• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme dikleştirme sonrası karın bölgesinde şişlik !

RuIing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
20
6
86
Arkadaşlar meme dikleştirme ameliyatı oldum. Doktorum göğüsün kenarlarını doldurmak için karnımdan yağ alıp o bölgeye enjekte etmiş. Hangi sebepten bilmiyorum ama karnım 5 aylık hamileyim gibi duruyor. Bu durumdan çok rahatsızım. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum..

Evet bende meme buyutme ameliyati oldugumda karnim biraz sisti normalde belim inceydi belim kalinlasti odemden dolayi. Bi sure sonra geciyo canim. Normalde de gobeginvarsa normal ama karnin dumduzken ameliyattan sonra 5 aylik hamile gibi durduruyosa onu bilemiycem. O zaman sıkıntı var demektiro_Oo_O

Evet bende meme buyutme ameliyati oldugumda karnim biraz sisti normalde belim inceydi belim kalinlasti odemden dolayi. Bi sure sonra geciyo canim. Normalde de gobeginvarsa normal ama karnin dumduzken ameliyattan sonra 5 aylik hamile gibi durduruyosa onu bilemiycem. O zaman sıkıntı var demektiro_Oo_O
Göbeğim dümdüz değil vardı biraz zaten ama şu an çok kötü bi görüntü oldu. Doktorum zamanla geçicek dedi ama Eylül'de düğünüm var o zamana geçmesi lazım :KK43:

Arkadaşlar meme dikleştirme ameliyatı oldum. Doktorum göğüsün kenarlarını doldurmak için karnımdan yağ alıp o bölgeye enjekte etmiş. Hangi sebepten bilmiyorum ama karnım 5 aylık hamileyim gibi duruyor. Bu durumdan çok rahatsızım. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum..

Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun. Benim de ameliyat sonrasında çok ödemim olmuştu narkozdan dolayı ödem karın bölgesinde toplanabiliyormuş. Bol bol maydonoz kaynatıp içtim ödem atmakta birebir ya da başka ödem atıcı şeylerden faydalanabilirsin. Ama tabi senin karın bölgenden de yağ alınmış onun etkisiyle de olabilir bu kadar çok şişlik olması doktorun da normal diyorsa o zaman sorun yok.

Back