Meme diklestirme - Doktor!

Suedem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
12
15
46
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Merhaba arkadaslar,
KK ilgimi cektigi icin bende araniza katilmak istedim :KK25:

Senelerdir meme esteti hakkinda cok düsüncelerim ve isteklerim oldu ve malesef hep erteledim, malesef diyorum cünki seneye kismetse evleniyorum ve artik gercekten birseyler yaptirmak istiyorum.

Biraz arastirmalarima göre ergenlik zamanimda kilolu olup 15-20 kilo verdigim icin silikonlu meme diklestirme uygulamasi gerekiyor.
Bana hangi doktoru önerirsiniz ve bilmem düsünmem gereken fikirleriniz varmi?

Simdiden cok tesekkür ederim...
Suedem[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Merhaba arkadaslar,
KK ilgimi cektigi icin bende araniza katilmak istedim :KK25:

Senelerdir meme esteti hakkinda cok düsüncelerim ve isteklerim oldu ve malesef hep erteledim, malesef diyorum cünki seneye kismetse evleniyorum ve artik gercekten birseyler yaptirmak istiyorum.

Biraz arastirmalarima göre ergenlik zamanimda kilolu olup 15-20 kilo verdigim icin silikonlu meme diklestirme uygulamasi gerekiyor.
Bana hangi doktoru önerirsiniz ve bilmem düsünmem gereken fikirleriniz varmi?

Simdiden cok tesekkür ederim...
Suedem[/COLOR]
Hangi şehirde yaşıyorsun?? Dikleştirme olup olmayacağına dr karar verir bi muayeneye git. Bende senin gibi olanlardanım şuanki hallerini albüm yaptım izlerim bakabilşrsin.. Bende keain dikleştirme olur demiştim ama görüştüğüm dr grad 1 bile değil sadece kilo kaybından dolayı yağ dokum erimiş. Yüksek profilli bir protezle hallolor dedi.. Yani meme ucu yeri ,alt katlantı yerinin üzerindeymiş benim .. Sarkık demek için o katlantı yerinle aynı hizada ve sarkmaya göre daha da aşğıda olabiliyormuş.. Cildin elastikiyeti de önemli ama bence önce herhangi bir dr dan fikir al . Hangi şehir olduğunu yazarsan yardımcı oluruz buradan hepbirlikte dr bulma konusunda :KK66:

image.jpg

Ben yurtdisinda yasiyorum
Burada doktora gittim Istanbul'dada bir doktorla iletisime girdim ikiside ayni uygulamayi söylediler malesef asiri sarkiklik yüzünden

Ben yurtdisinda yasiyorum
Burada doktora gittim Istanbul'dada bir doktorla iletisime girdim ikiside ayni uygulamayi söylediler malesef asiri sarkiklik yüzünden
Ozaman dikleştirme kesinse @SeraParis in dr u iz konusunda çok iyi istanbulda o da.. İzleri çok güzel iyileşti ki kısa bir zaman olmasına rağmen.. Dikleştirme herhangi bir estetik cerraha yapılmamalı bence izler yüzünden hayatı kabusa dönenler var.. Peki lolipop mu ters T yi mi önerdiler sana?

Merhaba bayanlar, ben Ankara TRT'den Kadriye Kalyoncu. Kadınlar Klubü'ne yeni üye oldum ve üye olur olmaz sizlerle çok önemli bir konuyu paylaşmak istedim. Çok kısa bir süre önce "göğüs küçültme estetiği" ameliyatı geçirdim. Öncelikle belirtmekte fayda görüyorum. TRT'de uzun süredir sağlık programı yapmaktayım. Bedenime göre büyük olan göğüslerim beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Benim de bir çoğunuz gibi bu ameliyatı olup olmamakla ilgili kararsızlıklarım ve endişelerim vardı. Yaptığım program çerçevesinde de bir çok araştırmalarda bulunuyor ama bir türlü ikna olamıyordum. Ta ki sevgili doktorum Gürcan Aslan ile tanışana kadar. Bana her konuda güven veren kendi alanında çok başarılı olan Gürcan bey, bu ameliyatla ilgili tüm endişelerim ve kararsızlıklarımın ne kadar yersiz olduğunu ameliyat sonucunda bana gösterdi.
Şimdi göğüslerim gayet bedenime uygun ölçülerde ve bir o kadar da dik :KK28: hala inanamıyorum! Herkesin merak ettiği ameliyat sürecine gelince; bu kadar başarılı ve titiz bir elden çıkınca ilk 1 haftada ayağa kalkıyorsunuz ve günlük yaşantınıza dönüyorsunuz. Ne herhangi bir enfeksiyon ne de rahatsız edici ağrılarla karşı karşı karşıya kalmadım. Bu da Gürcan beyin sihirli ellerinin bir mucizesi olsa gerek. Uzun lafın kısası böyle bir ameliyat olmak istiyorsanız araştırmayı bırakıyorsunuz, Ankara Hastanesi'ne gidiyor ve Doç. Dr. Gürcan ASLAN'ın kapısını çalıyorsunuz. Ameliyatınızı oluyor ve hayalinizdeki göğüslere kavuşuyorsunuz.
Biz bayanlar galiba Gürcan beyi çok seviyoruz! :nazar:

Merhaba dr. Orhan murat ozdemire meme ameliyati olan varmi aramizda
Memnuniyeti hakkinda beni bililendirebilir mi

X