• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme estetiği ameliyatım için geriye sayım başlıyor :)

kızlar bugün doktorumu tekrar aradım ve kafamın çok karıştığını söyledim.bana 250 cc silikon koycağınızı söylediniz ve küçültme yapmıcam dediniz ozaman büyük olur ve büyük istemiyorum dedim.ameliyat sırasında denicem hangisi uygun olursa onu koyucam dedi.peki küçültme yapmıcakmısınız dedim yanlardan yapıcam dedi.pofff uykularım kaçıyor son 4 gün :43: buarada ameliyatım saat 5 te olcakmış.söylemişmiydim bilmiyorum.çoookkk korkuyorummmm çookkkkk

şimdiden tebrikler...bu kararı verebilmek ve istediğini elde edebilmek için çabalamak herşeyden önemlisi bu ve umarım istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz...ben de uzuuuun yıllardır isteyip de başaramayanlardanım...sizin gibi cesur kişileri görünce seviniyorum...başlamak bitirmenin yarısıdır demişler gelip geçicek ve olduktan snr öyle veya böyle düzeliceksiniz o anı atlatın da gerisi kolay(:

şimdiden tebrikler...bu kararı verebilmek ve istediğini elde edebilmek için çabalamak herşeyden önemlisi bu ve umarım istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz...ben de uzuuuun yıllardır isteyip de başaramayanlardanım...sizin gibi cesur kişileri görünce seviniyorum...başlamak bitirmenin yarısıdır demişler gelip geçicek ve olduktan snr öyle veya böyle düzeliceksiniz o anı atlatın da gerisi kolay(:

Cok tsk ederim ben zaten boyle birseye nasil kalkistim hala inanamiyorum.ameliyathanenin kapisindan girerken dank edicek bana sanirim cunku hala biseylerin bilincinde degilim umarim kacmam son dakka :1: guzel dilekleriniz icin tsk ederim umarim dediginiz gibi olur hersey.

OTE=gulsah3584;34179082]Ameliyat gunu geldi çattı..daha simdiden aglamaya basladim bu gece uyku uyuyamicam sanirim.nolur dua edin cok korkuyorum :([/QUOTE]

Canim benim dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun. Umarım ameliyat sonrası sürecini en az benimki kadar ağrısız ve sorunsuz atlatirsin. Sakın bizi merakta birakma kendini iyi hissettiğin anda yaz nasıl olduğunu. Şimdiden çok geçmiş olsun. :16::16:

Hepinize cok tsk ederim.suan yoldayim hastaneye gidiyorum yanimda kuzenim var o kalicak benimle.2 gundur uyku uyumadim.hep dinlenmis olarak ameliyata girilnmesi gerektigni soylerdiniz ama ben suan aşırı uykusuz ve yorgunum.baya stres yaptim.umarim sonrasi rahat gecer.korkudan bayilicam.guzel haberlerle donerim insallah.hepinizi cok seviyorum

fotoğraflarını bekliyorum ve sonuca göre ben de korkumu yenip karar vericem. şimdiden geçmiş olsun

Kizlar hastaneye geldim odada doktorumu bekliyorum suan titriyorum korkudan heran bayilabilirim

demek zaman geldi.Daha dün gibi hatirliyorum ne yapacagim ne edecegim diye soru isaretlerin vardi. Muhtesem dönüsünü bekliyoruz :46::46:.... simdi den gecmis olsun. :38:

Back