• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Sonrası

medusarap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
58
1
96
Ameliyatimi oldum kizlaarr. Sonuc harika agrilarim gecti isime döndüm cok cok mutluyum. Dikislerim döküldü ama silikon bant kullaniyorum dikis yerlerime.
Bi sorum olucak bu korselo sutyeni ne kadar zamana kadar kullandiniz ameliyat olanlar? Doktorum kullanabildigin kadar kullan dedi ameliyat olali nerdeyse 20 gun oldu yeterli mi sizce?
Ve sonrasinda destekli mi yoksa desteksiz sutyen mi daha dogru olur? Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim

Ameliyatimi oldum kizlaarr. Sonuc harika agrilarim gecti isime döndüm cok cok mutluyum. Dikislerim döküldü ama silikon bant kullaniyorum dikis yerlerime.
Bi sorum olucak bu korselo sutyeni ne kadar zamana kadar kullandiniz ameliyat olanlar? Doktorum kullanabildigin kadar kullan dedi ameliyat olali nerdeyse 20 gun oldu yeterli mi sizce?
Ve sonrasinda destekli mi yoksa desteksiz sutyen mi daha dogru olur? Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim

Çok sevindiim,geçmiş olsun. Benim de ilk kullandığım ameliyat sütyeni çok sıkıyordu,ilk haftadan sonra Ay Yıldız'dan önden kopçalı,özellikle ameliyat sonrasında kullanmak isteyenler için olan spor sütyenini aldım. Çok rahat ve ince yapılı olduğu için hissetmiyorsun bile ağırlığını. 15. günümdeyim, hala onu kullanıyorum. Doktorum bir süre daha bu şekilde ilerleyeceğimizi belirtti. Balensiz olduğu sürece her sütyeni kullanabilirsin dedi ama maalesef balensizlerde de pek alternatif yok. Nerdeyse tüm güzel sütyenler ya destekli ya balenli. Özel günlerde birkaç saatliğine istersem farklı bir sütyen kullanabileceğimi söyledi ama ben henüz kullanmadım.
Ameliyat sonrasındaki boyutunu bilmiyorum ama tüm bu süreci desteksiz sütyen kullanmamak adına geçirmedik mi hepimiz?:) Şaka bir yana destekli rahatsız eder diye düşünüyorum,ben de senin gibi normal, istediğim sütyeni takabilmek için gün sayıyorum resmen.

Ben 1 ay gece gündüz kullandım .sonrasında desteksiz balensiz kullandım 4 ay oldu hala desteksiz balensiz kullanıyorum

Ben 1 ay gece gündüz kullandım .sonrasında desteksiz balensiz kullandım 4 ay oldu hala desteksiz balensiz kullanıyorum
Desteksiz balensiz hiç dekolte göstermiyor ama, ben açıkçası toparlamak istiyorum iki yandan dekolte çizgisi ortaya çıksın diye. Desteksiz balensiz 4 ay boyunca takmamız gereken mi yoksa bu sizin tercihiniz mi?

Bende 3 hafta önce ameliyat oldum hala balensiz sütyen kullaniyorum doktor 1.5ay balensiz sütyen kullancaksin demisti dün merak ettim eski destekli sütyenimi bi takiyim nasil olcak acaba dedim pek iyi durmadi üstü bos gibi kaldi suan sporcu sütyeni takiyorum iple çekiyorum ama alisweris yapip istedigim sutyeni alcam günleri:KK53:

Doktorum bana 1.ay kontrolümde 15 gün daha tak demişti ama ben 2. Ay kontrolüme kadar taktım.2. Ay kontrolümde artık istediğini takabilirsin dedi.

banada 2 hafta sonra sporcu ya geçmem soylendı ama ben 1 ay taktım .bu arada cok geçmiş olsun..

Sporcu sütyenlerine geçmen lazımdı,geçmedinmi daha?

