Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meme küçültme amelyatı ile ilgili net bilgi istiyorum lütfen hangi dr ve ne kadar mal oldu yaptıran arkadaşlar bilgi paylaşabilir mi rica etsem şimdiden teşekkürler..
meme küçültme amelyatı ile ilgili net bilgi istiyorum lütfen hangi dr ve ne kadar mal oldu yaptıran arkadaşlar bilgi paylaşabilir mi rica etsem şimdiden teşekkürler..
Canim ben Ankarada Dr. Kubilay Ozdile yaptirdim. Estetik cerrah gercekten cok mutluyum verdigim en iyi karardi. Benim ki meme dikleştirme ve protez 6500 TL yapildi ama seninki yanlizca kucultme olacagi icin daha uygun olur sanirim arayip bilgi alabilirsin internet sitesinde de var numaralari bende doktorumun numarasini verebilirim canim gercekten çok ilgili bir doktor sonrasinda seni birakmiyor cok yardimci oluyor.