Meme Estetiği Güncel Fiyatları

blekberi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
120
12
Arkadaşlar merhaba. Silikon ameliyatı olmayı düşünüyorum. Aklımda cc ve implant türü hakkında bi kaç fikir oluştu. Bu konu altında güncel olarak hangi doktora kaç cc ve hangi türü yaptığınızı ve fiyatını söyleyebilir misiniz ? Daha ameliyat olmayıp doktor ve fiyat araştırması yapan benim gibi arkadaşlara yardımcı olabilir misiniz?

Ben dr ekrem keskinde yaptırıcam fiyat 6,500 tlye mentor pürüzlü yüzey için anlaştım

Arkadaşlar merhaba. Silikon ameliyatı olmayı düşünüyorum. Aklımda cc ve implant türü hakkında bi kaç fikir oluştu. Bu konu altında güncel olarak hangi doktora kaç cc ve hangi türü yaptığınızı ve fiyatını söyleyebilir misiniz ? Daha ameliyat olmayıp doktor ve fiyat araştırması yapan benim gibi arkadaşlara yardımcı olabilir misiniz?
Muzaffer Çelik diyorum susuyorum

Cengiz Acikel'e git, o en iyi doktor. Onun yorumlarını oku. Onunla operasyonum vardı, çok iyi ve şefkatli bir adam. Muzaffer Çelik'i tanıtan forumda sahte profilleri unutun.

X