Meme büyütme sonrası birleşik görüntü

Merhaba arkadaslar
35 gun once meme buyutme oldum. 1.78 boyunda 52 kg. 345 cc damla model yuksek profıl kullanıldı. Ama şöyle bır durumum var ortası ıkı ayrı memenın bırlesımı gıbı degıl sanki bütün gibi görünüyor. Göğüs kafesime bastırıyorum parmagımla 1 2 cm ıcerı gırıyor oyle memeler yana ayrılıyor. Normalde herkes bırlesık ıster dersınız bılıyorum ama bendekı durum o sekılde degıl. Göğüs aramda yukarda duruyor yani. Boyle bırsey yasayan varmı bu durum normal e döner mı. Dr a soylıyorum acılacak dıyor sadece ama tatmın edıcı bır cvp degıl. Nasıl neye göre acılacak ne olacak ta acılacak mesela. Sol meme cok ıyı sag meme sanki yerınde degıl tutup kenara cekesım gelıyor hanj sutyen kayar cekilir ya onun gibi. Huzursuzum cook. Lutfen yasayan bılgısı olan arkadaslardan yorum tecrube beklıyorum

Düzenli mesajını yapiyormusun canim

Merhaba geçmiş olsun. Dediğiniz durum sinmasti olabilir bir araştırın isterseniz.

Merhaba geçmiş olsun. Dediğiniz durum sinmasti olabilir bir araştırın isterseniz.
canım merhaba. nasılsın. benim revizyondan 1,5 ay geçti. aynen dediğin gibi ilk görüntü kalmadı. benim gibi memesi hiç olmayanlar en az 500 yaptırsın. şimdiki aklım olsaydı diretirdim 500 cc diye ama buda fena değil öbürüne nazaran.

İyiyim canım tşk ederim. Başta herkese büyük gibi geliyor sonrasında tatmin etmiyor ben de 500den korkuyodum ama gayet de güzel olurmuş pişmanım açıkçası:) ama çocuk da olmadığı için bakalım çocuktan sonra deforme olursa tekrar yaptırabilirim ben 500-550 falan:)

Kızlar benim göğüs altı ölçüm 73 göğüs ölçüm 78 küçük olsun istemiyorum 375 diye konuştuk ama hala kararsızım iki haftaya ameliyat olucam

Kızlar benim göğüs altı ölçüm 73 göğüs ölçüm 78 küçük olsun istemiyorum 375 diye konuştuk ama hala kararsızım iki haftaya ameliyat olucam
Büyük istiyosan çok minyon değilsen en az 400 istemelisin pişman olunuyor. 400 bile küçük(dokun yoksa veya azsa)

Büyük istiyosan çok minyon değilsen en az 400 istemelisin pişman olunuyor. 400 bile küçük(dokun yoksa veya azsa)
Belim çok ince ölçtüm 62 santim falan kalçamda 89 göğüs kafesim geniş değil dar ameliyat günü ölçümler yapılacakmış ona göre de karar veriliyor almayabilir ama 400 kadar isticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…