Desteksiz balensiz hiç dekolte göstermiyor ama, ben açıkçası toparlamak istiyorum iki yandan dekolte çizgisi ortaya çıksın diye. Desteksiz balensiz 4 ay boyunca takmamız gereken mi yoksa bu sizin tercihiniz mi?
6 ay desteksiz ve balensiz kullanmak gerekiyor .göğüs ölçülerine uygun sütyen kullanırsan desteksiz balensizde toparlıyor memeler yumuşaynca

ben 17 gün ameliyat sonrası takılan sutyeni taktım sonra sporcu sutyene geçtim bana 15 gun sporcu sutyenden sonra sutyene gecebirsin dedi ama kullanmıyorum şimdi bustiyer giyiyorum iyice yumusasın otursun istiyorum yaza kadar takmam muhtemeln daha 2 ay oldu ameliyat olalı . sende sporcuya gecebilirsin artık canım 20 gun takmıssın

6 ay desteksiz ve balensiz kullanmak gerekiyor .göğüs ölçülerine uygun sütyen kullanırsan desteksiz balensizde toparlıyor memeler yumuşaynca
Çokmuş 6 ay ama ne yapalım artık, anca yaza istediğim sütyeni alabileceğim demek ki.

ben ameliyat olalı altı gü oldu doktor bu sütyeni hiç çıkarmadan en az üç hafta takman gerekiyor dedi.

Kizlar Merhaba, 1 hafta önce ameliyat oldum, Doktorum 1 ay korse şeklinde kendi verdiği sutyeni kullanmami istedi. İlk kontrolde kare görüntüyü bu sütyen yapıyor dedi. Şu an sutyeni çıkardığımda, üst dekolte kısımlarının ve ortasını çok sis gergin ve kare görünümde olduğunu gördükçe çok üzülüyorum. Siz böyle birşey yaşadınız mi? Zamanla silikonlar aşağı inip şekil normallesir mi? Nolur deneyimlerinizi paylaşın:( 2 gündür şekli yüzünden agliyorum:(

Kizlar Merhaba, 1 hafta önce ameliyat oldum, Doktorum 1 ay korse şeklinde kendi verdiği sutyeni kullanmami istedi. İlk kontrolde kare görüntüyü bu sütyen yapıyor dedi. Şu an sutyeni çıkardığımda, üst dekolte kısımlarının ve ortasını çok sis gergin ve kare görünümde olduğunu gördükçe çok üzülüyorum. Siz böyle birşey yaşadınız mi? Zamanla silikonlar aşağı inip şekil normallesir mi? Nolur deneyimlerinizi paylaşın:KK43: 2 gündür şekli yüzünden agliyorum:KK43:
Benimde ameliyat sütyeni kullandığım dönemde füze gibi bir görüntü vardı bir hafta sonra normal sporcu sütyenlerine geçtim zaman geçtikçe şekli güzelleşti şimdi bir ayım dolmak üzere yumuşama başladı hiç canını sıkma canım düzelir o görüntü gerginlik geçtikçe kendine geliyor memişler

Benimde ameliyat sütyeni kullandığım dönemde füze gibi bir görüntü vardı bir hafta sonra normal sporcu sütyenlerine geçtim zaman geçtikçe şekli güzelleşti şimdi bir ayım dolmak üzere yumuşama başladı hiç canını sıkma canım düzelir o görüntü gerginlik geçtikçe kendine geliyor memişler

Teşekkür ederim cevabın için, içim biraz rahatladi:) gerginlik ne kadar sonra geçti senin? 2.5 ay sonra dugunum var umarım sertlik de görüntü de normale döner:(

Teşekkür ederim cevabın için, içim biraz rahatladi:) gerginlik ne kadar sonra geçti senin? 2.5 ay sonra dugunum var umarım sertlik de görüntü de normale döner:KK43:
15-20 gün sonra geçti gerginlik 2.5 ay iyi bir süre dahada yumuşar kendine gelir ben şimdi sanki hep böyleymişim gibi alıştım :KK49:

Back
X