Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meme büyütmede çörek otu veya kremlerin etkisi??
- Konu Sahibi almari
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım kendi ağzınla söylemişsin "östrojen içerikli" diye. Östrojen içerikli herhangi bir ürünle hormonlarının dengesini değiştirmeye nasıl cesaret edeceksin? O kremlerin hapların hiçbirine güvenme, bitkisel içerikli ürünlerin de azı karar çoğu zarar, kontrolsüz kullanılmamaları gerekli. Üstelik oluşabilecek dolgunluk en iyi ihtimalle üst deride ödem oluşturmaya yönelik bir dolgunluk olacaktır ki bu da ürünü kullanmayı bıraktığında aynen eski haline dönecektir. Bunları denememiş biri olarak ahkam kesmiyorum, yanlış anlama, hepsini deneyip bir arpa boyu yol alamamış üstüne üstlük sağlığıma zarar vermiş biri olarak konuşuyorum. Şimdiki aklım olsa asla inanmaz, alet olmazdım. Kremler belki sağlığına bir zarar vermez(ki bilemiyorum) ama akıttığın paraya, sarfettiğin emeğine, bağladığın umuduna yazık.
Son düzenleme:
çok teşekkür ederim tecrübe eden biri olarak beni bilgilendirmen çok önemliydi. peki meme protezi şart.. senden rica etsem ön bilgi almak adına, fiyat olarak 3 bin ila 10 bin arası değişiyor diye duydum bir bilgin var mı? doğal görünümlü oluyor mu? bu protezler türlere ayrılıyorsa (silikon vs...) neyi tavsiye edersin?
teşekkür ederimm
teşekkür ederimm
Canım kendi ağzınla söylemişsin "östrojen içerikli" diye. Östrojen içerikli herhangi bir ürünle hormonlarının dengesini değiştirmeye nasıl cesaret edeceksin? O kremlerin hapların hiçbirine güvenme, bitkisel içerikli ürünlerin de azı karar çoğu zarar, kontrolsüz kullanılmamaları gerekli. Üstelik oluşabilecek dolgunluk en iyi ihtimalle üst deride ödem oluşturmaya yönelik bir dolgunluk olacaktır ki bu da ürünü kullanmayı bıraktığında aynen eski haline dönecektir. Bunları denememiş biri olarak ahkam kesmiyorum, yanlış anlama, hepsini deneyip bir arpa boyu yol alamamış üstüne üstlük sağlığıma zarar vermiş biri olarak konuşuyorum. Şimdiki aklım olsa asla inanmaz, alet olmazdım. Kremler belki sağlığına bir zarar vermez(ki bilemiyorum) ama akıttığın paraya, sarfettiğin emeğine, bağladığın umuduna yazık.
çok teşekkür ederim tecrübe eden biri olarak beni bilgilendirmen çok önemliydi. peki meme protezi şart.. senden rica etsem ön bilgi almak adına, fiyat olarak 3 bin ila 10 bin arası değişiyor diye duydum bir bilgin var mı? doğal görünümlü oluyor mu? bu protezler türlere ayrılıyorsa (silikon vs...) neyi tavsiye edersin?
teşekkür ederimm, yakında evlenmeyi düşünüyorum ve bir an önce bir çözüm bulmak istiyorum sevgiler
teşekkür ederimm
Canım estetik hastanelerinde ve devlet hastanelerinde 3000-4000 gibi fiyatlardan başladığını duydum evet, ama ben isim yapmış doktorlara yöneldim en baştan beri. Bu hastaneler kötü mü dersen, hayır, bu hastanelerde ameliyat olmuş halinden çok memnun kişiler var forumda. Ben gittiğim doktorların verdiği fiyatları söyleyeyim. Hasan Fındık : 6000 TL, Naci Çelik : 3500-4000 Euro, Barış Çakır : 8000 TL, Tuğrul Turan : 7000 TL.
