Merhaba...merhabalar
Üc cocuk annesiyim ve hep erteledigim meme diklestirme ameliyatini artik olmaya karar verdim. güvenilir bir doktor ariyorum. yurtdisinda yasadigim icin netten arastirmalara koyuldum. bana tavsiye edebileceginiz doktorlar var ise cok sevinirim.
isvicreden sevgiler...
Hangi doktoraSlm sadece diklestirme icin cok fazla.ben 20 gun once hem protez hem de diklestirme oldum.9 bin ödedim.bendearzum77 a katiliyorum.eger istanbulda olsaydim hasan findik a yada tugrul turan a ameliyat olurdum.
sadece dikleştirmemi? Protezde varmı içinde? Kesi Nasıl yapılacak?tesekkürler bir doktora foto gönderdim 3750 euro diye fiyat verdi acikcasi bana cok geldi.
Diklestirmede tugrul turani cok başarılı buluyorum.e maille ulasmanizi öneririm.hemen geri dönüyor ve uzun uzun aciklama yapiyor.fiyati da cok ucuk degildr hüseyin kandulu yeni forumu cözene kadar
Kesi Nasıl olacak,lolipop kesimi,ters T mi yoksa meme ucundan toparlama yeterli olurmu.. Bu konuda bilgi alsan iyi olur.email üzeri görüstük diklestirme, toparlama ve minik kücültme dedi doktor. kesik ve protezden bahsetmedi.
ya ben bayılıyorum Tuğrul beye bi insan doktorluğu bi kenara insanlığı daha önemli bana dediği şeyi başka hiçbir dr demez bi de maile de dönüyor banane demiyor sen bana ameliyat olmadın demiyor şudur budur diye savmıyo başındanDiklestirmede tugrul turani cok başarılı buluyorum.e maille ulasmanizi öneririm.hemen geri dönüyor ve uzun uzun aciklama yapiyor.fiyati da cok ucuk degil
Benim bir arkadaşım meme küçültme oldu. Evet dokusu fazlaydı ben bile protez koyulacağını bilseydim yok artık derdim ama üst tarafı sönüktü. Ameliyattan sonra harika bir göğsü oldu ama tam bir sene sürdü. Bir sene sonra üst kutup boşaldı be sarkık gibi durdu göğsü. Şimdi çok pişman,tekrar Ameliyt düşünüyor..kizlar siz resmen isin ehli olmussunuz :) lolipop ve ters t yi ögreneyim :)
evet üst kutup bos bende sanirim dediginiz gibi protez gerekecek. bir kac dr ye mail attim geri dönerlerse resim atacagim.
kizlar doktor tamer yavas ve aykut misirlioglu na yogunlastim. suana kadar asistanlar ile görüsmem oldu. görüstilügüm baska doktorlar dahil hepsi silikona gerek yok dedi.
yanliz her iki doktor arasinda fiyat farki cok, memnuniyet acisindan bir kac kisi ile görüstüm kimsenin sikayeti yok. aranizda bu doktorlari bilen varmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?