Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım ya korktum açıkcası içimi rahatlattınEvet benimde öyle oldu o şeyden sanırım meme büyüyünce geriliyo ya o yüzden meme başıda genişliyo benimde oldu
Bir de hafif kabuklanma oldu ilk defa uçlarda 4. Aydayım sizde oldu muEvet çok normal![]()
Olabilir işte geriliyo biraz o yüzden kuruyodur bio oil diye bi çatlak yağı var çok iyi geldi bana nemlendiriyo ondan sürsen iyi gelirBir de hafif kabuklanma oldu ilk defa uçlarda 4. Aydayım sizde oldu mu
Çok teşekkür ederimOlabilir işte geriliyo biraz o yüzden kuruyodur bio oil diye bi çatlak yağı var çok iyi geldi bana nemlendiriyo ondan sürsen iyi gelir
Bende olmadı.Meme başından mi giriş yapıldı size?Belki ondandır,ya da sadece gerilmiştir deriniz.Bana meme altı kesisi yapılmıştı.Bir de hafif kabuklanma oldu ilk defa uçlarda 4. Aydayım sizde oldu mu
Hayır meme altı kesisi ile oldu kabuklanma dediğim çok hafif zatenBende olmadı.Meme başından mi giriş yapıldı size?Belki ondandır,ya da sadece gerilmiştir deriniz.Bana meme altı kesisi yapılmıştı.
Evet genişlemesi normal. Hatta benim bir göğsüm o kadar genişledi ki kalıcı his kaybı olduKızlar silikon ameliyatından sonra meme başındaki kahverengi kısım biraz genişledi normal mi ?
Aaa his kaybıyla alakalı mı ? Benim sol göğsümdede his kaybı var ama ameliyattan çıktığımda vardıEvet genişlemesi normal. Hatta benim bir göğsüm o kadar genişledi ki kalıcı his kaybı oldu
Beni ameliyattan çıktığımda iki göğsümde de vardı his kaybı. Birine 3. Ayda his geldi ama meme ucu aşıro büyüyen sağ tarafıma 11. Ayımdayım hala his gelmediAaa his kaybıyla alakalı mı ? Benim sol göğsümdede his kaybı var ama ameliyattan çıktığımda vardı
Evet baştaki gibi olmuyor zaten inşallah gelir yaBenimde vardı ama yavaş yavaş hislerim gelmeye basladı hissediyorum hafiften bence korkmayın gelir daha zamanla hisler ya
Genelde 1 yıl içinde gelir gelmezse kalıcıdır deniyorBeni ameliyattan çıktığımda iki göğsümde de vardı his kaybı. Birine 3. Ayda his geldi ama meme ucu aşıro büyüyen sağ tarafıma 11. Ayımdayım hala his gelmedi