Meme estetiği amaliyatı olanlar pişman olan varmı aranızda

Hatun22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
6
1
30
mrb kızlar yeniyim bende aranızda ya ben Yen'i amaliyat oldum yıllardır hayalimdi ama bi anda oldu herşey doktoru iyi diye biliyordum ama ne doğru dürüst bilgi verdi nede ilgilendi ben üstüne basa basa çok küçük olmasın dedim bana güven dedi ama sonuç maalesef çok kötü ben 22 yaşında yım ve 36 kiloyum 155 boyum bana 225 cc takmış amaliyatı kas altı dual yaptı amaliyatım 3 saat sürdü nedense ve ben kendime geldiğimde şok yaşadım resmen çünkü noğut kadarlar eşim aradı doktoru beğenmedik çok çürük diye oda daha büyüğü olsa göğüs kafesi kırılırdı demiş napıcam yardım edin yarın kontrolüm var nasıl düzelttire biliriz bunu sonuçta az parada değil bu olmadı başkasına diyelim yıllardır hayalimdi maalesef hüsran oldu

mrb kızlar yeniyim bende aranızda ya ben Yen'i amaliyat oldum yıllardır hayalimdi ama bi anda oldu herşey doktoru iyi diye biliyordum ama ne doğru dürüst bilgi verdi nede ilgilendi ben üstüne basa basa çok küçük olmasın dedim bana güven dedi ama sonuç maalesef çok kötü ben 22 yaşında yım ve 36 kiloyum 155 boyum bana 225 cc takmış amaliyatı kas altı dual yaptı amaliyatım 3 saat sürdü nedense ve ben kendime geldiğimde şok yaşadım resmen çünkü noğut kadarlar eşim aradı doktoru beğenmedik çok çürük diye oda daha büyüğü olsa göğüs kafesi kırılırdı demiş napıcam yardım edin yarın kontrolüm var nasıl düzelttire biliriz bunu sonuçta az parada değil bu olmadı başkasına diyelim yıllardır hayalimdi maalesef hüsran oldu
İyi misiniz?

Burdan, pek sağlıklı değil gibisiniz.

Bencede 225cc çok kucuk anlamiyorum bu dr ustelik buyuk olsun dediginiz halde necen bu kadar kucuk takmis ama suanda beklemekten baska careniz yok malesef hayirlisi olsun

Valla banada 36 kilo 1.55 boy için 225 cc gayet iyi bi ölçü gibi geldi...
Daha büyüğünü sizin bedeniniz taşımayabilirdi..
Kaç gün oldu ameliyat olalı?
Başlarda deri ve kaslar gevşemediği için basık ve küçük duruyo, zamanla deri esnedikçe büyüyo göğüsleriniz.
Protez değişikliği için bi süre beklemek gerekiyo diye biliyorum ben.
Bu arada 36 mı 46 mı kilonuz?
H Hatun22

Valla banada 36 kilo 1.55 boy için 225 cc gayet iyi bi ölçü gibi geldi...
Daha büyüğünü sizin bedeniniz taşımayabilirdi..
Kaç gün oldu ameliyat olalı?
Başlarda deri ve kaslar gevşemediği için basık ve küçük duruyo, zamanla deri esnedikçe büyüyo göğüsleriniz.
Protez değişikliği için bi süre beklemek gerekiyo diye biliyorum ben.
Bu arada 36 mı 46 mı kilonuz?
H Hatun22 [/QUOTE8
gün oldu evet 36 kiloyum 2 tanede kızım var kilo alamıyorum çok doktor gezdim ama sonuç aynı sağlıkla ilgili bi problem Yok yapın bu değişmez dediler

36 kilo bir insan bence de daha fazlasını tasıyamaz biraz kilo alsanız bence toparlanırsınız da 225 kötü degil daha normal boy kiloda olanlara 180cc takıldıgını falan biliyorum

aynı durumum bende de oldu malesef ameliyat öncesi küçük olmasın dememe ragmen tamam dedi ve sonrası dehset! hepsinin klasik bahanesi ''kas altında o kadar doku yoktu'' dedi bana da, daha büyüğünü napacakmışım. Şu an pismanım meme altında izlerim de çok. 2 sene oldu nerdeyse hayalimde bambaşkaydı şimdiden sonra yapabileceğim bir şey yok malesef :KK43: güvendiğim doktordu bir de emindim

22 yasinda 2 cocuk annesi ve 36 kilo helal valla :KK49:
23 yasindaym 45 kiloyum 1.67 boyum var 325cc takildi. O kiloya boya gore cok cok normal sizinki iyi bile takilmis. Farzetki Cokda buyuk olsa silikonlarin ben burdayım diye bagirirdi o fizige

X