Ameliyatimi oldum kizlaarr. Sonuc harika agrilarim gecti isime döndüm cok cok mutluyum. Dikislerim döküldü ama silikon bant kullaniyorum dikis yerlerime.
Bi sorum olucak bu korselo sutyeni ne kadar zamana kadar kullandiniz ameliyat olanlar? Doktorum kullanabildigin kadar kullan dedi ameliyat olali nerdeyse 20 gun oldu yeterli mi sizce?
Ve sonrasinda destekli mi yoksa desteksiz sutyen mi daha dogru olur? Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim
Desteksiz balensiz hiç dekolte göstermiyor ama, ben açıkçası toparlamak istiyorum iki yandan dekolte çizgisi ortaya çıksın diye. Desteksiz balensiz 4 ay boyunca takmamız gereken mi yoksa bu sizin tercihiniz mi?Ben 1 ay gece gündüz kullandım .sonrasında desteksiz balensiz kullandım 4 ay oldu hala desteksiz balensiz kullanıyorum
Ameliyatimi oldum kizlaarr. Sonuc harika agrilarim gecti isime döndüm cok cok mutluyum. Dikislerim döküldü ama silikon bant kullaniyorum dikis yerlerime.
Bi sorum olucak bu korselo sutyeni ne kadar zamana kadar kullandiniz ameliyat olanlar? Doktorum kullanabildigin kadar kullan dedi ameliyat olali nerdeyse 20 gun oldu yeterli mi sizce?
Ve sonrasinda destekli mi yoksa desteksiz sutyen mi daha dogru olur? Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim
Sporcu sütyenlerine geçmen lazımdı,geçmedinmi daha?Ameliyatimi oldum kizlaarr. Sonuc harika agrilarim gecti isime döndüm cok cok mutluyum. Dikislerim döküldü ama silikon bant kullaniyorum dikis yerlerime.
6 ay desteksiz ve balensiz kullanmak gerekiyor .göğüs ölçülerine uygun sütyen kullanırsan desteksiz balensizde toparlıyor memeler yumuşayncaDesteksiz balensiz hiç dekolte göstermiyor ama, ben açıkçası toparlamak istiyorum iki yandan dekolte çizgisi ortaya çıksın diye. Desteksiz balensiz 4 ay boyunca takmamız gereken mi yoksa bu sizin tercihiniz mi?
Çokmuş 6 ay ama ne yapalım artık, anca yaza istediğim sütyeni alabileceğim demek ki.6 ay desteksiz ve balensiz kullanmak gerekiyor .göğüs ölçülerine uygun sütyen kullanırsan desteksiz balensizde toparlıyor memeler yumuşaynca
Yaza lazım zaten dimiÇokmuş 6 ay ama ne yapalım artık, anca yaza istediğim sütyeni alabileceğim demek ki.
Benimde ameliyat sütyeni kullandığım dönemde füze gibi bir görüntü vardı bir hafta sonra normal sporcu sütyenlerine geçtim zaman geçtikçe şekli güzelleşti şimdi bir ayım dolmak üzere yumuşama başladı hiç canını sıkma canım düzelir o görüntü gerginlik geçtikçe kendine geliyor memişlerKizlar Merhaba, 1 hafta önce ameliyat oldum, Doktorum 1 ay korse şeklinde kendi verdiği sutyeni kullanmami istedi. İlk kontrolde kare görüntüyü bu sütyen yapıyor dedi. Şu an sutyeni çıkardığımda, üst dekolte kısımlarının ve ortasını çok sis gergin ve kare görünümde olduğunu gördükçe çok üzülüyorum. Siz böyle birşey yaşadınız mi? Zamanla silikonlar aşağı inip şekil normallesir mi? Nolur deneyimlerinizi paylaşın2 gündür şekli yüzünden agliyorum
Benimde ameliyat sütyeni kullandığım dönemde füze gibi bir görüntü vardı bir hafta sonra normal sporcu sütyenlerine geçtim zaman geçtikçe şekli güzelleşti şimdi bir ayım dolmak üzere yumuşama başladı hiç canını sıkma canım düzelir o görüntü gerginlik geçtikçe kendine geliyor memişler
15-20 gün sonra geçti gerginlik 2.5 ay iyi bir süre dahada yumuşar kendine gelir ben şimdi sanki hep böyleymişim gibi alıştımTeşekkür ederim cevabın için, içim biraz rahatladi:) gerginlik ne kadar sonra geçti senin? 2.5 ay sonra dugunum var umarım sertlik de görüntü de normale döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?