- Konu Sahibi gulsah3584
-
25 subat canim.7000 lira.hem diklestirme hem silikon
merhaba,hayırlı olsun kararınız aynı hastanede sizden sonra da ben olucam 28 şubat,umarım sorunsuz atlatırsınız :)
tşk ederim.hangi doktor ve ne ameliyatı olcaksınız?
Ufuk bilkay meme buyutme olacak ins
umarım istediğiniz gibi olur.sağsalim atlatırız inşallah
Amin ins. :)ben ameliyata girerken siz iyilesme donemine baslicaksiniz bile ne guzel.
Ah keske okadar kısa surede iyilesebilsem.aşırı korkuyorumda ben :) sonrasindaki agrilara dayanirim umarim
şimdiden tebrikler...bu kararı verebilmek ve istediğini elde edebilmek için çabalamak herşeyden önemlisi bu ve umarım istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz...ben de uzuuuun yıllardır isteyip de başaramayanlardanım...sizin gibi cesur kişileri görünce seviniyorum...başlamak bitirmenin yarısıdır demişler gelip geçicek ve olduktan snr öyle veya böyle düzeliceksiniz o anı atlatın da gerisi kolay
Ameliyat gunu geldi çattı..daha simdiden aglamaya basladim bu gece uyku uyuyamicam sanirim.nolur dua edin cok korkuyorum
Ameliyat gunu geldi çattı..daha simdiden aglamaya basladim bu gece uyku uyuyamicam sanirim.nolur dua edin cok korkuyorum
Kizlar hastaneye geldim odada doktorumu bekliyorum suan titriyorum korkudan heran bayilabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?