- 26 Eylül 2019
- 2
- 0
- 33
- Konu Sahibi selmaonatturk
Meme protez ameliyatı için kimi önersiniz hanımlar. Yakın zamanda bu operasyonu yaptırmak istiyorum bilgi ve tecrübenizi paylaşırmısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben Ağustos ayında kas altından göğüs büyültme amiliyatı oldum. başlarda çok korkuyordum. Ağrım olur mu ?şişlik olur mu ? diye .Sonra kuzenim beni çok tatlı bir doktorla tanıştırdı.Doktor demek istemiyorum mükemmel bir insan Dr. yağmur reyyan erol kendimi ona emanet ettim. inanılmaz değişim yaşadım benim göğüslerim hiç yoktu ve şuan 85 beden kendime öz güvenin geldi. Amiliyattan sonra çok zor bir süreç yaşayacağımı düşündüm ama inan’ın korkulacak hiç birşey yokmuş. çok agrım oldu desem yalan söylerim sadece 3 gün kollarımı fazla hareket ettiremedim ama sonra agrım yada morarma şişme olmadı burda önemli olan doktorunuzun iyi olması neredeyse hergün irtibat halindeydik ilgisi alakası mükemmel güler yüzü tatlı dili inan’ın kafanızda ki bütün soru işaretlerini yok ediyor ben çok memnun kaldım ve çevremde ki herkese tavsiye ediyorum kafanıza takılan amilayttan sonra neler yaşadığımı merak ederseniz hepsine seve seve cevap veririm mutlu olmak sizin elinizde ☺
Merhaba yerını söyleyebilirmısın lütfen ve kaca yaptırdınMerhaba ben Ağustos ayında kas altından göğüs büyültme amiliyatı oldum. başlarda çok korkuyordum. Ağrım olur mu ?şişlik olur mu ? diye .Sonra kuzenim beni çok tatlı bir doktorla tanıştırdı.Doktor demek istemiyorum mükemmel bir insan Dr. yağmur reyyan erol kendimi ona emanet ettim. inanılmaz değişim yaşadım benim göğüslerim hiç yoktu ve şuan 85 beden kendime öz güvenin geldi. Amiliyattan sonra çok zor bir süreç yaşayacağımı düşündüm ama inan’ın korkulacak hiç birşey yokmuş. çok agrım oldu desem yalan söylerim sadece 3 gün kollarımı fazla hareket ettiremedim ama sonra agrım yada morarma şişme olmadı burda önemli olan doktorunuzun iyi olması neredeyse hergün irtibat halindeydik ilgisi alakası mükemmel güler yüzü tatlı dili inan’ın kafanızda ki bütün soru işaretlerini yok ediyor ben çok memnun kaldım ve çevremde ki herkese tavsiye ediyorum kafanıza takılan amilayttan sonra neler yaşadığımı merak ederseniz hepsine seve seve cevap veririm mutlu olmak sizin elinizde ☺
Ben Dr. Alper Tuncel ile ilerlemeyi düşünüyorum olumlu olumsuz fikri olanlar yazsın lütfenMeme protez ameliyatı için kimi önersiniz hanımlar. Yakın zamanda bu operasyonu yaptırmak istiyorum bilgi ve tecrübenizi paylaşırmısınız
Şu reklam kokan hareketlere inanıyorsunuz ya hayret... buralardan doktor araştırılmaz. Gidip görüşün. Ameliyatı internet üstünden yapmıyorlar. Lütfen artık gerçek hayata dönün ve gidip görüşün şu reklamcılara da Fırsat vermeyin ...Merhaba yerını söyleyebilirmısın lütfen ve kaca yaptırdın
Krissi bu kız sana tanıdık geliyor mu ?Merhaba ben Ağustos ayında kas altından göğüs büyültme amiliyatı oldum. başlarda çok korkuyordum. Ağrım olur mu ?şişlik olur mu ? diye .Sonra kuzenim beni çok tatlı bir doktorla tanıştırdı.Doktor demek istemiyorum mükemmel bir insan Dr. yağmur reyyan erol kendimi ona emanet ettim. inanılmaz değişim yaşadım benim göğüslerim hiç yoktu ve şuan 85 beden kendime öz güvenin geldi. Amiliyattan sonra çok zor bir süreç yaşayacağımı düşündüm ama inan’ın korkulacak hiç birşey yokmuş. çok agrım oldu desem yalan söylerim sadece 3 gün kollarımı fazla hareket ettiremedim ama sonra agrım yada morarma şişme olmadı burda önemli olan doktorunuzun iyi olması neredeyse hergün irtibat halindeydik ilgisi alakası mükemmel güler yüzü tatlı dili inan’ın kafanızda ki bütün soru işaretlerini yok ediyor ben çok memnun kaldım ve çevremde ki herkese tavsiye ediyorum kafanıza takılan amilayttan sonra neler yaşadığımı merak ederseniz hepsine seve seve cevap veririm mutlu olmak sizin elinizde ☺
_ozengull gelmez olur mu ondan bulaştım zaten
Ben ettim kafayı kırmış bu ya gider gidergörmemişim , hesabı sen mı şikayet etmiştin?
aynen genellikle hastaların ilk sorusu “kaça yaptırdın” haydı bitti bende ona gidiyorum misali