Meme diklestirme ve büyütme!!!!

Chanel86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
22
1
1
Almanya
Arkadaslar doktorumla görüstüm, ve Bana diklestirme ondan sonra Silikon koymayi önerdi, gögüslerim hafif sarkik, ve korkum ne Kadar agri olcak, ondan sonraki izler ne Kadar belli olacak Bana yardimci olabilirmisiniz?

Arkadaslar doktorumla görüstüm, ve Bana diklestirme ondan sonra Silikon koymayi önerdi, gögüslerim hafif sarkik, ve korkum ne Kadar agri olcak, ondan sonraki izler ne Kadar belli olacak Bana yardimci olabilirmisiniz?

albüm yaptınmı. belki aramızda senin gibi olup sadece büyütme yapanlar vardır. imkanın varsa öncesi diye bi album yap.

juf diye biri var benim arkadaşalrda. onunla arkadaş ol. albümüne bak senin öncesi onun gibimi.

bende de diklestirme oldu, ama memeucundan. Cok memnunum albüme bak istersen

Yeni oldugum Icin albüm yapmayi bulamadim

canım yukarda hoşgeldiniz, chanel86 , bildirimler varya. orda chanela bas. açılan sayfanın sol kısmından aşşa bakarak in. arkadaşlarımın alt tarafınd a Album ekle var. ordan yap. özel album yap sadeece arkadaşların görür o zaman resimleri

Canim iki ayri ameliyat mi tavsiye etti doktor,yoksa silikon diklestirme bi ameliyatta mi.
Ben sadece diklestirme olmustum hemde T kesisiyle,o acimiyor fazla ilk gun sadece yarasi aciyor ama hastanede agri kesici yapiyorlar,Silikonu bilemicem o daha cok acir kas kesildigi icin.Bazi doktorlar diklestirmeyi ve silikonu iki ayri ameliyatta tavsiye ediyorlar,cunku silikonda olunca deri gevsiyo ve dikisleri sundurup kotu yapabilir.

Ikisi bir ayni günde, cünki zamanim olmayacak, almanyadan gidecegim hasan beye, ama diklestirmeyle Baya bi pahaliya geldi

Ikisi bir ayni günde, cünki zamanim olmayacak, almanyadan gidecegim hasan beye, ama diklestirmeyle Baya bi pahaliya geldi

Evet Hasan beyin fiyati yuksek bu konuda,bende konusmustum,tum doktorlardan o en buyuk fiyati verdi hemde baya bi farkla,ama istiyene herkez bi fiyat bicer istiyen parasi olan yapar.Benim butcem kisitli oldugu icin ona gidemicem.Bana verdigi fiyatla kiyaslarsam sen Almanyada da ayni fiyata olabilirsin bu ameliyati ama tabi herkesin tercihi ayri.

senin protezler büyük oldugundan fazla dikleştirmeye gerek kalmamış sanırım değilmi

yok protezden kaynaklanmiyor. ben diklestirmede tam sinirda olan biriydim. yani tam diklestirme yapilsaydi, yani lolipop gibi, biraz daha dik olacaklardi.
bende önde Iz icin istemedim. simdi öyle bir iz icin hazir degilim. ama düsündügumden cok daha güzel oldu. Dr ellerine saglik .

Önceki ve sonraki resimlerim var bakabilirsin....

Son düzenleme:
Siz hangi dr.u tercih ettiniz? Ben bu yaz olmak isterdim ama maalesef biraz bücemi asdi

chanel yorum atarken kimin mesajına cevap olarak yazıyorsan, mesajın alt kısmında alıntı ile cevapla diyor ona basıp yorum yaz. böylece senin mesajını görürler.

yardımcı olmak için söylüyorum yanlış anlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…