Meme Büyütme Ve Tüm Yüz Germe Olacağım Sürecimi Paylaşmak İstedim

Selammm merak ettim oldun mu ameliyatı:)

Merhaba evet oldum. Evde dinleniyorum şu anda çok ödem var aşırı şişti yüzüm. Ameliyatım güzel geçmiş doktorum mutluydu ben de mutlu olmak istiyorum bulantı dışında çok rahatsız eden bir durum olmadı ertesi gün banyo yaptırıp taburcu ettiler. Göğüslerim güzel görünüyor ödemli ama tatlış olmuşlar.

merhaba,
öncelikle çok geçmiş olsun
kaç cc takıldı göğüs ölçümüz bedenimiz aynı 163/53üm ben yani kaç cc bana olur onu öerak ediyorum
bir de kas altı kas üstü nasıl yapıldı
ve dikleştirme yapıldı mı?

Teşekkür ederim doktorum son görüşmemizde 200 cc kendi meme ölçün var dedi 300 cc geçmeyelim ilerde sıkıntın olmasın dedi ilk önerisi 225-250 cc den bu ölçüye ikna oldu. Not olarak 275-325 cc arasında deneme yapılacak yazdık sonuç olatak 270-300 cc koymuş ancak sığdı dedi şuan ki görüntüsü beni mutlu ediyor minyon bir kadına yakışacak boyut. Nagor marka kullandı. Kas altı yaptı dinleştirmeye gerek duymadı ama sağ ve bir ölçü büyük olan mremeye meme ucundan bir işlem yaptı yukarı kalksın eşitlensin diye.

memnun olmanıza çok sevindim
peki siz sadece büyütmek için mi yaptınız
ben 2 çocuk emzirme sonrası üst kısım boşaldı pörsüdü o sebeple protezle dolgunlaşsın istiyorum
dikleştirme istemiyorum

Teşekkür ederim eve büyütmek dolgun olması desteksiz sütyen kullanmak için istedim. Eğer sarkma yoksa dikleştirme yapmaz birkaç doktorla görüştüm hiçbiri dikleştirme gerek demedi sadece asimetri vardı ona müdehale etti doktorum.

aynı şekilde bende dolgun dursun ve desteksiz sütyen mayo bikini gymek için istiyorum
ama büyük meme görüntüsü değil
süper push up 75B şuan desteksiz 75C olsun istiyorum

aynı şekilde bende dolgun dursun ve desteksiz sütyen mayo bikini gymek için istiyorum
ama büyük meme görüntüsü değil
süper push up 75B şuan desteksiz 75C olsun istiyorum
Doktorum bana 225-250 cc önerdiği zaman c cup olacak demişti şimdi 80 c oldu gibi ama tabi çok erken 2 aya ancak anlaşılır. Siz hiç görüştünüz mü doktorla ?

Doktorum bana 225-250 cc önerdiği zaman c cup olacak demişti şimdi 80 c oldu gibi ama tabi çok erken 2 aya ancak anlaşılır. Siz hiç görüştünüz mü doktorla ?

Yaa hadi bakalım inşallah istediğiniz gibi geçer bana da yazın neler konuştunuz merak ederim
malesef sadece asistanla muhatap olabildim. doktorların şu an depremzede önceliği varmış
ben şehir hastanesine gitmiştim istediğim hoca şu an yapmıyormuş
diğer bi dr ye yönlendirdiler sabah 8 de gitmeliymişim vs
hacettepede bi dr den randevu almaya çalışıyorum bakalım

Devlet hastanesine 2 seneden önce sıra gelmez ca hastalarına öncelik tanıyorlar doğal olarak yine de bir görüşün diğer doktorla da inşallah kısa zamanda bir doktor bulursunuz.

Kuzenim de benden sonra olmustu doktoruma emzirme olmasına rağmen dikleştirme ihtiyacı olmadan protezle harika toplandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…