• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme buyutme sonrasi izler

konyaliayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaslar ben meme büyütme ameliyati olalı bugün tam 28. Günüm. Doktorun verdiği sporcu sutyenim süper sıkı ve hiç çıkartmiyorum. Meme alti kesi si ile oldum. Ama öyle güzel dikilmiş ki. Sadece 3 yerde dikiş var sanki. Exragel diye bi krem verdi doktorum 50 tl. Onu kullanıyorum silikon bi krem. Daha hızlı iz kapatan bildiginiz bişeyler varmi

Doktorunuz onu verdiyse onu kullanın. Şu krem daha iyi diyebilmemiz için, doktor olmamız lazım.. benim kullandığım dermatixsi 37,5 TL.. bir de genelde contratubex verirler. O 65 TL ama, cc olarak daha fazla. Birim fiyata vurduğumuzda dermatixsi daha pahalıya geliyor. Elbette bunlar önemli değil. Benim doktorum bana onu uygun gördü, o yüzden onu aldım. Aksatmadan kullanmaya özen gösterin. Bana doktorum bir de 3 dk masaj yap dedi kesi yerine kremi sürerken.. bundan çok hoşlandığımı söyleyemem. 3 dk işine pek uymuyorum. Umuyorum, doktorum birgün bu yazdıklarımı okumaz :KK43:
ama sabah akşam aksatmadan sürüyorum, baya baya iyileşme var.
son olarakta, size geçmiş olsun:nazar:

Back