• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme yaptıranlar?

Kızlar merhaba, daha önce özelde veya devlette meme büyütme ameliyatı yaptıranlar varsa tecrübelerini/önerilerini paylaşabilir mi?
Merhaba. Bununla ilgili cok fazla konu var guncel konulara bakabilirsiniz. Ben ozel hastane ile calisan bir profa 6 ay once yaptrdim. Simdi butun sureci anlatmiyim farkli konu basliklari altinda yorumlarim var. Ozellkle Merak ettiginiz bir sey varsa sorabilirsiniz

2010 lu yıllara kadar tüm açılmış konuları araştırmış biri olarak söyle söyleyebilirinki detaylıca bir sürü deneyim var böyle bir konu açmak yerine bence forumda eski gönderilere bakın içiniz daha rahat edecek bir çok konuda bilgi sahibi olacaksınız …
Fakat şöyle bir durum var devlette olan çok çok az kişi var ve çok çok az konu var …
Devlette olup güncel olarak bize bilgi aktarabilecek olan varsa bu konuda yorum yapabilirse bende çok sevinirim :)

+ (Devlette meme küçültme olarak daha deneyimleri okudum , ama protez ameliyatları çok nadir gördüm .. )

Evet devlet hastanesindede yapılıyor daha uygun fiyatlara ama nedense ben hiç güvenemiyorum biraz daha fazla bütçe ayarlayarak işinin ehli bir prof a yaptıracağım

Back
X