.
sevgiler
Sevgili Jelesec,
ameliyatım dün yapıldı 12.00 civarı...şuana kadar bir sıkıntım yok.kendim kalkıyorum, giyiniyorum.hafif başım dönüyor,sanırım anesteziden kaynaklanıyor...
kollarımı çok rahat haraket ettirebiliyorum, göğüsümde hafif sızlama var...
ameliyat iyi geçti ama sonrası benim için daha da önemli...inşallah istediğim gibi olur. çok fazla ödemim de yok, sarmadan spor sütyeni giydirmiş.
Aledax a yazdığım gibi, sol 300 cc,sağ 275 cc,yuvarlak,mentor kas üstü takıldı.
inşallah herşey istediğim gibi gider.
merak ettiğin için tşklr
sevgiler
geçmiş olsun sağlıcakla kullan yeni göğüslerini
kas üstü olduğundan ağrın az olacaktır ve bize göre daha rahat atlatacaksın biraz sabır sonra bütün yaz göğüsleri gere gere dolanacaksın sağlıcakla kal
geçmiş olsun sağlıcakla kullan yeni göğüslerini
kas üstü olduğundan ağrın az olacaktır ve bize göre daha rahat atlatacaksın biraz sabır sonra bütün yaz göğüsleri gere gere dolanacaksın sağlıcakla kal
sen karın germede mi oldun ? Kaç haftalık sın ödem çokmu? Denize rahat ne zaman girilebilinir biliyor musun...çok sordum son ağrın çok oldu mu? sevgiyle kal...
Sevgili jelesec.Evet karın germede oldum.Bugun 8.günüm.İyi gidiyordu herşey dünden beri. ortada minik bi t bölgesi var karın dikişinin orada hafif bi akıntı ve yanma var.Kızarıklık da artınca acımaya başladı.Korsede baskı yapıyor.Doktorla görüştük en geç iyileşen yer ve tüm dikişin toplandıgı yer dedi.Olabilirmiş.Antibiyotık dozajı arttı falan .Ama rahat degilim.Yanıyor hala.Henuz araba kullanamıyorum o nedenle bugunkı randevuya yetişemedim.
Artık yarın sabah gidip bi gösterecegım.
Öden olayım çok fazla degil.Degişik otlardan çay yapıyorum epeyde faydasını gördüm.
İlgine teşekkurler.
Ameliyattan sonra çok fazla agrım olmadı.Deniz olayınıda hiç sormadım yarın sorarım artık
sevgili jelesec.evet karın germede oldum.bugun 8.günüm.iyi gidiyordu herşey dünden beri. Ortada minik bi t bölgesi var karın dikişinin orada hafif bi akıntı ve yanma var.kızarıklık da artınca acımaya başladı.korsede baskı yapıyor.doktorla görüştük en geç iyileşen yer ve tüm dikişin toplandıgı yer dedi.olabilirmiş.antibiyotık dozajı arttı falan .ama rahat degilim.yanıyor hala.henuz araba kullanamıyorum o nedenle bugunkı randevuya yetişemedim.
Artık yarın sabah gidip bi gösterecegım.
öden olayım çok fazla degil.degişik otlardan çay yapıyorum epeyde faydasını gördüm.
Ilgine teşekkurler.
Ameliyattan sonra çok fazla agrım olmadı.deniz olayınıda hiç sormadım yarın sorarım artık
8 gün çok yeni daha aman dikkat et...evet ben çok paylaşım okudum orta yer en geç iyileşen yer, açılma akıntı olayına dikkat et.deniz olayını benim içinde sorarsan da sevinirim.kaç ay sonra gidilebilir rahat yüzülebilir. Birde senin kilon boyun neydi ameliyat öncesi göbek nasıldı? Sarkıklık varmıydı? Sağol arkadaşım cevap yazdığın için
benim için göbek deliğine iyi bak bende olacağım karın ama göbek deliği olayı beni zorluyor...bende mini düşünüyordum ama doktorum bazı arkadaşlara tam yaptı sonuç daha iyi oluyor diye...izin uzun mu ?baktığında göbek deliğine ve izlerine yaptırmasaydım dediğin oldumu? Yaptırıp pişmanlık yaşamak en büyük korkum..mememi yaptırdım çok memnunum izim çok minik meme başında...ama karın boydan boya birde göbek deliği of ya çok zor iş...birde benim kilomda var boyumuz aynı 73 kiloyum inşallah pişman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?