Başka bölgeniz de de var mı? Kaşıntı var miKızlar selam,
2.5 aylık bebeğim var. Hem sağım yapıyorum hem de emziriyorum. İki mememde de koyu olmayan alanlarda kırmızı yaralar çıktı. Kanamıyor ama tam yara da değil ama sırf kızarıklık gibi de değil
Randevu aldım ancak iki hafta sonrasına bulabildim. Böyle birşey yaşayan var mı? Baya korkuyorum...
Evet çok kaşınıyor. Meme altında da egzema oldu. Ama bu yaralar başka bir yerde yok.Başka bölgeniz de de var mı? Kaşıntı var mi
Ama tüm mememde yaralar sağım makinesinin değmediği yerlerde de var. Yinede olabilir mi?Sağım yaptığınız materyale alerji gelişmiş olabilir mi
Tüm mememde var amaKorkma canım sağım yaptığınız alet tahriş etmiştir rendavu 2 hafta rendavuyu bekleme acile veya sabah sağlık ocagina veya özel hastaneye git 2 hafta bekleme boşuna
Kaşıntı çoksa beklemeyin hangi bölümden randevu aldiniz, cildiyeye gitmeniz lazım. Ama bence aile hekimi ya da acile gidin o süreye kadarEvet çok kaşınıyor. Meme altında da egzema oldu. Ama bu yaralar başka bir yerde yok.
En azından 2 hafta beklememiş olursun krem falan verirTüm mememde var ama. Haklısın sağlık ocağına bir gideyim o acile git derse de acile gideyim o zaman. Acile gitsem doktor yine beni randevuya yönlendirir yüksek ihtimal.
Cildiyeye randevu aldım ama genel cerrahiyede mi alsam. Acilde bakmıyorlar böyle şeylere genelde ama fikir alabilirim. Cildiye tam bir karaborsa genel cerrahiye de bakayım en iyisiKaşıntı çoksa beklemeyin hangi bölümden randevu aldiniz, cildiyeye gitmeniz lazım. Ama bence aile hekimi ya da acile gidin o süreye kadar
Tamam canım öyle yapayım teşekkür ederimmEmzirmeden öncede meme ucu ve çevresini ılık su ile pamukla temizlemeyi unutma bence yarına kadar
Vücudunuzda başka yerlerde var mı, bel kol altı sırtAma tüm mememde yaralar sağım makinesinin değmediği yerlerde de var. Yinede olabilir mi?
Sadece memede varVücudunuzda başka yerlerde var mı, bel kol altı sırt
Döküntü gibi mi kabarcık mi. Ben ilk cocugumda gül hastalığı geçirdim stresten. Sizinde belki pompa kullanımından kaynaklı mantar da olabilir ama mutlaka gitmelisiniz doktoraSadece memede var
Kabarcık değil kırmızı yuvarlaklar gibi gideceğim çok sağolunDöküntü gibi mi kabarcık mi. Ben ilk cocugumda gül hastalığı geçirdim stresten. Sizinde belki pompa kullanımından kaynaklı mantar da olabilir ama mutlaka gitmelisiniz doktora
Sizinde sadece meme bölgesindemiydi?Döküntü gibi mi kabarcık mi. Ben ilk cocugumda gül hastalığı geçirdim stresten. Sizinde belki pompa kullanımından kaynaklı mantar da olabilir ama mutlaka gitmelisiniz doktora
Meme den boyuna doğru bir kaç tane çıkmıştı. Çok kasindigim bir gece hemen uzak bir yerde de olsa cildiyeye gittim krem vermistiSizinde sadece meme bölgesindemiydi?
Cok tesekkur ederim bende gidecegim cok sagolunMeme den boyuna doğru bir kaç tane çıkmıştı. Çok kasindigim bir gece hemen uzak bir yerde de olsa cildiyeye gittim krem vermisti