• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme diklestirme ameliyati icin istanbulda dr ariyorum

adaselen

Üye
Kayıtlı Üye
merhabalar

Üc cocuk annesiyim ve hep erteledigim meme diklestirme ameliyatini artik olmaya karar verdim. güvenilir bir doktor ariyorum. yurtdisinda yasadigim icin netten arastirmalara koyuldum. bana tavsiye edebileceginiz doktorlar var ise cok sevinirim.
isvicreden sevgiler...

merhabalar

Üc cocuk annesiyim ve hep erteledigim meme diklestirme ameliyatini artik olmaya karar verdim. güvenilir bir doktor ariyorum. yurtdisinda yasadigim icin netten arastirmalara koyuldum. bana tavsiye edebileceginiz doktorlar var ise cok sevinirim.
isvicreden sevgiler...
Merhaba...
Dr. Hasan Fındık a mail ile foto atarsanız bilgi alabilirsiniz ;) Ben kendisini birçok estetik işlem yaptırdım çok memnunum :)

Slm sadece diklestirme icin cok fazla.ben 20 gun once hem protez hem de diklestirme oldum.9 bin ödedim.bende arzum77 arzum77 a katiliyorum.eger istanbulda olsaydim hasan findik a yada tugrul turan a ameliyat olurdum.
Hangi doktora
tesekkürler bir doktora foto gönderdim 3750 euro diye fiyat verdi acikcasi bana cok geldi.
sadece dikleştirmemi? Protezde varmı içinde? Kesi Nasıl yapılacak?

email üzeri görüstük diklestirme, toparlama ve minik kücültme dedi doktor. kesik ve protezden bahsetmedi.

email üzeri görüstük diklestirme, toparlama ve minik kücültme dedi doktor. kesik ve protezden bahsetmedi.
Kesi Nasıl olacak,lolipop kesimi,ters T mi yoksa meme ucundan toparlama yeterli olurmu.. Bu konuda bilgi alsan iyi olur.
Ayrıca üst kutup boşsa ufakta olsa protez koyulmasını tavsiye ederim. Çünkü bir sene sonra üst kutup boşalıyor ve yine sarkık gibi duran bir görüntü olabilir. Şahsi tavsiyem birkaç doktordan daha fikir alın öyle karar verin lütfen ;)

kizlar siz resmen isin ehli olmussunuz :) lolipop ve ters t yi ögreneyim :)
evet üst kutup bos bende sanirim dediginiz gibi protez gerekecek. bir kac dr ye mail attim geri dönerlerse resim atacagim.

Diklestirmede tugrul turani cok başarılı buluyorum.e maille ulasmanizi öneririm.hemen geri dönüyor ve uzun uzun aciklama yapiyor.fiyati da cok ucuk degil
ya ben bayılıyorum Tuğrul beye bi insan doktorluğu bi kenara insanlığı daha önemli bana dediği şeyi başka hiçbir dr demez bi de maile de dönüyor banane demiyor sen bana ameliyat olmadın demiyor şudur budur diye savmıyo başından

arkadaşım madem şurt dışındasın lütfen her soruna cevap veren seni laf salatalarıyla geçiştirmeyen bir dr a ameliyat ol ist a geleceksen burda o kadar çok dr var ki kötü malın reklamı olur bunuda asla unutma :)

kizlar siz resmen isin ehli olmussunuz :) lolipop ve ters t yi ögreneyim :)
evet üst kutup bos bende sanirim dediginiz gibi protez gerekecek. bir kac dr ye mail attim geri dönerlerse resim atacagim.
Benim bir arkadaşım meme küçültme oldu. Evet dokusu fazlaydı ben bile protez koyulacağını bilseydim yok artık derdim ama üst tarafı sönüktü. Ameliyattan sonra harika bir göğsü oldu ama tam bir sene sürdü. Bir sene sonra üst kutup boşaldı be sarkık gibi durdu göğsü. Şimdi çok pişman,tekrar Ameliyt düşünüyor..
Bence araştır muhakkak,fikir almak her zaman iyidir. Buradaki yorumlar her zaman iyidir fikir verir ama çokta aldanma tabi. Kimi insanın yazdığı ile yaptığı bir olmaz. Muhakkak kendin araştır ve karar ver!! Doktorunun kim olacağı önemli değil bizler için,bana iyi gelen doktor sana iyi gelmez. Benim kafama uyar sana uymaz bunlar farklı konular.. Şu iyidir bu değildir takılma. Senin için kendin için en iyi doktor kim ise,kime güvenirsen onu seç ;) Ama muhakkak fikir al,bilgi al araştır.. Ben bunu yaptım ve Mutlu oldum çok şükür..

kizlar doktor tamer yavas ve aykut misirlioglu na yogunlastim. suana kadar asistanlar ile görüsmem oldu. görüstilügüm baska doktorlar dahil hepsi silikona gerek yok dedi.
yanliz her iki doktor arasinda fiyat farki cok, memnuniyet acisindan bir kac kisi ile görüstüm kimsenin sikayeti yok. aranizda bu doktorlari bilen varmi??

kizlar doktor tamer yavas ve aykut misirlioglu na yogunlastim. suana kadar asistanlar ile görüsmem oldu. görüstilügüm baska doktorlar dahil hepsi silikona gerek yok dedi.
yanliz her iki doktor arasinda fiyat farki cok, memnuniyet acisindan bir kac kisi ile görüstüm kimsenin sikayeti yok. aranizda bu doktorlari bilen varmi??

Merhabalar, ameliyat oldunmu bilmiyorum aradan epey Zaman gecmis, ama ben Tamer beye gecen sene ameliyat oldum Meme diklestirme bende yurtdisindan gittim. ve cok memnunum. Gercekten mükemmel bir Doktor tavsiye ederim... hem insanligi acisindan, hemede dikislerde titizligi yani her anlamda cok memnunum.

Back
X