- Konu Sahibi gulsah3584
-
Hayırlı olsun cnm kist önemli degildir içini ferah tut umarım çok güzel olur
Cnm 1 hafta kadar önce dr a gittim yanımda akrabam vardı o da cicileri küçülttürecek biz bikaç foto baktık ha bu arada seninkinden büyük ve içi çok dolgun akrabımkinin fotolara bayıldık yaza olcak inş seni niye fotolar tatmin etmedi anlamadım bizim gördüklerimiz diklestirme degil küçültmeydi seninkini niye diklestirelim diyolar anlamadım neyse tatlim kise takma kafanı ameliyatta onuda alırlar böylelikle ondanda kurtulursn sonucu kötü çıkmasın
Valla benim doktora akrabam muayene olducicileri göbege yakın yani ameliyat ettikleride öyleydi son halleride benimki gibi hatta daha iyi yaaaa seninde evet sarkık neyi dikleştirmeye çalışıyolar ki küçültsünler iyice ilerde tekrar tekrar oyuncak mi dr unu iyi seç bebis
Ohhhh konu da acilmis....haydi bakalim sevindim. Bu arastirma süreci gercekten yorucu bir sürec. Hersey arastirdim? Yoksa birsey mi atladim? Dogru mu yapiyorum yoksa yanlis mi? Kücük mü büyük mü olsun? yuvarlak mi damla?Vs.... .. Gibi kafa karistirici sorular insan gercekten baya bi yoruyor hata yipraniyorsun. Ben birkeresinde sabah 5 kadar bilgisayarin önünde kalmistim ve ertesi gün inan boynum tutuldu. Birde baska Forumlardan da cok bilgiler aldigim icin bir buraya bir oraya offffff! tabiki isi Dr birakmamiz gerek, en iyisi onlar bilir dendi genelde burda AMA gelgörki Dr da bazen hastasini istemiyerek olsada mutsuz edebiliyor malesef......onun icin arastirma bence cok önemli.
Gülsahcim ins hersey gönlünce olur ve cok ama cok güzel bir sonuc alirsin.....
Kararin ve konun hayirli olsun gulsahcim:) umarim sende cok guzel bir sonucla donersin. Ameliyattan once meme ultrasonu yaptirmak gerekiyor zaten . Onemli bir sey degildir insallah . Kaygilanma. Bende gecen yil kucucuk bir topak hissetmistim. Butun kontroller yapildi burda yag bezesiymis . Seninde oyle olabilir.
Cok saol beratticim insallah guzel bir sonucum olur.okadar coen dun gorustugum uc doktorda diklestirmenin yeterli olacagini soyledi ne yapicam bilmiyorum hayirlisi olur insallah
Canim hayirli olsun geldin demek izmire. Bak ben hala bekliyorum buraya kadar gelmiş sin bundan sonrasida cok iyi olur insallah. Valla sen sonucta ne gormek istedigini söyle eminim doktor en guzel sekilde yapacaktir.doktor secimin ve ameliyatin hayirli olsun şimdiden. Icini ferah tut guzel cicisler seni bekliyor.
kararın hayırlı olsun canım...çok zor bir dönemdesin..hepimiz bu dönemden geçtik çoğu zaman can sıkıcı ve kafa karıştırıcı oluyor...ama sakın pes etme...kist içinde bir çok kadında olan bi durum şimdiden hiç canını sıkma... sen içinin sineceği iyi bir doktor araştırmana devam et...göğüslerim sarkık fakat dolgun değil demişsin..peki dikleştirme senin istediğin göüntüyü sağlarmı hiç emin değilim...doktorla görüşmeye giderken yanına istediğin görüntüdeki fotoğraflar alarak gitmeni şiddetle tavsiye ederim...allah yardımcın olsun canım
Cok saol beratticim insallah guzel bir sonucum olur.okadar cok kafami karistirdiki doktorlar ben kesin silikon istiyorum derken dun gorustugum uc doktorda diklestirmenin yeterli olacagini soyledi ne yapicam bilmiyorum hayirlisi olur insallah
evet canim geldim izmire subatin 7sinde geldim ama arastirma icin geciktim.azcik geziyim egleniyim dedimyesilyurt devlet pek icime sinmedi canim ya doktor iyi olabilir belki ama ameliyattan sonra kalacagin oda,hemsirelerin muamelesi bunlarda cok onemli.bakalim cuneyt ozek olcak gibi ama ozellerde maddi acidan baya cökerticek beni.aman sonuc iyi olsun yeterki.sen ne yaptin ne zaman olcaksin ameliyat
Canim patess donudu foruma onun yazdiklarini bi oku istersen. Bende israrla sordum birdaha ameliystvolsan gene secimin aynimi olur diye valla kesinlikle dedi.ege ye gittinmi .yigit beye biliyorum kafan karisik ama istedigin goruntude olan bir fotoyla git doktorla gorusmeye.insallah hersey istedigin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?