Meme Diklestirme icin Naci Çelik mi Bülent Tekerekoğlu mu

Meme diklestirme ameliyati icin Naci Celik mi? Bülent Tekerekoglu mu?

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

prensesbee

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
63
33
43
Kizlar ameliyat olacagim göğüslerim sarkık küçültme istemiyorum protezsiz diklestirme olur doku fazla fakat Naci Celik mi Bülent Tekerekoglu mu bilemiyorum..Naci Celik 25 bin Bülent Tekerekoglu 18 bin istedi....Lütfen bu iki doktora operasyon gecirenler varsa bilgilendirsin...Çok kararsizim yardiminiza ihtiyacim var.Ayrica baska cerrah onerileriniz varsa onuda alabilirim...Simdiden Tesekkur ederim...Bu arada 1 yil once Aykut Misirliogluna tüm vucut vaser liposaksin oldum memnun kalmadigim icin kendisini tekrar tercih etmeyecegim..Inanilmaz soguk mesafeli bir insan diyolog 0 iyi kotu hasta bir daha bulasmasin der gibi devamli , ustelik tek basenimde revizyona ihtiyac var..kol ve sirtta o kadar agri aciya simsiyah morluklara ragmen gram degisiklik yok bunlarida sizinle paylasmak istedim..Bu yuzden memelerimde ayni hataya dusmemek icin elimden geleni yapicam

Direk bu mesaji yazma geregi duydum...iki ismi biraraya getirmek bile büyük bir haksizlikmiş Naci Hocama....Naci Celik nerdeee Bülent tekerekoglu nerde....Naci Çelige mükemmel bir meme diklestirme karin ve sirt lipisaksin ve j plazma oldum mukemmel sonuç harika doktor merak edenlere yazabilirim..

Merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun atlatmışsın peki ne kadar ödedin öğrenebilir miyim?

Merhaba Cemre 25 bin tl meme diklestirme...diger operasyonlar kisinin ihtiyacina özel fiyat vermem dogru olmaz....kendi dokularimla silikonlu gibi dik ve diri duruyor 4 hafta oldu kimseyi ikna edemiyorum silikon olmadigina eşim bile inanmiyor kesin sen doktorla anlastin bana söylemiyorsun diyor... bu benim icin harika beklentimin ötesinde bir sonuç hayallerime kavusturdu beni Naci Çelik Hocam...Sakın üçü beşi aramayin ben daha once ucuz etin yahnisini liposakşında yedim bedelini ağır ödedim bu bana ders oldu diger operasyonlarimla yüklü bir meblağ ödedim ama helâli hoş olsun..

Merhabalar,
Nasil gidiyor? Kac yil gecmiş. Halan cok memnun musun? Dik ve diri duruyorlar mi halan? Izlerin nasil?
Ben Serdar Eren’de ayni ameliyati olmayi duşunuyorum, silikonsuz, cunku goguslerim cok buyuk.
Biraz bilgi alirsam, cok sevinirim. Yurtdişinda yaşiyorum. Istanbul’a geldigimde tanişabilirmiyiz acaba? Sonuclarini görmek ve tecrübelerini dinlemek, işime cok yariyacak. Bu işlem icin degil Turkiye’de, dunyanin en iyi cerrahini ariyorum.
Şimdiden cok tşk ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…