Meme büyütme revizyon doktor önerisi

jewwie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2021
33
6
23
Meme büyütme revizyon için doktor önerisinde bulunabilir misiniz?
Silikonlarım basık çok aşağıda ve yanlarda duruyor lütfen doktor önerisinde bulunun veya aynı durumda olanlar nasıl yol izledi anlatabilir mi?

Selam kızlar aranızda yeniyim silikon taktırmak istiyorum aklımda haldun kamburoğlu var ama burun ucu ameliyatına bile 20 bin istiyor silikona ne ister bilmiyorum aranızda haldun hocaya ameliyat olan var mı burun yada meme adam işinin ehli gibi yada gereksiz mi büyütüldü anlamadım sosyal medyada görünen aynı olmuyor çünkü

Silikonlarım basık çok aşağıda ve yanlarda duruyor lütfen doktor önerisinde bulunun veya aynı durumda olanlar nasıl yol izledi anlatabilir mi?
Kac yil oldu yaptirdiginiz hangi yontemle yapildi kas ustu kas alti v.b. ve hangi marka acaba

Selam kızlar aranızda yeniyim silikon taktırmak istiyorum aklımda haldun kamburoğlu var ama burun ucu ameliyatına bile 20 bin istiyor silikona ne ister bilmiyorum aranızda haldun hocaya ameliyat olan var mı burun yada meme adam işinin ehli gibi yada gereksiz mi büyütüldü anlamadım sosyal medyada görünen aynı olmuyor çünkü
Haldun kamburoğlu 28 bin tl meme büyütmeyi yapıyor.

Merhaba ben 5 sene önce rezil bir doktora ameliyat oldum dikleştirme ve protez yapıldı kapsül oldu berbat oldu.kilo verme sonucu sarkmalarım vardı karın germe lipo ve uyluk germe oldum 2 ay önce çok başarılı bir profa ekim gibi de meme için revizyon olucam tavsiye ederim iyi ki bulmuşum diyorum

75di benim ama en küçük ve destekli şimdi ne oldu hiç bilmiyorum medikal sütyen çıkmadı hala ama çok güzeller :)

Yaaaa yok öyle hemen güzelliklere kavuşma 3 ay bir süreç ama sonrasında memelere özgürlük :KK70:
Oh çok şükür bana diyorlar kim göstercen ya illa birine mi göstermem lazım aynadan bakınca mahçup mahçup bana bakıyolar 😂😂😂😂😂😂 adam görse Faruk abi seni kahvede okeye bekliyolar der 😅😅😅😅😅😅 vericez bakalım 40 bini keşke her sene zam gelmese sağ olun, 10 yıllık diyorlar silikonlar için 10 yıl sonra değişin gerekiyormuş doğru mu Bi de uyurken falan rahatsız ediyor mu sizi

Oh çok şükür bana diyorlar kim göstercen ya illa birine mi göstermem lazım aynadan bakınca mahçup mahçup bana bakıyolar 😂😂😂😂😂😂 adam görse Faruk abi seni kahvede okeye bekliyolar der 😅😅😅😅😅😅 vericez bakalım 40 bini keşke her sene zam gelmese sağ olun, 10 yıllık diyorlar silikonlar için 10 yıl sonra değişin gerekiyormuş doğru mu Bi de uyurken falan rahatsız ediyor mu sizi
Şu an için yan yatmıyorum 1 ay yan yatmamam söylendi ama geçmesine rağmen rahat davranamıyorum sırt ağrısı yapıyor bu durumda. Ama alışıyorsunuz bir noktadan sonra. Doktorum öyle bir ömür biçmedi şu kadar yıllık diye ama yılda bir ultrason çektirip kontrole çağırıyormuş. Valla yaptırın gitsin ilk zaman yalan yok zor oluyor ama sonra neden daha önce yaptırmadım diyorsunuz. Ankaraya gelin 40 bin değil 30 bine Haldun hocaya yaptırın çokta işinin ehli ve dikkatli bir doktor. günde sadece bir ameliyat yapıyor ve diğerleri gibi instagramda şov yapmıyor.

40 bin cok degilmi kimmis bu 40 bin isteyen merak ettim 25 30 en fazla hatta 15 bine yaptiranda var sosyal medyada cok medyatik olmus isimler bence fiyati abartiyor ismi duyulmamis ama basarili doktorlar var uygun fiyatla yapan

40 bin cok degilmi kimmis bu 40 bin isteyen merak ettim 25 30 en fazla hatta 15 bine yaptiranda var sosyal medyada cok medyatik olmus isimler bence fiyati abartiyor ismi duyulmamis ama basarili doktorlar var uygun fiyatla yapan
Her iki hanıma da cevap verdiği için çok teşekkür ederim hastane masraflarını da hesaba katarak 40 bin dedim aslında yol hastane doktor parası vb. Haldun hoca nakit çalışıyor anladığım kadarıyla vücudumda bi burun bir de meme sıkıntım var onları da yaptırırsam çok mutlu olucam

Merhaba ben 5 sene önce rezil bir doktora ameliyat oldum dikleştirme ve protez yapıldı kapsül oldu berbat oldu.kilo verme sonucu sarkmalarım vardı karın germe lipo ve uyluk germe oldum 2 ay önce çok başarılı bir profa ekim gibi de meme için revizyon olucam tavsiye ederim iyi ki bulmuşum diyorum
Merhaba iyi ki buldum deşiğiniz dr ismini paylaşırmışsınız memnunmusunuz.Ben 3. Revizyonumu olacağım maalesef

X