• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ve burun estetiğinde Dr seçimi

pinkpanter33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2013
80
2
86
Adana
Arkadaşlar Adana'da hem meme büyütme hemde burun operasyonunu yapacak en iyi hekim kim acaba?Şuan Dr Ersal Kaya ve Dr Sadık Karakaya arasında kaldım.Bu hafta ameliyat olmam gerekir 2 hafta vaktim ve zaten burnumun alçısı ikle dışarda dolanma hissi beni korkutuyor:(Ersal BEY Burun ameliyatına 2850,meme büyütmeye 4500 tl istedi,
ikisini aynı anda yaptırırsam ki benim tercihim bu biran evvel olsun bitsin fiyat olarak 6500tl istedi.kuzenim burun estetiğini ersal beye olmuş gayet hoş ve doğaldı.Arkadaşımda Sadık beye meme büyütme operasyonu yaptırmış memenin şekli inanılmaz güzel görünüyor fakat iz kalmış ama arkadaşım kendi hatası olduğunu,dr kontrolüne gitmemiş ve masajını yapmamış....arada kaldım anlayacağınız....Dr bana kas altı mentor marka ,damla madel silikonun uygun olduğunu söyledi.1.73 boyundayım ve 45 kiloyum göğüs sıfır..meme ucundan ibaret anlıyacağınız..;)Kızlarrrr yardımınıza ihtiyacım vaaar;)Ha bu arada ersal bey ayın 17sine randevu verdi 1 hafta kaybım var diye tereddüt ediyorum ve yarında Sadık beyle görüşmeye gideceğim...hala arayıştayım anlayacağınız....:((

Kızlar dr secerken öncelikle hekimle ilgili bilgi toplayın daha önce ameliyat olmuş kişilerden bir kaç kişiinin dr den telefonunu isteyin genel olarak sırf referans olsun diye verenler var hatta yakınlarınızdaysa mutlaka gidin ve görün;)Yaani Olay yeri inceleme ;)ben 2 dr içinde referansla hareket ettim.Ersal bey için kuzenimen iyi referanstı...yiğidi öldür hakkını yeme kuzenimin burnu inanılmaz güzel ve doğaldı fakat bu konuda daha yetenekli dr ,tabiki meme büyütme de yapıyor ancak burun kadar ilgili davranmadı bana,Sadık bey için de arkadaşımın yakın arkadaşı meme büyütme operasyonu yaptırmıştı tabi ne yaptıııııım;Olay yeri inceleme:P saolsun o ablada hiç çekinmedi gösterdi ve dokundurttuinanılmaz güzel bir çalışmaydı;)) Haydaaaa hadi çık işin içinden....Sadık beyin yanınada gittim Adana Epc hastanesine gittim hastane zaten estetik üzerine var...Sadık beyle 2 saate yakın konuştuk çok sakin ve profesyonel davrandı...her türlü bilgiyi verdi ama aklınıza gelecek her türlü şeyi sordum :silikon markaları ve özellikleri,damla ile yuvarlak hangi hastalara uygun,kas altı kas üstü,yada kas zarı içi, kapsül.....aklınıza ne gelirse sordum adam bıkmadan usanmadan anlattı ayrıca konuşma parası gibi saçma bir talebide olmadı;)ben çok zayıf olduğum için bana kas oltı zorunluluğu varmış ayrıca kas zarı içi herkese uygun değilmiş kas zarı çok inceyse yırtılma ihtimaline karşı kas altı yapılıyormuş;)kapsül ise herkeste olurmuş fakat bazılarında iyice sıkışıp silikonu daraltıyormuş.....vs merak edenlere yardımcı olunur ;)ayrıca cuma günü amleiyat oluyorum hem burun hem meme bütme;)

memnun kalan kızlar lütfen bana ulaşın bende bilgi topluyorum,korkuyorum:((
canım benim korkmana gerek yok ,aslında bende yarın olacam ama güçlü ve istekli olman senin psikolijin için önemli iyi düşün iyi olsun;)kafana takılan birşey varsa yardımcı olurum;)yarın ameliyattan çıktıktan sonra eğer kendimde olursam ameliyat anını adım adım anlatırım;)

