• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme sonrası 10. gün sağ göğüste ağrı

ebya78

Guru
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam

8 Şubatta dual plan 300 cc high profil meme büyütme ameliyatımı oldum. İlk 1-2 gün yerimden kalkamama, kollarımı kıpırdatamama vs dışında öyle aman aman bir ağrım olmadı. Tabii çok şiş ve ödemliydiler o ayrı. 1 hafta sonra 15 Şubatta kontrolüm vardı, pansumanım değişti, doktorum herşeyin yolunda olduğunu ve süper gözüktüğünü söyledi. 1 gün sonra da işe başladım. Ama o gün sağ göğsümün iç tarafında başlayan yanma hissiyle birlikte zonklama tarzı ağrım başladı. Solgöğsüm gayet iyi ama sağ tarafta sıkıntı var. ilk 2-3 gün dışında kullanmadığım ağrı kesicileri Salıdan beri günde 3 kere içer oldum. Emziren arkadaşlar bilir, böyle süt fazla gelir de bebek emmeyince zonklama tarzı ağrı yapar ya, aynen öyle. Böyle deli gibi masaj yapasım var. Sizce problem var mıdır? Walla böyle kalıcam diye korkuyorum :KK43:

Arkadaşlar enfeksiyon, kapsül vs midir acaba yaa? Nolur bi yorum yapın. Doktorum da yurtdışında, ulaşamıyorum kendisine. Çok mu evhamlıyım normal midir tek göğüste ağrı? :KK17:

Arkadaşlar enfeksiyon, kapsül vs midir acaba yaa? Nolur bi yorum yapın. Doktorum da yurtdışında, ulaşamıyorum kendisine. Çok mu evhamlıyım normal midir tek göğüste ağrı? :KK17:
endişe etme vücut ödem tuttuğu için geriliyordur bebe yağı sürebilirsin ufaktan elleyebilirsin biraz rahatlatır. çok çok dayanılmaz bi ağrın olmadıkça normal dr un gelince muhakkak git yinede kötü düşünme kötü olmasın

yok çok çok dayanılmaz değil soocutecum ama benim ağrı eşiğim de yüksektir, yani ilk zamanlar bile daha az ağrım olmuştu. Neden 1 hafta sonra başladı anlamadım ki? Masaja gerek yok dedi diye dokunmuyorum ama bunu söylediğinde hiç ağrım falan yoktu. Söylediğin gibi kremle birazcıcık üstten üstten yapsam çok problem olmaz değil mi? Gece yatınca problem yok, sabah uyanınca da gayet iyiyim ama gün içinde başlıyo ağrımaya. Mesela sabah kalkınca karnım da dümdüz ama gün içinde şişmeye, ödem tutmya başlıyor. Göğsüm de aynı şekilde gün içinde ödemi artıyor da ondan mı ağrıyor acaba?

yok çok çok dayanılmaz değil soocutecum ama benim ağrı eşiğim de yüksektir, yani ilk zamanlar bile daha az ağrım olmuştu. Neden 1 hafta sonra başladı anlamadım ki? Masaja gerek yok dedi diye dokunmuyorum ama bunu söylediğinde hiç ağrım falan yoktu. Söylediğin gibi kremle birazcıcık üstten üstten yapsam çok problem olmaz değil mi? Gece yatınca problem yok, sabah uyanınca da gayet iyiyim ama gün içinde başlıyo ağrımaya. Mesela sabah kalkınca karnım da dümdüz ama gün içinde şişmeye, ödem tutmya başlıyor. Göğsüm de aynı şekilde gün içinde ödemi artıyor da ondan mı ağrıyor acaba?
Iki meme farkli zamanlarda ve sekillerde iyilesiyo maalesef canim. Benim de sol mememde cok ayakta kalinca sizlama ve batmalar oluyodu ama sagda olmadi ve sol daha fazla ödem tutmuştu

Teşekkürler Garfieldella. Pazartesi günü doktor kontrolüm var, orada belli olur herhalde. İnş bi problem yoktur

Back
X