Canım kendi ağzınla söylemişsin "östrojen içerikli" diye. Östrojen içerikli herhangi bir ürünle hormonlarının dengesini değiştirmeye nasıl cesaret edeceksin? O kremlerin hapların hiçbirine güvenme, bitkisel içerikli ürünlerin de azı karar çoğu zarar, kontrolsüz kullanılmamaları gerekli. Üstelik oluşabilecek dolgunluk en iyi ihtimalle üst deride ödem oluşturmaya yönelik bir dolgunluk olacaktır ki bu da ürünü kullanmayı bıraktığında aynen eski haline dönecektir. Bunları denememiş biri olarak ahkam kesmiyorum, yanlış anlama, hepsini deneyip bir arpa boyu yol alamamış üstüne üstlük sağlığıma zarar vermiş biri olarak konuşuyorum. Şimdiki aklım olsa asla inanmaz, alet olmazdım. Kremler belki sağlığına bir zarar vermez(ki bilemiyorum) ama akıttığın paraya, sarfettiğin emeğine, bağladığın umuduna yazık.
çok teşekkür ederim tecrübe eden biri olarak beni bilgilendirmen çok önemliydi. peki meme protezi şart.. senden rica etsem ön bilgi almak adına, fiyat olarak 3 bin ila 10 bin arası değişiyor diye duydum bir bilgin var mı? doğal görünümlü oluyor mu? bu protezler türlere ayrılıyorsa (silikon vs...) neyi tavsiye edersin?
teşekkür ederimm
canım estetik hastanelerinde ve devlet hastanelerinde 3000-4000 gibi fiyatlardan başladığını duydum evet, ama ben isim yapmış doktorlara yöneldim en baştan beri. Bu hastaneler kötü mü dersen, hayır, bu hastanelerde ameliyat olmuş halinden çok memnun kişiler var forumda. Ben gittiğim doktorların verdiği fiyatları söyleyeyim. Hasan fındık : 6000 tl, naci çelik : 3500-4000 euro, barış çakır : 8000 tl, tuğrul turan : 7000 tl.
Doktorlar ve protez firmaları doğala en yakın görünmesi için ellerinden geleni yapıyorlar, görüntüyle anlaşılması çok zor sonuçlar elde ediyorlar genelde. Ama elle hissedilmesi konusunda her zaman bir olasılık var, bu olasılığı da en aza indirmek için çeşitli yöntemler ve teknolojiler var.
Protezler içeriğine göre tuzlu su ve jel içerikli protezler olarak 2 çeşitler ama genelde jel protezler tercih ediliyor. Jeller de kendi içlerinde sertliğine yumuşaklığına göre çeşitlere ayrılıyor. Ben dual jel protez tercih ettim doktorumun tavsiyesiyle, bu protezler daha doğal oluyormuş.
Bir başka konu protezin yeri, bir başka konu da kesi yeri.
Araştırmaya başla, internette bunların tüm ayrıntılarıyla ilgili binlerce yazı bulabilirsin.
Hangi konuda aklın karışırsa, yardıma ihtiyacın olursa biz burdayız.
Kendine iyi bak, rica ederim
Merhaba arkadaşlar
Meme büyütmede çörek otu yağı veya östrojen etkili büyütme kremi var mı? denemeyi düşünüyorum önerir misiniz lütfeen??
çörek otlarını ve o kremleri bir beze sarıp sütyeninizin içine koyarsanız memeleriniz büyüyecektir. başka bir şey beklemeyin. özellikle hormonları altüst edebilecek o kremleri ve hapları asla önermiyorum. çörek otunu da sağlıklı olduğu için zaten tüketebilirsiniz.
milyonlarca insan bu ameliyatları olurken hiç mi düşünmüyorsunuz, öyle bir mucize olsa kim ameliyat olur ki!
:)) güldürdün beni canım. Suan gülmek bile canımı acıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?