Doktor çok önemli gerçekten birsürü şey okuyorum buradan ağrısı vs birsürü şeyi bir türlü geçmeyenler sorunlar çıkanlar. tabi sadece doktorla da alakalı değildir bunlar ama.. Ben meme ameliyatımı Nazmi Bayçın'a olmuştum 2 ay oldu. Sonuçtan çok mutluyum çünkü çok asgari düzeyde etkilerini yaşadım. O yüzden iyi bir doktor çok önemli bir etken

dün ameliyat oldum kızlar ...;)hastanem ve tüm ekip çok iyiydi....DR da bir o kadar iyidi..burun operasyonum sonucunda dün alnım dahil gözzüm ve yanaklarım mosmor oldu ama dr nin önerdiği bir krem aldım ve annem sürekli uyguladı şimdi sadece göz çevremde morluk var tıpkı mor far sürülmüş gibi;))alnım hafif şiş yanaklarımda şiş ama zerre kadar ağrım yok çok rahatım....Göğsüme gelince işte bu çok zor bir süreç ilk gün 2 ağrı kesici yaptılar ama nafile sadece azalıyordu,bugünse çok daha rahatım derimde inanılmaz bir gerilme var sırtımda bile hissediyorym...hala direnler takılı duruyor salı günü tekrar hastaneye gidip burundaki tamponlar ve direnler çıkacak...mutlumuyum çoooooook ama bu 15 güz zor geçecek göğüslerim için...;))
Senin ameliyatın yapılalı 2 ay olmuş bu süreci nasıl atlattın tatlım....:)

bende gögüslerimi büyütmek istiyorum hiç yok gibiler :(((((

canım sen hiç yok gibi diyorsun ya o cümedeki gibi takısı bile biraz vaar olduğunu gösteriyor;) benim meme ucundan ibaretti...;))ameliyattan sonra ziyaretime arkadaşım geldi o da meme büyütmek istiyor bu arada benim canımın yandığını görmesine rağmen mutlaka yaptıracam artık dedi....dişiliğin en önemli yanı göğüs ve yoksa dişiliğin olmuyor daha içe dönük oluyorsun sadece dişilik için söylüyorum ama....:)

dün ameliyat oldum kızlar ...;)hastanem ve tüm ekip çok iyiydi....DR da bir o kadar iyidi..burun operasyonum sonucunda dün alnım dahil gözzüm ve yanaklarım mosmor oldu ama dr nin önerdiği bir krem aldım ve annem sürekli uyguladı şimdi sadece göz çevremde morluk var tıpkı mor far sürülmüş gibi;))alnım hafif şiş yanaklarımda şiş ama zerre kadar ağrım yok çok rahatım....Göğsüme gelince işte bu çok zor bir süreç ilk gün 2 ağrı kesici yaptılar ama nafile sadece azalıyordu,bugünse çok daha rahatım derimde inanılmaz bir gerilme var sırtımda bile hissediyorym...hala direnler takılı duruyor salı günü tekrar hastaneye gidip burundaki tamponlar ve direnler çıkacak...mutlumuyum çoooooook ama bu 15 güz zor geçecek göğüslerim için...;))
Senin ameliyatın yapılalı 2 ay olmuş bu süreci nasıl atlattın tatlım....:)

bende ayni soruyu sana sormak istiorum aslinda, ben haftaya ameliyat olucam ve sanirim senin 1 ay olmus ameliyatindan bu yana,suan durumun nedir, hareket rahatligini hissiyatini cok merak ediyorum. ameliyatimdan 25 gun sonra bodruma arkadasimin dugunune gidecegim uzun araba yolculugunu, dugun kosturmacasini kaldirabilecek miyim cok merak ediorum.

bende ayni soruyu sana sormak istiorum aslinda, ben haftaya ameliyat olucam ve sanirim senin 1 ay olmus ameliyatindan bu yana,suan durumun nedir, hareket rahatligini hissiyatini cok merak ediyorum. ameliyatimdan 25 gun sonra bodruma arkadasimin dugunune gidecegim uzun araba yolculugunu, dugun kosturmacasini kaldirabilecek miyim cok merak ediorum.
canım benim 1 ay oldu inanılmaz rahatım ilk 10 gün zordu benim için ama ondan sonra normal hayatıma döndüm acı macı yok şekil çok iyi sadece biraz sert ama o da masajla bayağı yumuşadı;)üstelik 1.ayımda ;) 3.aydan sonra normal göğüs kıvamında olacakmış kaldı 2 ay;)sen neye karar verdin yani damlamı yuvarlakmı kaç cc?.....vs

canım benim 1 ay oldu inanılmaz rahatım ilk 10 gün zordu benim için ama ondan sonra normal hayatıma döndüm acı macı yok şekil çok iyi sadece biraz sert ama o da masajla bayağı yumuşadı;)üstelik 1.ayımda ;) 3.aydan sonra normal göğüs kıvamında olacakmış kaldı 2 ay;)sen neye karar verdin yani damlamı yuvarlakmı kaç cc?.....vs

285 cc kas zari alti, gogusalti kesisi, mentor damla sekli olucak. Aslinda aralik ayinda ben bu ameliyati oldum fakat 10.gunumde enfeksiyon sonucu geri cikartildi implantlar, simdi 6 ayim doldugu icin tekrar bu operasyonu olabilecegim. Ilk 10 gun benim icin de sikintili gecmisti o yuzden 25. gunde bikini giyebilecek, uzun yolculuga cikabilecek saglik da olabilir miyim kestiremiyorum, merak ediyorum. Allah izin verirse bu sefer hersey yolunda gidecek. 23 mayis persembe ameliyat gunum.

