Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar meme slikonu büyütme ameliyati sonrası tam olarak ne kadar zaman sonra cinsel ilişkiye girdiniz. Yaşayan arkadaşlarım cevaplarsa çok seviniribo
Biz eşimle 15 gun snra falan iliskiye girmiştik. Anca ozmanlar duz yatabildim benMerhaba arkadaşlar meme slikonu büyütme ameliyati sonrası tam olarak ne kadar zaman sonra cinsel ilişkiye girdiniz. Yaşayan arkadaşlarım cevaplarsa çok sevinirim.
Biz eşimle 15 gun snra falan iliskiye girmiştik. Anca ozmanlar duz yatabildim ben cok
Çok tesekkur ederim yan yatmak peki o baya zaman alir degil mi benim daha 7 gün oldu yan yatmayi oyle ozledim kiBiz eşimle 15 gun snra falan iliskiye girmiştik. Anca ozmanlar duz yatabildim ben
Şimdi linççiler toplaşır ,
Ben de bu konuyu merak eden bir konu açmıştım işitmediğim laf kalmadı. Ben de kendi kendime denedim paylaşayım. Ameliyattan 15 gün sonra dikkatli olarak sütyen ile ilişkiye girdim. Kol bölgelerine, dikiş yerlerinin gerilmemesine dikkat edilir. Vücut kendini ayarlıyor
Merhaba ben 20 gunden sonra ufak ufak yan yatmaya baslamıstım. Vucudunuz sıze zaten soyluyor ne yapıp ne yapamayacsgnzı. Cinsel lik konusuna gelince, ben korkumdan 25 gun falan beklemıstım.Çok tesekkur ederim yan yatmak peki o baya zaman alir degil mi benim daha 7 gün oldu yan yatmayi oyle ozledim ki
Yan yatış 1,5 ayda mümkün olabildi ama sabaha kadar değil dikiş yerleri kasıyor hala çok rahat değil.Çok tesekkur ederim yan yatmak peki o baya zaman alir degil mi benim daha 7 gün oldu yan yatmayi oyle ozledim ki
Ödemler inince çok küçülme olmadı ama Benim boyutlarından çok şu an silikonların yukarda kalma sorunu var , o yüzden yorumlarım seninkine yönelik olmazÇok teşekkür ederim aslında çok dogal bir soru değil mi niye linçleniyoruz ki . Dikişler ilk 1 ay çok belli oluyordur değil mi . Benim daha 7 gü ya dikisleri bile gormedik. Yarin ilk kontrolunu yapacak doktor. Oyle meraktayim ki. Birde sislikren sonra memeler cok inmiyor degili onada korkuyorum. Hani 1 ay 2 ay sonra kuculur mu dihe..su an ki halini begendim cunku
Merhaba ben 20 gunden sonra ufak ufak yan yatmaya baslamıstım. Vucudunuz sıze zaten soyluyor ne yapıp ne yapamayacsgnzı. Cinsel lik konusuna gelince, ben korkumdan 25 gun falan beklemıstım.
Ödemler inince çok küçülme olmadı ama Benim boyutlarından çok şu an silikonların yukarda kalma sorunu var , o yüzden yorumlarım seninkine yönelik olmaz
Bende oyle hıc sırt ustu yatmayan biriyken nerdeyse 20 gun oturur konumda uyudum, uyumak denirse ona. Ama bı bakıosnz her gecen gun duzelıosynuz. Dıkıs yerleri altta kaldığı ıcın cok goze batmıo, ama gecmesı ıcın kantaron yagı falan suruorm 2 ay oldu benım suanÇok teşekkür ederim yan yatmayı öyle özledim kiiii. Hiç sırt ustü yatmazdım mecbur kalınınca herşeye alışıyor insanoģlu. Dikiş yerleri çok belli oluyor mu
Valla zaman olarak hatrlamiyorum kac gun snra yan yatabildim falan diye. Vucudunuz iyilestiginde anliyorsunuz zaten herkesin vucudu farkli ne zaman rahatsz olmadan yatabilirseniz ozmandir sizin icin zmani. Gelip geciyo bu günler. Daha snra hiiç ameliyat olmamış gibi olucaksınızÇok tesekkur ederim yan yatmak peki o baya zaman alir degil mi benim daha 7 gün oldu yan yatmayi oyle ozledim ki
Bunun için bir bilgi bir zaman tanımı yok, geçmiş olsun öncelikle. Kendi hareketlerine ve hareket kısıtlamana bağlı bu durum. Hemen değil de şöyle 2 hafta bir süreç geçmeli. Bir çok arkadaşım da böyle forum açıp linç yediği için kapatmak zorunda kaldı soruları fakat lütfen çekinmeyin. Herkesin hayatı kendine, örneğin bende evliyim ve ameliyat olmadan önce bu konuyu çok merak etmiştim.Merhaba arkadaşlar meme slikonu büyütme ameliyati sonrası tam olarak ne kadar zaman sonra cinsel ilişkiye girdiniz. Yaşayan arkadaşlarım cevaplarsa çok sevinirim.
Merhaba, çooook teşekkür ederimm zaten ağrım var acıyor göğüs yerim ve asırı mosmor olmuş durumda bu kadar dikkatli bakmamıştım. Morluklar uzerinden tır geçmiş gibi simsiyah bir halde.Bunun için bir bilgi bir zaman tanımı yok, geçmiş olsun öncelikle. Kendi hareketlerine ve hareket kısıtlamana bağlı bu durum. Hemen değil de şöyle 2 hafta bir süreç geçmeli. Bir çok arkadaşım da böyle forum açıp linç yediği için kapatmak zorunda kaldı soruları fakat lütfen çekinmeyin. Herkesin hayatı kendine, örneğin bende evliyim ve ameliyat olmadan önce bu konuyu çok merak etmiştim.
Ayyy insallah cok teşekkür ederimm ben cok basite almistim ameliyati ama sonrası biraz zormuş kizlarValla zaman olarak hatrlamiyorum kac gun snra yan yatabildim falan diye. Vucudunuz iyilestiginde anliyorsunuz zaten herkesin vucudu farkli ne zaman rahatsz olmadan yatabilirseniz ozmandir sizin icin zmani. Gelip geciyo bu günler. Daha snra hiiç ameliyat olmamış gibi olucaksınız
Çok geçmiş olsun hepimize . Tekrar tesekkurler Benimde bugun 12 .gunum krem vermisti her gun krem suruyorum 1 kere asiri mosmor halde su an. Krem sureci bitince bende kantaron yagi sureyimBende oyle hıc sırt ustu yatmayan biriyken nerdeyse 20 gun oturur konumda uyudum, uyumak denirse ona. Ama bı bakıosnz her gecen gun duzelıosynuz. Dıkıs yerleri altta kaldığı ıcın cok goze batmıo, ama gecmesı ıcın kantaron yagı falan suruorm 2 ay oldu benım suan