Meme büyütme sonrası ayrıklık

Tugcerain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
134
46
8 gün oldu ameliyat olalı ama göğüsümün arası çok ayrık geliyo. Küçük gözüküyor ayrık olduğu için. Bu ayrıklık düzelir mi? Göğüslerim hala sert olduğu için birleştiremiyorum.

Meme yapısı ile ilgili ayrıklık olup olmaması.. Protez öncesi de yakın memeleriniz yoksa protez sonrası birleşik memeler beklemeyin. Tabi ki şu an sert oldukları için daha bir ayrık durabilirler. Yine de çok büyük bir değişiklik olmayacaktır.

Şuan südyen giydiğimde şekil almıyo göğüslerim. Cansız mankene südyen giydirseniz nasıl durursa öyle duruyo. Bu ne zaman düzelir peki?

8 gün oldu ameliyat olalı ama göğüsümün arası çok ayrık geliyo. Küçük gözüküyor ayrık olduğu için. Bu ayrıklık düzelir mi? Göğüslerim hala sert olduğu için birleştiremiyorum.
Merhaba şuan benim de 7.günüm. Burada yazdıklarınızı yaşıyorum. Zaman geçtikçe nasıl oldu güncelleme yapabilir misiniz?

Merhabalar,
Benimde bugun 7.gunum , benimde ayrik sis hic kipirdamiyo, cok gergin ve ust kisimlar hissiz
Yani bilmiyorum oldugum icin mutluyorum
Cok zayif duruyordum ,168 45 kiloyum doctor zaten 50 kilo ol oyle yapiyom dedi normalde 50 kiloydum ,250 cc kas ustu yapti yuvarlak
Eski hali kotu oldugu icin yaptirdim hic pisman degilim gogussuzluk bence cok kotu
Ama bu kadar hissiz ve kalip gibi olmasi canimi sikiyor:/

Merhaba şuan benim de 7.günüm. Burada yazdıklarınızı yaşıyorum. Zaman geçtikçe nasıl oldu güncelleme yapabilir misiniz?
Oo çok güzel oldu. Kendi göğüsümden hiçbir farkı yok. Elimle protezi hissetmiyorum bile. Sadece kalıcı his kaybı oluştu bende. 6 ay max. 1 sene içerisinde memeleriniz yumuşar.

Merhabalar,
Benimde bugun 7.gunum , benimde ayrik sis hic kipirdamiyo, cok gergin ve ust kisimlar hissiz
Cok zayif duruyordum ,168 45 kiloyum doctor zaten 50 kilo ol oyle yapiyom dedi normalde 50 kiloydum ,250 cc kas ustu yapti yuvarlak
Eski hali kotu oldugu icin yaptirdim hic pisman degilim gogussuzluk bence cok kotu
His kaybın umarım geçicidir. Bende ameliyattan sonra nasılsa hala öyle. Dışardan dokunmayla %25 falan hissediyorum. Ucunda da aynı şekilde. Hala o biraz canımı sıkıyor. Moralini bozmak gibi olmasın ama sinirlere zarar verdiyse malesef geri dönüşü olmuyor.

%25 bende hissediyorum ama bu cok hissiz geldi bana hic boyle tahmin etmemistim
Benim degiller sanki :)
Her gecen gun daha iyi oldugu kesin iyilisme hizli
Forumda min 3 ay boyle sis oldugunu soyleyenler var
Bilmiyorum kafam cok karisik

%25 bende hissediyorum ama bu cok hissiz geldi bana hic boyle tahmin etmemistim
Benim degiller sanki :)
Her gecen gun daha iyi oldugu kesin iyilisme hizli
Forumda min 3 ay boyle sis oldugunu soyleyenler var
Bilmiyorum kafam cok karisik
O şiş hallerini arıyorum :KK70: keşke öyle dimdik kalsalardı hahaha. Ben 400cc taktırmıştım. Hamilelikten dolayı da büyüdü memelerim ve sarkmaya başladı. Şuan meme, göbek benden bağımsız ilerliyor :KK70: ama merak etme. En fazla 1 sene içinde sana air olucaklar.

Merhabalar,
Merhaba benim de kas üstü damla silikon kullanıldı aynı zaman olmuşuz demekki. Benim de çok sertler ama hanımefendi yumuşar dediği için rahatladım biraz

Oo çok güzel oldu. Kendi göğüsümden hiçbir farkı yok. Elimle protezi hissetmiyorum bile. Sadece kalıcı his kaybı oluştu bende. 6 ay max. 1 sene içerisinde memeleriniz yumuşar.
Geçmiş olsun ya hissizlik şuan bende de var ama bakalım zamanla nasıl olacak. Bana çok sert ve yanlara doğru, sanki koltuk altıma yakın olcaklar gibi hissettiğim için endişe verdi. Ortaya yaklaşıyorlar yani değil mi?

