Meme büyütme sonrasi ayrik meme

sudep

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
17
1
32
Kızlar dün ameliyattan çıktım. Oncelikle meme albümleri nerden görülüyor bulamadım profillerde. Sizinkileri gornem lazim.İlk beş altı saat korkunçtu ama dayanilmayacak gibi değilmiş, Canım acıdığı için korseyi çıkarıp bakamadım ama göğsümün ortasi ayrık duruyor memeler füze gibi biri sağa biri sola bakıyor bu durum düzelecek mi henüz doktorla görüşmedim sanırım bugün görüşeceğim soracagim ona da 315 koyarsak biraz ayrık durur 335 de birleşik durur demisti 335 koyduk .ama ayrik forumda bu durumum meme anatomisi ile ilgili olduğunu okudum. Ama onceden ayrık değildi benim sanki ya küçük diye anlamamış miyim?

Son düzenleme:
Benim önceden baya ayrıktı hatta seneler önce görüştüğüm bi doktor silikon takılınca birleşik durmaz biri sağa biri sola bakar dedi 1 ayı geçti ameliyat olalı 295cc takıldı iki memeyede şuan 2 mememin arasına parmağım zor giriyo biri bitiyor hemen diğeri başlıyor sonradan silikonlar aşağı indikçe birleşme olurmu bilemem özelden foto atarım isterseniz

Kızlar dün ameliyattan çıktım. Oncelikle meme albümleri nerden görülüyor bulamadım profillerde. Sizinkileri gornem lazim.İlk beş altı saat korkunçtu ama dayanilmayacak gibi değilmiş, Canım acıdığı için korseyi çıkarıp bakamadım ama göğsümün ortasi ayrık duruyor memeler füze gibi biri sağa biri sola bakıyor bu durum düzelecek mi henüz doktorla görüşmedim sanırım bugün görüşeceğim soracagim ona da 315 koyarsak biraz ayrık durur 335 de birleşik durur demisti 335 koyduk .ama ayrik forumda bu durumum meme anatomisi ile ilgili olduğunu okudum. Ama onceden ayrık değildi benim sanki ya küçük diye anlamamış miyim?
İlk zamanlar öyle duruyor ama zamanla masaj ole bir miktar düzeltebilirsin ve su an tam silikonların şekli silikonlar yumuşayınca onlarda sütyen ile şekil almaya başlar ben çok birleşikte sevmediğim için sorun degil

Gecmis olsun arkadaşlar o kadar ayrık değil şu an doğal bir ayrım var çok yakın da değil, ama birisi ötesinden bariz büyük sağdaki protez daha küçük gibi duruyor yani böyle bir şey mümkün mü ki . Onceden hic memem yoktu iki tarafta belki solda 2 cm vardır böyle bir farklılığa sebep olacak olsaydı farklı cc konulması gerekmez miydi

Gecmis olsun arkadaşlar o kadar ayrık değil şu an doğal bir ayrım var çok yakın da değil, ama birisi ötesinden bariz büyük sağdaki protez daha küçük gibi duruyor yani böyle bir şey mümkün mü ki . Onceden hic memem yoktu iki tarafta belki solda 2 cm vardır böyle bir farklılığa sebep olacak olsaydı farklı cc konulması gerekmez miydi
Evet normalde onu doktorun ayarlaması gerekti örneğin birine 275 diğerine 295 konulabilirdi

İyileşme esnasında bir meme diğerinden daha büyük gözükebiliyor. Zamanla eşitlenir. Benim de başlangıçta ikisi de aynı şişlikteydi. Şimdi birinci ayı biraz geçti, biri biraz daha hızlı iyileşiyor. Dolayısıyla o daha doğal, diğerinin daha çok yolu var.

Keske bunla ilgili olsa ama öyle değil soldaki memede silikon deriyi genişlemiş uzunca one çıkmış. Dolgun. Sağdaki memede genisletip uzayıp yayilmamis icerde kalmış. Bu değişecek bir şey ddgil . Umarım yaniliyorumdur.yani sağdaki memede silikon bir şekilde yan tarafı hacim vermesi gereken kısmı az

Keske bunla ilgili olsa ama öyle değil soldaki memede silikon deriyi genişlemiş uzunca one çıkmış. Dolgun. Sağdaki memede genisletip uzayıp yayilmamis icerde kalmış. Bu değişecek bir şey ddgil . Umarım yaniliyorumdur.yani sağdaki memede silikon bir şekilde yan tarafı hacim vermesi gereken kısmı az
O zaman siz bi doktorunuza danışın, içiniz rahat etsin.

Kızlar dün ameliyattan çıktım. Oncelikle meme albümleri nerden görülüyor bulamadım profillerde. Sizinkileri gornem lazim.İlk beş altı saat korkunçtu ama dayanilmayacak gibi değilmiş, Canım acıdığı için korseyi çıkarıp bakamadım ama göğsümün ortasi ayrık duruyor memeler füze gibi biri sağa biri sola bakıyor bu durum düzelecek mi henüz doktorla görüşmedim sanırım bugün görüşeceğim soracagim ona da 315 koyarsak biraz ayrık durur 335 de birleşik durur demisti 335 koyduk .ama ayrik forumda bu durumum meme anatomisi ile ilgili olduğunu okudum. Ama onceden ayrık değildi benim sanki ya küçük diye anlamamış miy
Öncelikle geçmiş olsun. Bazı durumlar da protez'in verdiği komplikasyondur bu durum. Önceden bana doktorum bu konuda uyarmıştı. Korseden sonra, sporcu atleti şeklinde atlet giyeceksiniz. O atletin ayrık gelen kısmını,dikin. Ya da ayrık olmayacak şekilde bir atlet bulun. devamlı yapıldığında; meme şeklini bulacaktır.

Benim önceden baya ayrıktı hatta seneler önce görüştüğüm bi doktor silikon takılınca birleşik durmaz biri sağa biri sola bakar dedi 1 ayı geçti ameliyat olalı 295cc takıldı iki memeyede şuan 2 mememin arasına parmağım zor giriyo biri bitiyor hemen diğeri başlıyor sonradan silikonlar aşağı indikçe birleşme olurmu bilemem özelden foto atarım isterseniz
Merhaba benim göğüslerim ayrık duruyor, siz nasıl bir araya getirdiniz lütfen bana da yardımcı olun, şu an çok mutsuzum

Bana da atar mısınız? Ben de ameliyat oldum. Normalde de ayrıktı göğsüm ameliyattan sonra da ayrık kaldı. Birleşmesi adına bir şey de konuşmamıştık açıkçası. Ama bunun düzelebileceğini söyleseydi belki de yaptırırdım. Bana mevcut durumu ve varsa öncesini de atar mısınız? Ne kadar birleşti merak ediyorum

X