6 ay once ameliyat oldum. Ben cok memnunum. 2.aydan itibaren hic bir sikintim kalmamisti. Goruntu ve dokunus itibariyle de artik protezlerim oturdu ve benim gb oldular. Keske daha once olsaymisim.Merhaba arkadaşlar. Bu sitede ne zaman meme büyütme ameliyatını araştırsam felaket tellalarını okuyorum. BII hastalığı, kist, yırtılma, depresyon... Herkes yazıyor bu ameliyatı yaptırmadan önce 2 kere düşünün diye. Anlamadığım nokta herkes buraya derdini paylaşmak için yazdığından mı böyle yoksa gerçekten memnun kalan hiç kimse yok mu?
1 sene oldu ameliyat olalı çok çok memnunum. Hayatımın en doğru kararı. İyi ki olmuşum.Merhaba arkadaşlar. Bu sitede ne zaman meme büyütme ameliyatını araştırsam felaket tellalarını okuyorum. BII hastalığı, kist, yırtılma, depresyon... Herkes yazıyor bu ameliyatı yaptırmadan önce 2 kere düşünün diye. Anlamadığım nokta herkes buraya derdini paylaşmak için yazdığından mı böyle yoksa gerçekten memnun kalan hiç kimse yok mu?
Merhaba İstanbul’da mı oldunuz acaba ? Doktorunuz kimdi ?7 ayım dolacak. Ben memnunum herhangi bir zorluk yaşamadım.
Merhaba İstanbul’da mı oldunuz acaba ? Doktorunuz kimdi ?1 sene oldu ameliyat olalı çok çok memnunum. Hayatımın en doğru kararı. İyi ki olmuşum.
Merhaba İstanbul’da mı oldunuz acaba ? Doktorunuz kimdi ?6 ay once ameliyat oldum. Ben cok memnunum. 2.aydan itibaren hic bir sikintim kalmamisti. Goruntu ve dokunus itibariyle de artik protezlerim oturdu ve benim gb oldular. Keske daha once olsaymisim.
İzmir'de oldum prof dr cenk demirdoverMerhaba İstanbul’da mı oldunuz acaba ? Doktorunuz kimdi ?
Evet, İstanbul’da Ebru Şen’e oldum.Merhaba İstanbul’da mı oldunuz acaba ? Doktorunuz kimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?