Geçmiş olsun ya hissizlik şuan bende de var ama bakalım zamanla nasıl olacak. Bana çok sert ve yanlara doğru, sanki koltuk altıma yakın olcaklar gibi hissettiğim için endişe verdi. Ortaya yaklaşıyorlar yani değil mi?
Benim de öyleydi. Hiç merak etme, yumuşacık oluyolar. Ortaya, sağa, sola ne tarafa istersen gidiyor ☺️

O şiş hallerini arıyorum :KK70: keşke öyle dimdik kalsalardı hahaha. Ben 400cc taktırmıştım. Hamilelikten dolayı da büyüdü memelerim ve sarkmaya başladı. Şuan meme, göbek benden bağımsız ilerliyor :KK70: ama merak etme. En fazla 1 sene içinde sana air olucaklar.
Cok motive oldum gercekten
Biraz sabir isteyen bir surec sanirim
Ne zaman yumusamaya basliyo peki

Kızlar bende yardımınızı rica ediyorum.
3. Aya giriş yapıcam. Kas altı (dual plan) ameliyat oldum. Mememi çapraz tutunca fotodaki örnek gibi birleşiyor ama sağ elimle sağ mememi, sol elimle sol mememi tutup birleştirmek istediğimde birleşmiyor, hala katı ... bu normal midir??

Eklentiler

• AC8D4F3E-ADDA-4C6D-AE32-E9D5B85D1E29.jpeg
    AC8D4F3E-ADDA-4C6D-AE32-E9D5B85D1E29.jpeg
    232,7 KB · Görüntüleme: 116
3. Aya giriş yapıcam. Kas altı (dual plan) ameliyat oldum. Mememi çapraz tutunca fotodaki örnek gibi birleşiyor ama sağ elimle sağ mememi, sol elimle sol mememi tutup birleştirmek istediğimde birleşmiyor, hala katı ... bu normal midir??
Çok normal. Daha hala sert. Mesela yukarıdan ve yanlardan hala belli oluyordur protez. Min. 6 ay bekle ☺️ benim de albümümde ilk ameliyat olduğumdaki fotoğraflarım var. Sanırım takip etmeniz gerekiyor. Güncelliyim isterseniz, bir de şimdi görün ama yanıltıcı olabilir büyüklüğü. Yukarıda dediğim gibi hamilelikten de ötürü biraz deformasyon var ☺️

Çok normal. Daha hala sert. Mesela yukarıdan ve yanlardan hala belli oluyordur protez. Min. 6 ay bekle ☺️ benim de albümümde ilk ameliyat olduğumdaki fotoğraflarım var. Sanırım takip etmeniz gerekiyor. Güncelliyim isterseniz, bir de şimdi görün ama yanıltıcı olabilir büyüklüğü. Yukarıda dediğim gibi hamilelikten de ötürü biraz deformasyon var ☺️
Cevabınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻Şimdi gördüm fotoğraflarıda...gayet başarılı🤟🏼 ben 1 yıla kadar zaman verdim zaten ama şu an odağım hep orada olunca bazen insan “acaba mı?” Oluyor :) kafama taktımıştım normal olduğunu tahmin ediyordum ama yinede tecrübeli kişilerdende onay alınca insanın içi rahatlıyor:) teşekkür ederim tekrar🙏🏻

Cevabınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻Şimdi gördüm fotoğraflarıda...gayet başarılı🤟🏼 ben 1 yıla kadar zaman verdim zaten ama şu an odağım hep orada olunca bazen insan “acaba mı?” Oluyor :) kafama taktımıştım normal olduğunu tahmin ediyordum ama yinede tecrübeli kişilerdende onay alınca insanın içi rahatlıyor:) teşekkür ederim tekrar🙏🏻
Rica ederim. Yardımım dokunduysa ne mutlu ☺️ 1 sene sabredin. Ama bu hali de güzel hiç dert etmeyin.

Benim de kas altı oldu henüz 1. Ayımı bitirdim bana dekolte yapılmadı göğüs şeklim dolayısıyla.. o yüzden ayrık benim de çapraz yaptığımda birlesiyor fakat normal birleştirdiğimde sizinki gibi kaslarım izin vermiyor sanki. Sanırım bu harekete izin vermicek gibi duruyor ilerleyen zamanlarda farklı bir sonuc alırsanız ve paylasırsanız cok sevinirim. Geçmiş olsun

X