meme büyütme sonrası sütyen yardım?

MissMini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
668
69
kızlar merhaba. ben geçtiğimiz nisan ayında meme büyütme ameliyatı oldum natrelle 295cc hp yuvarlak takıldı. ancak ameliyattan bu yana telli sütyen kullanamıyorum hatta telsiz bralet tarzındakileri hmgoepprod.jpg bile kullanamıyorum rahatsız ediyor sanki. genelde hep modal yarım sporcu tarzı sütyenler kullanıyorum bu tarz PLMODKSU16IY-GNG_view3_DAD2C0BB95FEECA3931477039681463341.jpg ve inanılmaz rahat geliyor bunlar. ama gönül istiyor ki dantelli güzel güzel sütyenler kullanayım ama yok çok rahatsız geliyor:silah:
bu süreci yaşayanlardan fikir istiyorum acaba erken mi bu tarz sütyenler kullanmam için yoksa kullana kullana alışır mıyım? doktorum zaten telli sütyen önermedi ama insanın canı çekiyor be:p:KK31:

Selam ben ameliyatımı sizden biraz sonra yani Ağustos ayında kullandım. H&Mden “desteksiz ve balensiz” sütyen aldım. Tam olarak bu tanımı yazınca internet sitesinde de çıkıyor zaten. Çok kullanışlı ve ikili satılıyor. Son bir aydır ara ara balenli sütyen takıyorum fakat gün sonuna bir ağrı veriyor. Lakin bralet dahi takamamanız bana biraz garip geldi. Bu konuyu doktorunuzla konuşun derim. Zaten ameliyattan üç ay sonra normal sütyene geçiş yapılabiliyor. Sizdeki durum biraz tuhaf.

Aslında takabiliyorum ama modal sporcu sutyenleri kadar rahat hissedemiyorum içinde. Bi rahatsızlık veriyor belki kullandiklarimla alakalidir bilmiyorum

Bence bu konuyu doktorunuzla görüşün derim. Çünkü bazı doktorlar 1 aydan sonra dahi normal sütyene geçebilirsiniz diyor. En olmadı 3 ay sonra. Ben ekim de ameliyat oldum. 3 ay sonra balenli dantelli her türlü sütyeni takıyorum.

X