285 cc kas zari alti, gogusalti kesisi, mentor damla sekli olucak. Aslinda aralik ayinda ben bu ameliyati oldum fakat 10.gunumde enfeksiyon sonucu geri cikartildi implantlar, simdi 6 ayim doldugu icin tekrar bu operasyonu olabilecegim. Ilk 10 gun benim icin de sikintili gecmisti o yuzden 25. gunde bikini giyebilecek, uzun yolculuga cikabilecek saglik da olabilir miyim kestiremiyorum, merak ediyorum. Allah izin verirse bu sefer hersey yolunda gidecek. 23 mayis persembe ameliyat gunum.

canım şimdiden geçmiş olsun korkma herşey yolunda giderse 15gün sonra rahatlıyorsun;)bugün benim 1.ayım doldu ve ben sabah koşuya gidip koştum ve cimnastiğimi bile yaptım yani o derece rahatım;)sadece 2. haftanın sonunda masaja başla çünkü damla biraz sert ve anca kıvam alıyor birde böylece kapsül oluşumunu engelliyorsun;)bewnim bünyem kapsül oluşturmaya müsaitti allahtan erken farkedip masaja başladım şimdi rahatım;)senin bünyende hassas anladığım kadarı ile mutlaka antibiyotik kullan(benim dr amoksisilin türevi 1000mg antibiyotik verdi 10gün kullandım bu enfeksiyonu önleyecektir:)dikişin olduğu yerede bactrom diye antibiyotikli krem var onu kullan rahat edeceksindir;)Umarım herşey gönlünce olur canım haberlerini bekliyorum;)kafana bişey takılırsa da bilgim doğrultusunda yardımcı olurum;)

Senin ameliyatın yapılalı 2 ay olmuş bu süreci nasıl atlattın tatlım...
canım sen hangi doktora ameliyat oldun bende silikon taktırmayı düşünüyorum şuan doktor araştırmasındayım bugün epc hastanesini aradım dr sadık karakaya yurtdışında dediler başka bi doktorla görüştüm fiat olarak 5000 damla şekli dedi(ben damla istiyorum)sen kaça yaptırdın cwp werirsenn çook sevinirim

Arkadaşlar Adana'da hem meme büyütme hemde burun operasyonunu yapacak en iyi hekim kim acaba?Şuan Dr Ersal Kaya ve Dr Sadık Karakaya arasında kaldım.Bu hafta ameliyat olmam gerekir 2 hafta vaktim ve zaten burnumun alçısı ikle dışarda dolanma hissi beni korkutuyor:(Ersal BEY Burun ameliyatına 2850,meme büyütmeye 4500 tl istedi,
ikisini aynı anda yaptırırsam ki benim tercihim bu biran evvel olsun bitsin fiyat olarak 6500tl istedi.kuzenim burun estetiğini ersal beye olmuş gayet hoş ve doğaldı.Arkadaşımda Sadık beye meme büyütme operasyonu yaptırmış memenin şekli inanılmaz güzel görünüyor fakat iz kalmış ama arkadaşım kendi hatası olduğunu,dr kontrolüne gitmemiş ve masajını yapmamış....arada kaldım anlayacağınız....Dr bana kas altı mentor marka ,damla madel silikonun uygun olduğunu söyledi.1.73 boyundayım ve 45 kiloyum göğüs sıfır..meme ucundan ibaret anlıyacağınız..;)Kızlarrrr yardımınıza ihtiyacım vaaar;)Ha bu arada ersal bey ayın 17sine randevu verdi 1 hafta kaybım var diye tereddüt ediyorum ve yarında Sadık beyle görüşmeye gideceğim...hala arayıştayım anlayacağınız....:((

canım sen hangi hastanede meme büyültme ameliyatı oldun hangi doktora gittin sadık karakaya yamı ben bugün epc hastanesini aradım sadık bey yurtdışındaymış aynı hastanede başka bi doktorla görüştüm tel.da 5000lira dedi sen kaça oldun

Back