- 9 Ocak 2024
- 40
- 13
-
- Konu Sahibi eksisozlukdengeldim
tesekkur ederim bilgi icinBelli bir oranı var diye okudum bende. Sarkıklık oranı veya toplam çıkarılacak doku miktarı olarak. Kilonuzu biraz azaltıp belki vücut oranına göre memeniz büyük/sarkıksa gidip konuşabilirsinz.
Duruş bozukluğunuz var mı ona bakılıyormuş, emzirmeyi düşünüyor musunuz vs. bu kriterlerle heyet kararı ile olduğunu da okudum ama emin degilim.. Kullanılan malzeme parası veriliyormuş ama dışarıya göre çok az bir miktar tabiki, tamamen ücretsiz de yaptıran olmuş.
ben memeyi küçültücem silikona gerek yok istemediğim kadar meme var maalesefMerhaba, fiyatlar doktordan doktora degisiyor.
Misal agustosun sonunda protez degistirme operasyonu için iki doktorla görüstüm, birisi 120000 Tl, digeri ise 87000 demisti
Birde fiyatlar bazen istediginiz protezlerden dolayi da degisebiliyor, yani net bir fiyat vermek biraz zor.
Arayislariniz için kolay gelsin, umarim istediginiz sonuca olasip, iyi bir doktor ile ameliyat olursunuz.
Simdiden geçmis olsun :)
O fiyat 50 falan olmuştur valla canimBende sehir hastanelerindeki fiyatı merak ediyorum biri benim yaptıracağım doktor için 35 demiş aralık ayında şimdi ne kadar oldu bilmiyorum bu fiyatlar nedir böyle şok içindeyim
merhaba doktora gittinizmi hala yaptırmayı düşünüyo musunuzBende sehir hastanelerindeki fiyatı merak ediyorum biri benim yaptıracağım doktor için 35 demiş aralık ayında şimdi ne kadar oldu bilmiyorum bu fiyatlar nedir böyle şok içindeyim