• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beninde 4 günüm canım Ankaradayım.senin hangi yöntemke oldu.protezin kaç cc.

Cok gecmis olsun kizlar. Yasadiklarinizi acilarinizi sevinclerinizi paylasin bizimle

Benim de 22 gün oldu arkadaşlar, 1 aya yaklaşıyorum. Herkese çok geçmiş olsun :)

Bugün daha iyiyim ama yatıp kalkmak hala zor.kollarımı zorlamazsam bir sıkıntı olmuyor.bakalım bir kaç gün daha geçsin daha iyi olurum inşallah

Bugün daha iyiyim ama yatıp kalkmak hala zor.kollarımı zorlamazsam bir sıkıntı olmuyor.bakalım bir kaç gün daha geçsin daha iyi olurum inşallah

Gecmis olsun canim resim koyarsan cok mutlu olurum ya da ozelden gonderebilirsen :)

Geçmiş olsun kızlar ben de 29. günümdeyim ameliyat olduğumu unutacağım neredeyse :)
Kas altı oldum minyon olduğum için 275 cc konuldu ve doktor onu koymakta bile çok zorlanmış.
Mutluluk sizin olsun

24.günümdeyim.kas altı, meme altı kesisi.dikiş iplerim düşmedi hala. Sağ kol altımdaki kaslar ağrıyor en ufak bi hareketimde. Götüntü güzel ama, sağa sola dönerek yattığımda protezlerin ağırlığının da benle birlikte döndüğünü hissediyorum.yani çok rahat değilim hala açıkçası. Inşallah sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız.

24.günümdeyim.kas altı, meme altı kesisi.dikiş iplerim düşmedi hala. Sağ kol altımdaki kaslar ağrıyor en ufak bi hareketimde. Götüntü güzel ama, sağa sola dönerek yattığımda protezlerin ağırlığının da benle birlikte döndüğünü hissediyorum.yani çok rahat değilim hala açıkçası. Inşallah sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız.
Bn ameliyat olmadm daha ama arastryorum bayadir. Ve sizin daha saga sola filan yatmamaniz gerekiyo diye okumustum. Henuz erken diyebiliyorum bi arastir sor istersen arkadaslara hrpinize gecmis olsun canlarim muahhhh

arkadaşlar cok cok geçmiş olsun:) sizinle aynı yöntemlerle haftaya olacagım bende :) profilinizde amelyat sonrası fotograflarınız mevcut mu acaba nasıl bir görüntüm olacagı hakkında fikir edinebilmem için :) teşekkürler paylaşımlarınız için :KK25:

arkadaşlar cok cok geçmiş olsun:) sizinle aynı yöntemlerle haftaya olacagım bende :) profilinizde amelyat sonrası fotograflarınız mevcut mu acaba nasıl bir görüntüm olacagı hakkında fikir edinebilmem için :) teşekkürler paylaşımlarınız için :KK25:[/QUOTE

Back