Doktorlar ve protez firmaları doğala en yakın görünmesi için ellerinden geleni yapıyorlar, görüntüyle anlaşılması çok zor sonuçlar elde ediyorlar genelde. Ama elle hissedilmesi konusunda her zaman bir olasılık var, bu olasılığı da en aza indirmek için çeşitli yöntemler ve teknolojiler var.
Protezler içeriğine göre tuzlu su ve jel içerikli protezler olarak 2 çeşitler ama genelde jel protezler tercih ediliyor. Jeller de kendi içlerinde sertliğine yumuşaklığına göre çeşitlere ayrılıyor. Ben dual jel protez tercih ettim doktorumun tavsiyesiyle, bu protezler daha doğal oluyormuş.
Bir başka konu protezin yeri, bir başka konu da kesi yeri.
Araştırmaya başla, internette bunların tüm ayrıntılarıyla ilgili binlerce yazı bulabilirsin.
Hangi konuda aklın karışırsa, yardıma ihtiyacın olursa biz burdayız.
Kendine iyi bak, rica ederim
canım estetik hastanelerinde ve devlet hastanelerinde 3000-4000 gibi fiyatlardan başladığını duydum evet, ama ben isim yapmış doktorlara yöneldim en baştan beri. Bu hastaneler kötü mü dersen, hayır, bu hastanelerde ameliyat olmuş halinden çok memnun kişiler var forumda. Ben gittiğim doktorların verdiği fiyatları söyleyeyim. Hasan fındık : 6000 tl, naci çelik : 3500-4000 euro, barış çakır : 8000 tl, tuğrul turan : 7000 tl.
Doktorlar ve protez firmaları doğala en yakın görünmesi için ellerinden geleni yapıyorlar, görüntüyle anlaşılması çok zor sonuçlar elde ediyorlar genelde. Ama elle hissedilmesi konusunda her zaman bir olasılık var, bu olasılığı da en aza indirmek için çeşitli yöntemler ve teknolojiler var.
Protezler içeriğine göre tuzlu su ve jel içerikli protezler olarak 2 çeşitler ama genelde jel protezler tercih ediliyor. Jeller de kendi içlerinde sertliğine yumuşaklığına göre çeşitlere ayrılıyor. Ben dual jel protez tercih ettim doktorumun tavsiyesiyle, bu protezler daha doğal oluyormuş.
Bir başka konu protezin yeri, bir başka konu da kesi yeri.
Araştırmaya başla, internette bunların tüm ayrıntılarıyla ilgili binlerce yazı bulabilirsin.
Hangi konuda aklın karışırsa, yardıma ihtiyacın olursa biz burdayız.
Kendine iyi bak, rica ederim
o kadar işime yaradı ki özellikle doktor isimleri ve fiyat konusu, çok teşekkürler, eline ağzına sağlık:) sevgiler
Merhaba arkadaşlar
Meme büyütmede çörek otu yağı veya östrojen etkili büyütme kremi var mı? denemeyi düşünüyorum önerir misiniz lütfeen??
çörek otlarını ve o kremleri bir beze sarıp sütyeninizin içine koyarsanız memeleriniz büyüyecektir. başka bir şey beklemeyin. özellikle hormonları altüst edebilecek o kremleri ve hapları asla önermiyorum. çörek otunu da sağlıklı olduğu için zaten tüketebilirsiniz.
milyonlarca insan bu ameliyatları olurken hiç mi düşünmüyorsunuz, öyle bir mucize olsa kim ameliyat olur ki!
- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
çörek otlarını ve o kremleri bir beze sarıp sütyeninizin içine koyarsanız memeleriniz büyüyecektir. başka bir şey beklemeyin. özellikle hormonları altüst edebilecek o kremleri ve hapları asla önermiyorum. çörek otunu da sağlıklı olduğu için zaten tüketebilirsiniz.
milyonlarca insan bu ameliyatları olurken hiç mi düşünmüyorsunuz, öyle bir mucize olsa kim ameliyat olur ki!
