- 25 Mayıs 2024
- 7
- 4
- 29
- Konu Sahibi cansukarcdg
Meme büyütme sonrası ele gelen sert topçuk yardımcı olabilir misiniz yaşayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kimse yorum yazmamış?
Ben de Pazartesi ameliyat olacağım bu arada, İnşallah önemli bir şey yoktur
Çok teşekkür ederimDoktor ultrasyon istedi onu çektirip sonucu öğreneceğim ama genel olarak protez de ve ameliyatın gidişatında bir sorun yok içinizi rahat tutun umarım ameliyatınız çok güzel geçer
Çok teşekkür ederim
Kas altı mı oldu sizin? Benim biraz gözüm korktu da
merhaba. ameliyattan 2.5 yıl sonra aynı şekilde küçük bir kitle hissedip doktora gittim. ultrason ve ilaçlı mr çekildi. hipoekoik lezyon dedikleri iyi huylu kitle olduğu söylendi. ben sadece bir tane hissetmiştim ama iki memede pek çok oluşum vardı. silikon olduğu için biyopsi istemediler %99 iyi huylu dediler ama içinizde şüphe kalmasın derseniz biyopsi yaptırın demişlerdi yaptırmamıştım. 6 ayda bir ultrason çekiliyorum. bu arada 24 yaşındayım ve ailemde meme kanseri bulunan kimse yok. bu durum doktorları şaşırtmıştı ama bu kitleler pek çok kadında olabilen şeylermiş. profesörlere gösterdim hep sonuçlarımı ve buna silikon mu sebep olmuştur dediğimde bana ikisinin alakasız şeyler olduğu söylenmiştiMeme büyütme sonrası ele gelen sert topçuk yardımcı olabilir misiniz yaşayan var mı
Çok teşekkür ederim, ben de sizin -güzel olmasını temenni ederek- haberlerinizi mutlaka bekliyorum.Evet kas altı oldu aslında ben ameliyatımdan çok memnunum gözünüz korkmasın bende ki önceden var olan bir kist bile olabilir ameliyatla ilgili görüntüyle ilgili hiç bir sorunum yok zaten sadece dokununca hissediyorum ve biraz sancıyor büyük ihtimalle ödem olabilir dediler. Ama siz endişeli girmeyin ameliyata ben yaptırdığım için çok mutluyum sizde olursunuz haberlerinizi bekliyorum
Çok teşekkür ediyorum biraz korkmuştum bende ne yapacağımı bilemedim peki bu kitleler daha sonrasında kendiliğinden geçti mi yoksa öyle topçuk şeklinde kalmaya devam ediyor mumerhaba. ameliyattan 2.5 yıl sonra aynı şekilde küçük bir kitle hissedip doktora gittim. ultrason ve ilaçlı mr çekildi. hipoekoik lezyon dedikleri iyi huylu kitle olduğu söylendi. ben sadece bir tane hissetmiştim ama iki memede pek çok oluşum vardı. silikon olduğu için biyopsi istemediler %99 iyi huylu dediler ama içinizde şüphe kalmasın derseniz biyopsi yaptırın demişlerdi yaptırmamıştım. 6 ayda bir ultrason çekiliyorum. bu arada 24 yaşındayım ve ailemde meme kanseri bulunan kimse yok. bu durum doktorları şaşırtmıştı ama bu kitleler pek çok kadında olabilen şeylermiş. profesörlere gösterdim hep sonuçlarımı ve buna silikon mu sebep olmuştur dediğimde bana ikisinin alakasız şeyler olduğu söylenmişti
merhaba. ameliyattan 2.5 yıl sonra aynı şekilde küçük bir kitle hissedip doktora gittim. ultrason ve ilaçlı mr çekildi. hipoekoik lezyon dedikleri iyi huylu kitle olduğu söylendi. ben sadece bir tane hissetmiştim ama iki memede pek çok oluşum vardı. silikon olduğu için biyopsi istemediler %99 iyi huylu dediler ama içinizde şüphe kalmasın derseniz biyopsi yaptırın demişlerdi yaptırmamıştım. 6 ayda bir ultrason çekiliyorum. bu arada 24 yaşındayım ve ailemde meme kanseri bulunan kimse yok. bu durum doktorları şaşırtmıştı ama bu kitleler pek çok kadında olabilen şeylermiş. profesörlere gösterdim hep sonuçlarımı ve buna silikon mu sebep olmuştur dediğimde bana ikisinin alakasız şeyler olduğu söylenmişti
evet kalmaya devam ediyorlar çünkü bu kitlelere ilaç verilmiyor. ilaçlı bir tedavisi yok dedi tüm doktorlar. çok rahatsız edici miktarlara ve boyutlara ulaşırsa o zaman ameliyat gerekiyor zaten. ben doktoruma ameliyat olmalı mıyım diye sorduğumda “bazen cerrahi yapmamak yapmaktan daha iyidir” demişti. şu an kitleler ve silikonlarım birlikte iyi geçiniyor gibi :) 6 ayda bir ultrason çekilerek değişimler ve kötü huyluya dönüp dönmediği kontrol ediliyor zaten. içinizi ferah tutun. ilk duyduğunuzda çok korkutucu geliyor yaşadım aynısını ama büyük ihtimalle iyi huyludurÇok teşekkür ediyorum biraz korkmuştum bende ne yapacağımı bilemedim peki bu kitleler daha sonrasında kendiliğinden geçti mi yoksa öyle topçuk şeklinde kalmaya devam ediyor mu
benim dual plan oldu. kistleriniz varken sorun olmaması bana biraz garip geldi açıkçası tabii doktorunuz bilir ama başka bir doktordan da fikir alın isterseniz. bir de size naçizane bir tavsiye vermek isterim. ameliyattan önce muhakkak ultrason çektirin. ameliyat öncesine dair görüntüler elinizde bulunsun.Ben de onlar çoğu kişide var diye biliyorum, bende de kistler var ama doktorum proteze engel bir durum olmadığını fakat 6 ayda bir mutlaka ultrason çekilmesi gerektiğini söyledi.
