Meme büyütme oldum 6.günüm🥳🥳🥳

Chamira56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2019
40
14
39
Merhaba 26 ağustos p.tesi meme büyütme oldum bugün 6. Günüm ve dünden beri hiç ağrım sızım kalmadı her işimi kendim görebiliyorum sabahtan akşama kadar sokaklardayım(2-3 gün evde kalmanın acısını çıkarıyorum) küçük çocuğum 2.5 yaşında ve en güzeli de yine onu kucağıma alıp yanyana sarılıp uyuyabiliyorum🥰 oysaki 1 ay yanına yaklaşamam diye korkuyordum. Kısacası arkadaşlar hiç korkmayın çekeceğiniz ağrı maksimum 4 gün (tabi bünyeye göre değişir🙄) şu an öyle mutluyum ki iyi ki yaptırmışım. Şu an ödemlerim olduğu halde böyleyim ki bi de yumuşayıp şekil aldığında düşünün mutluluğumu🙈🙈🙈

Bir şey sorabilir miyim, gögüs estetiğinin aşamalarını yazabilir misiniz? Mesela doktora gittik o andan itibaren ne kadar bir zaman gerekiyor, neler yapılıyor ?

Ayrıca sizin adınıza çok sevindim darııs bir gün bana olur inşaallah:) narkoz korkumu yenersen eğer..

Bir şey sorabilir miyim, gögüs estetiğinin aşamalarını yazabilir misiniz? Mesela doktora gittik o andan itibaren ne kadar bir zaman gerekiyor, neler yapılıyor ?

Ayrıca sizin adınıza çok sevindim darııs bir gün bana olur inşaallah:) narkoz korkumu yenersen eğer..
İnanır mısın bilmiyorum ama ben saat 18de doktora görüşmeye gitmiştim, ertesi sabah 9da hastanedeydim, 10:45 gibi de ameliyat oldum :anneadayı:

X