Meme buyutme sonrasi, solunum yollarinda sorun

elizeliz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
247
132
123
Kizlar merhaba,
boyle bir konu gormedim ve actim
2015te silikon ameliyati oldum, ve ameliyat sonrasindan bugune kadar nefes almam zorlasti. Yataktan kalkarken gousumde bir hirilti(cigerlerimde) Oksuruk fln yok. Acaba anesteziyle cigerlerime girip hasar yapmis olabilir mi anestezi uzmani.
Basina boyle birsey gelen var mi?
Sirf doktor degil anestesist de cok cok onemli ameliyatlarda, hayatimizi elinde tutuyor resmen.
Lutfen boyle bir sey yasayan ya da bilgisi olan varsa soylesin

Kizlar merhaba,
2015te silikon ameliyati oldum, ve ameliyat sonrasindan bugune kadar nefes almam zorlasti. Yataktan kalkarken gousumde bir hirilti(cigerlerimde) Oksuruk fln yok. Acaba anesteziyle cigerlerime girip hasar yapmis olabilir mi anestezi uzmani.
Sirf doktor degil anestesist de cok cok onemli ameliyatlarda, hayatimizi elinde tutuyor resmen.
Ameliyat sonrası ilk haftalar özellikle de kas altı olanlarda nefes sorunu oluyor. Ama 3 sene geçmiş üzerinden, olmaması lazım. Acaba önceden astım vb gibi bir sorun mu vardı? Protezin yaptığı baskı ciğerin performansını mı etkiliyor?? Bilemedim.

Kizlar merhaba,

bence başka bir doktora da danışın. belki röntgen falan istenir. hiç normal bir durum değil. olmaması lazım böyle bir şey. röntgende gözüküyor ama protezler bunu bilin de.

bence başka bir doktora da danışın. belki röntgen falan istenir. hiç normal bir durum değil. olmaması lazım böyle bir şey. röntgende gözüküyor ama protezler bunu bilin de.
Hasta oldugumda cektirmistim, bronsit demislerdi, protezler cigerleri ortuyor sanko rontgende ve iyi gozukmuyor.
Birde ameliyattan sonra ellerim cok kolay uyusmaya basladi. Estetik acidan da hic memnun degilim. Acikcasi pismanim oldugum ameliyattan, ama nerdrn bilebilirdim ki.

Hasta oldugumda cektirmistim, bronsit demislerdi, protezler cigerleri ortuyor sanko rontgende ve iyi gozukmuyor.
Birde ameliyattan sonra ellerim cok kolay uyusmaya basladi. Estetik acidan da hic memnun degilim. Acikcasi pismanim oldugum ameliyattan, ama nerdrn bilebilirdim ki.

bilmez miyim... ben de hem görsel hem ağrı olarak sıkıntı yaşadım. kas altı idi ilki. (dual plan yani) içimdeki ses bana kas altı bir yöntem olmayacağını bağıra bağıra söylüyordu. doktordan da rica ettim kas altı olmasın diye. duruma bakarım o esnada karar veririm dedi. bir-iki doktor "sana bu yöntem ile olur ancak" dese bile üçüncü hatta dördüncü beşinci doktora da gitmek gerek bence. salak gibi gittim aynı doktora, ikinci kez hüsran yaşadım. nasıl bir biçim istediğimi asla anlayamadı. giden onca paraya da yanmıyorum çok kazanan biri olmamama rağmen. 3 kez anestezi almak, her şeyi tek başına halletmek zorunda kalmak, sonra hiç bilmediğin bir ile gidip ameliyat olmak hiç de kolay şeyler değildi.
başka doktorlarla da görüşün. doktora güveniniz tam olduğunda da ameliyat olun. benim gibi üçüncüye gerek kalmadan mutlu olun isterim.

Back
X