Sizin kas altı mı oldu? Pazartesi ameliyat olacağım, sonraki süreçten korkmaya başladım.
Ben de onlar çoğu kişide var diye biliyorum, bende de kistler var ama doktorum proteze engel bir durum olmadığını fakat 6 ayda bir mutlaka ultrason çekilmesi gerektiğini söyledi.
Sizin kas altı mı oldu? Pazartesi ameliyat olacağım, sonraki süreçten korkmaya başladıme
Gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum. İçimi ferahlattınız ben hep bunun ameliyat kaynaklı olabileceğini düşünmüştüm çünkü meme estetiği yaptırmadan önce böyle bir kitlem yoktu çünkü ameliyat sürecim çok sorunsuz ilerledi protezin yumuşaması ve aynı zaman da şeklinin gayet iyi ve normal durması demek ki alt tarafta ki kitleyi protez itti ve artık elime gelmeye başladı belli ki en kısa süre de ultrasyonu çektireyim umarım benimki de iyi huyludur. Tekrar çok teşekkür ederimevet kalmaya devam ediyorlar çünkü bu kitlelere ilaç verilmiyor. ilaçlı bir tedavisi yok dedi tüm doktorlar. çok rahatsız edici miktarlara ve boyutlara ulaşırsa o zaman ameliyat gerekiyor zaten. ben doktoruma ameliyat olmalı mıyım diye sorduğumda “bazen cerrahi yapmamak yapmaktan daha iyidir” demişti. şu an kitleler ve silikonlarım birlikte iyi geçiniyor gibi :) 6 ayda bir ultrason çekilerek değişimler ve kötü huyluya dönüp dönmediği kontrol ediliyor zaten. içinizi ferah tutun. ilk duyduğunuzda çok korkutucu geliyor yaşadım aynısını ama büyük ihtimalle iyi huyludur
umarım tertemiz çıkar sonuçlarınız. çok geçmiş olsun. bize de haber vermeyi unutmayınGerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum. İçimi ferahlattınız ben hep bunun ameliyat kaynaklı olabileceğini düşünmüştüm çünkü meme estetiği yaptırmadan önce böyle bir kitlem yoktu çünkü ameliyat sürecim çok sorunsuz ilerledi protezin yumuşaması ve aynı zaman da şeklinin gayet iyi ve normal durması demek ki alt tarafta ki kitleyi protez itti ve artık elime gelmeye başladı belli ki en kısa süre de ultrasyonu çektireyim umarım benimki de iyi huyludur. Tekrar çok teşekkür ederim
Ben önce bir hastanede usg çektirdim, çeken doktor protezlere engel bir durum olmadığını söyledi. Doktoruma sonuçları götürdüğümde beni her ihtimale karşı genel cerrahi bölümüne yönlendirdi, Genel Cerrah da bir sıkıntı görmediğini ve operasyona engel bir durum olmadığını yazdı, imzaladı ve doktoruma iletmemi istedi. Kistlerim çok küçük zatenbenim dual plan oldu. kistleriniz varken sorun olmaması bana biraz garip geldi açıkçası tabii doktorunuz bilir ama başka bir doktordan da fikir alın isterseniz. bir de size naçizane bir tavsiye vermek isterim. ameliyattan önce muhakkak ultrason çektirin. ameliyat öncesine dair görüntüler elinizde bulunsun.
benim ameliyatımı yapan doktor ultrason çektirmedi ve bu kitleler ortaya çıktıktan sonra gittiğim doktorlar bu duruma çok şaşırdı. ameliyat öncesi doğal mememe dair hiçbir veri yok. siz siz olun muhakkak özel bir radyoloji merkezinde de olsa çektirin
Kitleniz hareketli mi, sert mi, yumuşak mı acaba? Benimde elime bir kitle geldi yarın usg çektireceğim korkuyorummerhaba. ameliyattan 2.5 yıl sonra aynı şekilde küçük bir kitle hissedip doktora gittim. ultrason ve ilaçlı mr çekildi. hipoekoik lezyon dedikleri iyi huylu kitle olduğu söylendi. ben sadece bir tane hissetmiştim ama iki memede pek çok oluşum vardı. silikon olduğu için biyopsi istemediler %99 iyi huylu dediler ama içinizde şüphe kalmasın derseniz biyopsi yaptırın demişlerdi yaptırmamıştım. 6 ayda bir ultrason çekiliyorum. bu arada 24 yaşındayım ve ailemde meme kanseri bulunan kimse yok. bu durum doktorları şaşırtmıştı ama bu kitleler pek çok kadında olabilen şeylermiş. profesörlere gösterdim hep sonuçlarımı ve buna silikon mu sebep olmuştur dediğimde bana ikisinin alakasız şeyler olduğu söylenmişti
hareketsiz. doktor da düzgün sınırlı ve sabit olduğunu söyledi. içinizi ferah tutun iyi huyludur inşallahKitleniz hareketli mi, sert mi, yumuşak mı acaba? Benimde elime bir kitle geldi yarın usg çektireceğim korkuyorum