Inşallah canımBende bu konu hakkında bilgi almak için baktım inşallah yazan olur
Peki sen hangi hastanedeMerhaba kızlar benim yarin ameliyatım var devlet hastanesinde olmayın derim çünkü gene aynı parayi veriyorsunuz hiçbir özelliği yok üstüne devlet hastanesi yoğunluğundan ötürü herşey çok boş kimse ilgilenmez bile
Ben derindere hastanesinde oldum canım herkes aşırı ilgili dün ameliyat oldum bitti şükür bi kaç saate taburcu olucam doktorum Altan yücetaş fiyatı 12 bin tlPeki sen hangi hastanede
oluyosun canım fiyat ne nedir
Ben derindere hastanesinde oldum canım herkes aşırı ilgili dün ameliyat oldum bitti şükür bi kaç saate taburcu olucam doktorum Altan yücetaş fiyatı 12 bin tl
[/Anladım canım sanırım 10 bin aşağısı yapan biyer yok fiyatlar çok yüksek çok istiyorum ama 8bin yukarısı da beni asiyo bi arkadaş yazmış yine burda 6 bine oldum araştırmada diye bende çok sevindim ama istanbulda olmuş Oda
Canım protezin geliş fiyatı 4000 tl zaten 6 bin tl imkansız olmaz
13.5 fiyat aldım malesef çok pahalıMerhaba ben yeni üye oldum göğüs büyütme ile ilgili yardım istiyorum devlet hastanelerinde ve özel hastanelerde göğüs büyütme ameliyatı olan varmı fiyatlar nedir bana yardımcı olurmusunuz
Anladığım kadarıyla muayene olmadan fiyat alınmıyor öylemiBen temmuzda vanity kliniğinde olacağım.kampanya vardi.12000 tl ihsan türkmen
Bilmiyorum canım ya herkez ayrı bi fiyat yazmış bi umutlanıyorum uyguna olanlari duyunca sonra bi bakıyorum fiyatlar uçmuşbilmiyorum ne yapacağımı nasipse yine bi iki hastane bakıcam devlet ve özelde fiyatlar arasında çok fark yoksa özel tabiyki tercihimdirCanım protezin geliş fiyatı 4000 tl zaten 6 bin tl imkansız olmaz
evet canimya13.5 fiyat aldım malesef çok pahalı
Bilemiyorum canım ya artik uğraşmak istemiyorum çünkü çok yol denedim hiçbiri kalıcı olmadı yinede tavsiyeni degerlendiricem ama fiyatlarıda hala araştırıyorum peki sen düşünüyormusun yaptırmayı ileridemerhaba, benim kullandığım bir ürün var sağlık bakanlığından da onaylı gerçekten çok başarılı tavsiye ederim 2 ay kullandım herkes hamilemisin diye soruyorfoojan liftin serum diye geçiyor ismi internetten araştır dilersen
Muayene olmadan ortalama bir fiyat veriyorlar ama dikleştirme olursa artıyo. Göğüs uçları aşağı bakıyorsa dikleştirme yapılmalıymış. Çoook doktora sordum fiyatlar sadece meme büyütme 12.000 -16.000 arası.Anladığım kadarıyla muayene olmadan fiyat alınmıyor öylemi
Ben derindere hastanesinde oldum canım herkes aşırı ilgili dün ameliyat oldum bitti şükür bi kaç saate taburcu olucam doktorum Altan yücetaş fiyatı 12 bin tl
Doktorundan memnun kaldinmi sanirim uzerinden yedi ay gecmis ameliyat olali simdiki durum nedir bende ayni doktora ameliyat olmayi düşünüyorumda tavsiye edermisin