meme büyütme operasyonu sonrası his kaybı

eleefx

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
16
2
kızlar 18 nisan perşembe 2013'de izmirde iyi bir profesör aracılığıyla (275 cc meme altı kas üstü) meme büyütme operasyonu geçirdim. 4 gün sonra yani p.tesi sargılarım açıldı ve özel sütyene geçtim şimdi iki hafta bunu kullanıcam ve daha sonra masaja geçicez. merak ettiğim şey göğüs ucumda değil fakat göğsümün bazı bölgelerinde (göğüs ucundan yukarıya doğru dört parmaklık bir yer, göğsümün altında bazı yerler) his kaybı var. bu normal mi? geçer mi? ne zaman geçer? eminim daha önce sorulmuştur ama araştırıp bakacak kadar bile sabrım yok nolur beni aydınlatın. bu hissizlik normal mi???? bunun dışında hiç bir sıkıntım yok ağrılarım var ancak hergün hafifleyerek geçiyo ve zatende dayanılmayacak gibi değildi. sadece şu his kaybı herkeste olan bişey mi?

forumda başka konularda okuduğum kadarıyla cevap vereyim ameliyat sırasında bazı sinirler hasar görebiliyormuş bu da hissizlik yaratıyor doğal olarak. zaman geçtikçe sinirler kendini yenilemeye başlıyor ve yeniledikçe his geri geliyor. ben de 2 ay önce ameliyat oldum normalde göğüsle ilgili hiçbir şikayetim yok her şeyden çok memnunum ama sağ göğsümün uç kısmında hissizlik vardı, şuan çok az kaldı nerdeyse yok denecek kadar az. canınızı sıkmayın dediğim gibi zamanla yok olacak

çok teşekkür ederim belki benim gibi endişelenen birilerine denk gelir burdan bilgi sahibi olmak ister bende de azalma var hissiz yerlerde, doktorum da 6 ayda anca tamamen geçer hissizliklerin dedi. böylece yersiz endişelere son yaşasın güzel cicişler :)

Bb de 7 gun icinde ameliyat olacagim ve bu his kaybi ya da his degisikligi beni cok korkutuyor. Konustugum cogu kisi his kaybinin kalici oldugunu soyledi. Mesela bunlardan biri 7 sene once yaptirmisti. Hisler yuzde 50-60 gidiyor demisti

Ama tabi dr lara gore hastalarda 6 ay sonra geri donus oluyormus hislerde. Baslardaki his kaybi odemle alakaliymis. Oof of

forumda başka konularda okuduğum kadarıyla cevap vereyim ameliyat sırasında bazı sinirler hasar görebiliyormuş bu da hissizlik yaratıyor doğal olarak. zaman geçtikçe sinirler kendini yenilemeye başlıyor ve yeniledikçe his geri geliyor. ben de 2 ay önce ameliyat oldum normalde göğüsle ilgili hiçbir şikayetim yok her şeyden çok memnunum ama sağ göğsümün uç kısmında hissizlik vardı, şuan çok az kaldı nerdeyse yok denecek kadar az. canınızı sıkmayın dediğim gibi zamanla yok olacak

peki senin doktorun kimdi ? memnunmusun sonuctan

X