MEME BÜYÜTME OLDUM SONUNDA

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
ONCELIKLE MERHABALAR BEN 2 COCUK ANNESIYIM 5 YIL ARALIKSIZ COCUK EMZIRDIM ILK OGLUM 3 YIL EMDİ KARDESININ DOĞDUĞU GÜN BIRAKTI MINIGIM BASLADI ODA 2 YIL EMDI GOGUSLERIM IGRENC BIR HAL ALDI DOKUM COK AZDA OLSA VARDI AMA SONMUS BIR BALON GIBYDI ESIMDEN COK UTANIYORDUM ASLA SUTYENSİZ DURAMIYORDUM AMA AKLIMDA SILIKON FELAN YOKTU.TESADÜFEN BURDA OKUMAYA BASLADIM OKUMAYA BASLADIKCA BUNU YAPTIRMALIYIM DEDIM 1 AY BOYUNCA BURDAKI KONULARI HEMEN HEMEN ÇOĞUNU OKUDUM VE KARARIMI VERDIM BEN MARMARISTE OTURUYORUM BURDA ESTETIK CERRAHI YOK DENIZLIDEN DOKTORUMU AYARLADIM ESIMLR CIKTIM YOLA HEM HEYECANLI MUTLU HEMDE KORKUYORDUM AMA KESIN KARARLIYDIM GITTIM DOKTORUMLA GORUSTUK OLCULERIM ALINDI DOKTORA BELIRTTIM 400 CC NIN ALTINDA KESINLIKLE ISTEMIYORUM HATTA 450 CC YIFE DENEYIN DEDIM DOKTORUMDA IYI HOS KRSILADI SAOLSUN 1 GUN SONRA AMELIYAT OLDUM 450 CC MEME ALTI MNTTOR HING KONULMUS.. UYANDIGIMDA IKI TANE FÜZEM VARDI TAMDA ISTEDIGIM GIBI OLMUSTU BUGÜN 5 CI GÜNÜM SADECE AMELIYATTAN 1 GUN SONRA TABURCU OLDIM ESIMLE ORALARI GEZDIK EVE DONMEDEN OYLE AMAN AMAN BIR AGRIM OLMADI HATTA 1 GUNDEN SONRA DIZLERIMDEN DESTEK ALARAK KENDİM YATIP KALKMAYA BASLADIM AMELIYATTAN .GUN SONRA SABAHTAN AKSAMA KADAR CARISYI DOLANDIM KIYAFETLERIMI KENDIM GIYINEBILIYORUM EVIMI TEMIZLIYE BILIYORIM AMA FAZLA DINLENMEDIGIM ICIN 2 GUNDUR AGRILARIM VAR.AMA ONUDA KAFAMA TAKMIYORUM ONLARA BAKTIKCA AGRILARIMI.UNUTUYORUM.. BU ARADA OZEL BIR HASTANEDE 8.500 TLYE AMELIYAT OLDUM MUAYENE UCRETI ILE BRLIKTE 8.600 DOKTORMUN ADI ONUR SAKA

Hayırlı olsun cnmm . Bnmde öyle sönmüştü bekarken olan memeler söndü sarkti yasli gibi oldu .ama ben eşimden utanmadim sutyensiz gezdim begenmesse kendi bilir .)). Esinde
destek olmuş ne güzel bnmki olmadı küstümde yaptrdm.boyutu nasıl buyuk degilmi .bnmkiler 330 cc doktora buyuk taktrmadm korktm kocaman olcak diye az daha büyük olsa daha iyi olurmus ama buna şükür .)), Kas altimi oldun ?

Teşekkür ederim canim benim.. evet destek oldu saolsun.. ben büyük meme hastasiyimdir oyuzden bunlar bana cok büyük gelmiyor normalden biraz daha iri gibi duruyor okadar.. zar altiydi snirim

canım nasılsın bir sıkıntın var mı? bana da kasaltı 400 cc takıldı bugun 5. gunum :)
Bugün yarayi kapatan bandajlarim cikti güzel bir dus alsim sanki bugün diğer gunlere gore daha iyiyim günler gectikce iyilesiyoruz :) ama sanki küçük gelmeye basladi gözüme.. benimkiler zen nasılsın nasil geçiyor agri sizi durumu

ağrı sızı pek yok arada sol gogsumde oluyor her gecen gun daha iyi hissediyorum bir an once de normal hayatıma donmek istiyorum. sabırsızlanıyorum. korse cıktı mı ne kadar takmanı onerdi doktorun korseyi bir de dikişler ne durumda tamamen kapanmış mı iz icin krem verdi mi doktor :)

Hayir korseyi 1 ay takicam ameliyat yaram daha kapanmadi evet krem kullaniyorum 1 hafta daha kullan dedi doktor ondan sonra kontrolum var zaten.. ben ilk günler cok fazla yuklendim icim kndime ondan sonra cikti agrilar kendi hatam ama bugün biraz daha iyiyim bende hemen 1 ay gecsin ıstiyorum: )

Fiyat çok uygun istanbulda 16 20 arası. Bende dünoldum size dren taktılar mı çok rahat etmişsiniz ben suan ölüyorum ağrıdan

Merhaba herkese, şuanda ameliyat olmak için bekliyorum 10 dakika sonra ameliyata gireceğim. İnşallah ağrısız olur

Yaaaaa konuyu görünce balıklama atladım. Pazartesi günü benim de ameliyatım var. 275 takılacak kas altı. Diren koyacağım dedi. Çok korkuyorum diren acıtıyor mu çıkarken ve ya takılıyken? Sonrası çok mu zor oluyor. Gerçi zor olsa ney artık girdik bu yola

acıtmak değilde canım rahatsız ediyor batıyor. çıkartırken acımadı benim

acıtmak değilde canım rahatsız ediyor batıyor. çıkartırken acımadı benim
Öyle bir okudum ki internette diren öyşe acıtıyor böyle acıtıyor. Gözüm korktu. Ameliyatı unuttum onu düşünüyorum kara kara. Çok hareket imkanı olmayacak zaten rahatsız etsin ama acıtmasın zaten ameliyatın acısı olacak bir de o eklenirse orada ruhumu teslim ederim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…