- Konu Sahibi Yaseminyvz
Bundan 3 hafta once meme buyutme amelıyatı oldum bır arkadasımın vasıtasıyla ısvec klinıgı altan yücetaş hocayla tanıstım goguslerımdekı problem bırı bırınden farklı emzırdıgım ıcın deforme olmustu cok tedırgın oldum ılk basta nasıl olur naparım ya buyuk olursa ya ıstedıgım gıbı olmazsa busuru busuru tedırgınlık ama altan hoca ve asıstanı zelıha hamım okadar sıcak kanlı bı okadar sabırlılarkı her gıttıgımde hep sıl bastan anlattılar bana amelıyat gunu geldıgınden gozlerımı actıgımda benden mutlusu yoktu aman sız sız olun sakın etrafı dınlemeyın yok kolunuzu yok elınız kullanımayacaksınız yok cok agrı olacak yok bıtkın cıkacaksın gıbı seylere ınanmayın amelıyattan cıktıgımda gırdıgım gıbı cıktım tek fark artık memelerım vardı hıc bısekılde agrık sızım benı rahatsız eden hıc bırsey olmadı ıslem gayet basarılı oldu suan goguslerımden cok memnum ve cok guzel oldular cok ne cok buyuk nede cok kucuk tam bedenıme gore oldu cok tesekkur ederım ISVECKLINIK ALTAN YÜCETAŞ a ugramadan yaptırmayın derım ☺☺ suanda benden mutlusu yok