Meme büyütme

Merhaba kızlar benim yarin ameliyatım var devlet hastanesinde olmayın derim çünkü gene aynı parayi veriyorsunuz hiçbir özelliği yok üstüne devlet hastanesi yoğunluğundan ötürü herşey çok boş kimse ilgilenmez bile

Peki sen hangi hastanede
oluyosun canım fiyat ne nedir

Peki sen hangi hastanede
oluyosun canım fiyat ne nedir
Ben derindere hastanesinde oldum canım herkes aşırı ilgili dün ameliyat oldum bitti şükür bi kaç saate taburcu olucam doktorum Altan yücetaş fiyatı 12 bin tl

an

Merhaba ben yeni üye oldum göğüs büyütme ile ilgili yardım istiyorum devlet hastanelerinde ve özel hastanelerde göğüs büyütme ameliyatı olan varmı fiyatlar nedir bana yardımcı olurmusunuz
13.5 fiyat aldım malesef çok pahalı

Canım protezin geliş fiyatı 4000 tl zaten 6 bin tl imkansız olmaz
Bilmiyorum canım ya herkez ayrı bi fiyat yazmış bi umutlanıyorum uyguna olanlari duyunca sonra bi bakıyorum fiyatlar uçmuşbilmiyorum ne yapacağımı nasipse yine bi iki hastane bakıcam devlet ve özelde fiyatlar arasında çok fark yoksa özel tabiyki tercihimdir

merhaba, benim kullandığım bir ürün var sağlık bakanlığından da onaylı gerçekten çok başarılı tavsiye ederim 2 ay kullandım herkes hamilemisin diye soruyor foojan liftin serum diye geçiyor ismi internetten araştır dilersen

Bilemiyorum canım ya artik uğraşmak istemiyorum çünkü çok yol denedim hiçbiri kalıcı olmadı yinede tavsiyeni degerlendiricem ama fiyatlarıda hala araştırıyorum peki sen düşünüyormusun yaptırmayı ileride

Anladığım kadarıyla muayene olmadan fiyat alınmıyor öylemi
Muayene olmadan ortalama bir fiyat veriyorlar ama dikleştirme olursa artıyo. Göğüs uçları aşağı bakıyorsa dikleştirme yapılmalıymış. Çoook doktora sordum fiyatlar sadece meme büyütme 12.000 -16.000 arası.

Doktorundan memnun kaldinmi sanirim uzerinden yedi ay gecmis ameliyat olali simdiki durum nedir bende ayni doktora ameliyat olmayi düşünüyorumda tavsiye edermisin

Ben derindere hastanesinde oldum canım herkes aşırı ilgili dün ameliyat oldum bitti şükür bi kaç saate taburcu olucam doktorum Altan yücetaş fiyatı 12 bin tl
Doktorundan memnun kaldinmi sanirim uzerinden yedi ay gecmis ameliyat olali simdiki durum nedir bende ayni doktora ameliyat olmayi düşünüyorumda tavsiye edermisin

Canım çok memnunum durumlar iyi şuan da da hamileyim ve gene bir sorun yaşamadım Altan beyi kesin öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…