Arkadaslar doktorumla görüstüm, ve Bana diklestirme ondan sonra Silikon koymayi önerdi, gögüslerim hafif sarkik, ve korkum ne Kadar agri olcak, ondan sonraki izler ne Kadar belli olacak Bana yardimci olabilirmisiniz?
Arkadaslar doktorumla görüstüm, ve Bana diklestirme ondan sonra Silikon koymayi önerdi, gögüslerim hafif sarkik, ve korkum ne Kadar agri olcak, ondan sonraki izler ne Kadar belli olacak Bana yardimci olabilirmisiniz?
Yeni oldugum Icin albüm yapmayi bulamadim
bende de diklestirme oldu, ama memeucundan. Cok memnunum albüme bak istersen
Ikisi bir ayni günde, cünki zamanim olmayacak, almanyadan gidecegim hasan beye, ama diklestirmeyle Baya bi pahaliya geldi
senin protezler büyük oldugundan fazla dikleştirmeye gerek kalmamış sanırım değilmi
Siz hangi dr.u tercih ettiniz? Ben bu yaz olmak isterdim ama maalesef biraz bücemi asdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?