:)) güldürdün beni canım. Suan gülmek bile canımı acıtıyor
:)) güldürdün beni canım. Suan gülmek bile canımı acıtıyor
gülümsemeyle idare et.
valla ben kendi adıma hap,çay,krem,yağ,çörek otu ,masaj,buz v.s denemediğim şey kalmadı diyebilirim biraz toparlasa da hemen eski haline döndü resmen bir kısır döngü ve gözle görülür bir sonuç yok ! çocuğum olmadığı için doğum yaptıktan sonra silikon yaptıracaktım ama daha fazla dayanamıycam yaptırmaya karar verdim ,zaten lazer epilasyona başladığım için bebek olayını erteledik mecburen ...bitsin artık bu çile bence başka yolu yok ..inşallah faydasını görürsün ama benim deneyimim bu yönde
bu formda baska bir baslikta gormustum corekotu yagini, bir kac arkadasimiz kullanmis ve etkilerini gormusler, bugun itibari ile bende aldim ve ilk defa demin goguslerime surdum. ins bende bir sonuc alirim ve buraya yazarim.
Haplardan, kremlerden hep uzak durdum, zaten cok asiri dikkatliyim (yada pimpirikli ) oyle rastgele hap falan kullanmam, cok arastiririm ama duz mantiklada zaten hapla memeler buyumez yada forma kavusmaz. bir yakin tanidigim bayan arkadas kullanmisti, (yapma etme dedigim halde) kullandigi surede biraz buyudu memeleri ama hapi biraktigi anda sönduler...
boyle haplari, kremleri kullanip memnun kalani daha hic gormedim duymadim
Konu sahibi arkadasim, goguslerinin sorunu ne tam olarak? sadece buyutmek mi istiyorsun, kac beden suanda?
ben 2008 senesinde meme diklestirme amelyati oldum, hemde silicon koydu dr.
Baska arkadaslari bilmem ama bence baya zor bir amelyat, amelyat sonrasi 1 hafta tam anlami ile dinlenmen gerek. Ama iyilestikten sonra cok guzel memelere sahip oluyorsun yani cektigin agriya degiyor :) Ben dr yakup avsara oldum amelyatimi, bir sikayetim yok ilgili doktor, ve isini yapti. yanilmiyorsam 4000 tl verdim
Iz falan da kalmadi, yani kimse anlamiyor amelyat oldugumu
Suanda corekotu yagini kullanmamin sebebi, cocuk dogurmamdan dolayi olusan deformasyon. Bir umut diye kullaniyorum, ins biraz toparlarda, yeni bir amelyata gerek kalmaz.
bol sanslar
Haplardan, kremlerden hep uzak durdum, zaten cok asiri dikkatliyim (yada pimpirikli ) oyle rastgele hap falan kullanmam, cok arastiririm ama duz mantiklada zaten hapla memeler buyumez yada forma kavusmaz. bir yakin tanidigim bayan arkadas kullanmisti, (yapma etme dedigim halde) kullandigi surede biraz buyudu memeleri ama hapi biraktigi anda sönduler...
boyle haplari, kremleri kullanip memnun kalani daha hic gormedim duymadim
Konu sahibi arkadasim, goguslerinin sorunu ne tam olarak? sadece buyutmek mi istiyorsun, kac beden suanda?
ben 2008 senesinde meme diklestirme amelyati oldum, hemde silicon koydu dr.
Baska arkadaslari bilmem ama bence baya zor bir amelyat, amelyat sonrasi 1 hafta tam anlami ile dinlenmen gerek. Ama iyilestikten sonra cok guzel memelere sahip oluyorsun yani cektigin agriya degiyor :) Ben dr yakup avsara oldum amelyatimi, bir sikayetim yok ilgili doktor, ve isini yapti. yanilmiyorsam 4000 tl verdim
Iz falan da kalmadi, yani kimse anlamiyor amelyat oldugumu
Suanda corekotu yagini kullanmamin sebebi, cocuk dogurmamdan dolayi olusan deformasyon. Bir umut diye kullaniyorum, ins biraz toparlarda, yeni bir amelyata gerek kalmaz.
bol sanslar