kzlaaaar cok kotuyum suan . dun amelıyat oldum bugun cıktm. 10 gun sonra se gıdecegım ama cok uzgunum daıredekı hekes bılıyor sanırım estetık oldugumu. Benı zıyarete gelen mesaı arkadslarım sayesınde artık tum daırede sılıkonlu dıye bakıslara maruz kalacam. halbukı ben kendım ıcın psıkolojım ıcın belkı bıraz da esım ıcın yaptırdım . tabı bulundugum yerın Konya olmasında da buyuk etken var offff agrılarımla mı ulasayım yoksa ıse3 basladıgımda sorulara nasıl cvp vereyım nası bı yol ızleyeyım hala muallaktayım. bana yardımcı olursanız cok tesekkur ederım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meme estetıği iş yerındekılerden saklanabılır mı
- Konu Sahibi Hotice85
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Aslinda saklamayi dusundum ama aptal gibi rapordo meme estetigi yazacagini dusundugum icin bastan gidip soledim tabi pisman oldum . ama guzel olan da ise basladim kimse bisey sormadi sadece gicik gicik baktilar. Onlarda eslerine yaptiracaklar sanirim bu arada burun ameliyati da olacam
Bakalim onda neler yasayacam saklama sansim da yok sisliklerden
Bakalim onda neler yasayacam saklama sansim da yok sisliklerden